SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 07:48

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Pripojeni na net pres bluetooth
Strana: 1 2 [3] 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Pripojeni na net pres bluetooth  (Zobrazeno 20757 x)
Thomas2425
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 31. Říjen 2005, 09:15 »

Nic, nebyly nalezeny lepe vyhovujici ovladace me to pise. Smazal jsem v siÂťovych adapterech BT device a zarizeni BT a dal jsem aktualizovat Radiostanice-MSI USB BT Device. Zkousel jsem i ten Microsoft enumerator. A nic.
uložena

SE P910i
MartinH
Anonym
« Odpověď #31 v: 31. Říjen 2005, 10:00 »

musis ty drivery updatovat rucne, tzn. ne dat vyhledat ovladace, ale zvolit rucni instalaci a pak naklikat cestu k driverum z instalacniho cd.
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #32 v: 31. Říjen 2005, 10:33 »

musis ty drivery updatovat rucne, tzn. ne dat vyhledat ovladace, ale zvolit rucni instalaci a pak naklikat cestu k driverum z instalacniho cd.
Ano, Martine, diky za upresneni.
Elovece, Thomasi, to je fuska...
uložena
Thomas2425
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 31. Říjen 2005, 17:27 »

ja jsem ale magor. Cheesy Uz mi to jede.  Cheesy  Diky vsem za trpelivost.
uložena

SE P910i
MartinH
Anonym
« Odpověď #34 v: 31. Říjen 2005, 17:34 »

ja jsem ale magor. Cheesy Uz mi to jede.  Cheesy  Diky vsem za trpelivost.
hlavne si ten postup zapamatuj, muze se hodit i pro pripadna jina zarizeni. Aspon tady ve foru mame podrobny navod.....;o)
uložena
xhans69
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #35 v: 01. Listopad 2005, 20:22 »

Mam takovy problemek. Kdyz se spojim s pc tak mi internet jede normalne v pohode. Kdyz vsak poodejdu od pc dal nez 3m tak se spojeni prerusi. Cim to je? Ze by pecko melo takovy maly dosah?? V PC mam 150m BT modul.

Jeste jeden dotazek, nevite jak spojit 2 PC pres BT aby to fungovalo jako spojeni pres LAN?? Zkousim spojeni PAN a jedine ceho dosahnu je oznameni ze pocitace byly spojeny. Vic nic, obcas projde nejaky ping (1 ze 500). 100% uspech je pri spojeni pres BLUESOLEIL, ale ten je omezen na 5MB (BTW lecivo neexistuje)
uložena

A2618s>R380s>P900@P910 1GB
kmozis
Anonym
« Odpověď #36 v: 02. Listopad 2005, 09:02 »

K te vzdalenosti: me to funguje zhruba podle udavane specifikace, tedy 10 m ve volnem prostoru, o neco mene, kdyz mam telefon v zadnim pokoji za rohem za dvermi. Ale 2m je hodne malo. Zkus jeste BT spojeni s kompem s jinym BT zarizenim, aÂť vidis, jestli je chyba v PC BT nebo v BT v pecku. A pak to reklamuj... (pokud tedy nemas doma nejake interference)
uložena
xhans69
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 02. Listopad 2005, 17:08 »

K te vzdalenosti: me to funguje zhruba podle udavane specifikace, tedy 10 m ve volnem prostoru, o neco mene, kdyz mam telefon v zadnim pokoji za rohem za dvermi. Ale 2m je hodne malo. Zkus jeste BT spojeni s kompem s jinym BT zarizenim, aÂť vidis, jestli je chyba v PC BT nebo v BT v pecku. A pak to reklamuj... (pokud tedy nemas doma nejake interference)
dela to s velkym pc i s notasem
v obou je jiny bt modul
moduly se spoji v pohode na 130m ve volnem prostoru a 100% 40m v budove - vic jsem zatim nezkousel
reklamovat p uz nepujde
mam ho cca neco malo pres 2 roky

zkousel jsem nastavit spojeni s notasem
kdyz jsem do tech 2-2.5m tak muzu serfovat dokud nevycucnu baterku
pokud chci serfovat pres 2 zavrene papendeklove dvere tak to jede cca 30s, pak mi to na pocitaci hodi hlasku ze telefon ukonci spojeni
uložena

A2618s>R380s>P900@P910 1GB
Thomas2425
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #38 v: 17. Listopad 2005, 13:14 »

Da se nejak nastavit aby kdyz zapnu na Pecku BT, tak aby se automaticky v PC otevrel port a ja mohl surfovat po netu? Abych to nemusel delat rucne.
uložena

SE P910i
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #39 v: 17. Listopad 2005, 13:27 »

Da se nejak nastavit aby kdyz zapnu na Pecku BT, tak aby se automaticky v PC otevrel port a ja mohl surfovat po netu? Abych to nemusel delat rucne.
to jde, potrebujes k tomu stahnout novy mrouter 3 a v nem pro bt pripojeni nastavit autoconnect a pro obe zarizeni, jak PC tak pcko povolit parovani bez autentisace. Pak to funguje spolehlive.
uložena
Thomas2425
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #40 v: 17. Listopad 2005, 14:41 »

to jde, potrebujes k tomu stahnout novy