SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
05. Květen 2025, 23:38

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P900(fwP910i) - budik...
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: P900(fwP910i) - budik...  (Zobrazeno 4808 x)
infiniti
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« v: 06. Září 2005, 14:45 »

Hoj, mam takovej problem, spise dotaz. Potreboval bych nejak udelat aby mi budik zvonil kdyz mam vypnute zvoneni. Uz se stim peru asi 3dny a ne a ne na to prijit, proto Vas prosim, pomozte...  Embarrassed
uložena

6681
3110 -> GF788 -> GD52 -> 3210 -> R310s -> T65 -> 6210 -> P900@P910i -> 8910i -> 6681
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 06. Září 2005, 16:02 »

Nejsem si jist, ale myslim, ze bez zapnuteho zvoneni mobil nezvoni.....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
infiniti
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 06. Září 2005, 16:31 »

Grin no to sem taky zistil, ale ja bych potreboval nejak udelat abych si vecer mohl vypnout zvuk, aby me ten tel nezvonil, ale rano aby mi budik zvonil...  Undecided
uložena

6681
3110 -> GF788 -> GD52 -> 3210 -> R310s -> T65 -> 6210 -> P900@P910i -> 8910i -> 6681
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 06. Září 2005, 16:45 »

nainstaluj si magic profiles pro a v nich si vytvor specialni nocni profil, ve kterem si nastavis ticho u vsech upozorneni krome budiku, muzes eventuelne i rejecktnout vsechny prichozi hovory
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #4 v: 06. Září 2005, 18:12 »

A neni jednoduchsi zapnout na noc Flight mode?
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 06. Září 2005, 18:22 »

magic profiles pro urobi vsetko za teba, nic ine ani neries
uložena

MartinH
Anonym
« Odpověď #6 v: 06. Září 2005, 20:34 »

A neni jednoduchsi zapnout na noc Flight mode?
myslim, ze tichy profil v magic profiles je lepsi, nez flight mode, protoze nocni prudice vidis ve zmeskanych hovorech misto hromady sms, ktere Ti dorazi po prepnuti do modu phone
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #7 v: 07. Září 2005, 09:56 »

myslim, ze tichy profil v magic profiles je lepsi, nez flight mode, protoze nocni prudice vidis ve zmeskanych hovorech misto hromady sms, ktere Ti dorazi po prepnuti do modu phone
Tak, tak, a nebo muzes teleofn nastavit tak, aby nocnim prudicum poslal zpravu, aÂť prudej az rano, ze ted normalni lidi spi  Grin
uložena
infiniti
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 07. Září 2005, 12:30 »

Vcera jsem si stahnul Magic Profile Pro (v1.1) v rychlosti, protoze jsem spechal a ze si to nastavim az vecer pred spankem, ale kdyz jsem to nastavoval tak sem se v tom vrtal asi hodinu a ne a ne to rozchodit...  Undecided pls byl by nekdo ochoten mi to vysvetlit jak pro "*****ky" co kde a jak!?  Huh
uložena

6681
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 07. Září 2005, 13:15 »

Vcera jsem si stahnul Magic Profile Pro (v1.1) v rychlosti, protoze jsem spechal a ze si to nastavim az vecer pred spankem, ale kdyz jsem to nastavoval tak sem se v tom vrtal asi hodinu a ne a ne to rozchodit...  Undecided pls byl by nekdo ochoten mi to vysvetlit jak pro "*****ky" co kde a jak!?  Huh
na webu vyrobce je pekny, prehledny manual a pred casem byla na SEmanii i recenze s vysvetlenim jednotlivych funkci...
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #10 v: 07. Září 2005, 13:17 »

Vcera jsem si stahnul Magic Profile Pro (v1.1) v rychlosti, protoze jsem spechal a ze si to nastavim az vecer pred spankem, ale kdyz jsem to nastavoval tak sem se v tom vrtal asi hodinu a ne a ne to rozchodit...  Undecided pls byl by nekdo ochoten mi to vysvetlit jak pro "*****ky" co kde a jak!?  Huh
Na strance vyrobce www.symbianwave.com si muzes stahnout .pdf s navodem, vyzaduje to alespon zakladni znalost anglictiny.

Jinak jak pro *****ky:
1) aktivovat MPPro na strance General, zaskrtnout Swith profiles automatically pro prepinani profilu dle nastavenych kriterii, zaskrtnout Enable Scheduler pro prepinani profilu v zavislosti na case nastavenem ve Scheduleru, zaskrtnout Cell id support pro prepinani v zavislosti na bunce site, ke ktere jsi prave pripojen (umisteni).
2) Karta Profiles - zde muzes pridavat nove profily, Normal zvoni, Silent pouze vibruje, Flight vypina telefonni cast (vc. BlueTooth). Podrobne nastaveni myslim nevyzaduje komentar
3) Karta Schedule - pokud mas povoleno prepinani profilu v zavislosti na nastaveni zde (viz vyse), vzdy v zadany den a cas se Ti aktivuje vybrany profil (priklad: kazdy vsedni den ve 23:00 se telefon prepne do profilu "Vypnuto", ktery aktivuje flight mod)
4) Karta Calendar rules - Holiday keyword je slovo, ktere kdyz zadas do kalendare jako celodenni udalost, MPPro budou tento den povazovat za den volna. Workday naopak udela i ze soboty pracovni den. Dalsi jednotlive polozky zde zadana a nalezene v polozkach kalendare aktivuji prislusny profil (priklad: zadas si do kalendare od 08:00 do 09:30 schuzku s nazvem "Jednani s panem Novakem" a MPPro v tuto dobu prepnou telefon na profil "Jednani").
5) Locations - zde nastavna mista a k nim prirazene bunky site mohou take zmenit profil (priklad: prijedes na chalupu a aktivuje se Ti profil "Volno")
6) Contact lists - skupiny vyuzitelne u jednotlivych profilu pri zadavani Black / White list)
7) SMS - kolik SMS a komu maji MPPro posilat v pripade, ze je nastaven profil, ve kterem maji byt volajici odmitani a ma jim byt zasilana SMSka...
uložena
infiniti
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 07. Září 2005, 13:53 »

Na strance vyrobce www.symbianwave.com si muzes stahnout .pdf s navodem, vyzaduje to alespon zakladni znalost anglictiny.

Jinak jak pro *****ky:
1) aktivovat MPPro na strance General, zaskrtnout Swith profiles automatically pro prepinani profilu dle nastavenych kriterii, zaskrtnout Enable Scheduler pro prepinani profilu v zavislosti na case nastavenem ve Scheduleru, zaskrtnout Cell id support pro prepinani v zavislosti na bunce site, ke ktere jsi prave pripojen (umisteni).
2) Karta Profiles - zde muzes pridavat nove profily, Normal zvoni, Silent pouze vibruje, Flight vypina telefonni cast (vc. BlueTooth). Podrobne nastaveni myslim nevyzaduje komentar
3) Karta Schedule - pokud mas povoleno prepinani profilu v zavislosti na nastaveni zde (viz vyse), vzdy v zadany den a cas se Ti aktivuje vybrany profil (priklad: kazdy vsedni den ve 23:00 se telefon prepne do profilu "Vypnuto", ktery aktivuje flight mod)
4) Karta Calendar rules - Holiday keyword je slovo, ktere kdyz zadas do kalendare jako celodenni udalost, MPPro budou tento den povazovat za den volna. Workday naopak udela i ze soboty pracovni den. Dalsi jednotlive polozky zde zadana a nalezene v polozkach kalendare aktivuji prislusny profil (priklad: zadas si do kalendare od 08:00 do 09:30 schuzku s nazvem "Jednani s panem Novakem" a MPPro v tuto dobu prepnou telefon na profil "Jednani").
5) Locations - zde nastavna mista a k nim prirazene bunky site mohou take zmenit profil (priklad: prijedes na chalupu a aktivuje se Ti profil "Volno")
6) Contact lists - skupiny vyuzitelne u jednotlivych profilu pri zadavani Black / White list)
7) SMS - kolik SMS a komu maji MPPro posilat v pripade, ze je nastaven profil, ve kterem maji byt volajici odmitani a ma jim byt zasilana SMSka...

Hh, do tydle casti sem to jeste pochopil i bez navodu, ae nejdou mi nejak nastavit ty hlasitosti, respektive mi nejde vypnout zvoneni aniz by se nevypnulo zvoneni budiku.
uložena

6681
MartinH
Anonym
« Odpověď #12 v: 07. Září 2005, 15:16 »

no, jestli nedokazes rozchodit MP pro, tak Ti jako provizorni reseni dam jednoduchou radu: vytvor si mp3 soubor s tichem a na noc si ho nastav jako vyzvaneci ton. Tim bude vyresen Tvuj problem a usetris si laborovani. Nebo muzes udelat to, ze si v MP pro nastavis povolene volani jenom z white listu a tam nic nedas, nebo tam das vymyslene cislo. Samozrejme pokud vypnes zvoneni v MP, tak Ti nebude zvonit ani budit, protoze telefon je v silent modu.
uložena
infiniti
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 v: 07. Září 2005, 15:31 »

no, jestli nedokazes rozchodit MP pro, tak Ti jako provizorni reseni dam jednoduchou radu: vytvor si mp3 soubor s tichem a na noc si ho nastav jako vyzvaneci ton. Tim bude vyresen Tvuj problem a usetris si laborovani. Nebo muzes udelat to, ze si v MP pro nastavis povolene volani jenom z white listu a tam nic nedas, nebo tam das vymyslene cislo. Samozrejme pokud vypnes zvoneni v MP, tak Ti nebude zvonit ani budit, protoze telefon je v silent modu.
To stim tichem me taky napadlo...  Mrknutí jako ja to mam rozchozeny, funguje mi to, ale asi sem vas spatne pochopil, ja jsem myslel ze v tom jde udelat ze se mi proste treba v 22:00 zapne profil "NOC" a tam bude nastaveny, ze vsechny tony jsou vypnuty, akorat alarm na budik bude zapnut. Pote mi to rano zazvoni a treba v 8:00 se mi zapne profil "DEN" a tam bude ze all vyzvaneni povoleno a nastaveno. Tedka mi to funguje tak ze bud zvoni all nebo nic  Grin No nic, asi to vyresim fakt tou tichou mp3. Dekuji vsem za ochotu pomoci mi  Smajlík
uložena

6681
MartinH
Anonym
« Odpověď #14 v: 07. Září 2005, 15:51 »

samo se Ti to prepinat bude, ale to Ti asi jde. Jestli nechces delat to s tou "tichou" mptrojkou, muzes si nastavit ten whitelist a klidne nechat posilat smsku, jak psal Kamil. Nebo muzes nechat telefon switchnout do flight modu, kdy se vypne uplne gsm modul, ale budik funguje. Proste badej:o)
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P900(fwP910i) - budik...
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 18 dotazů.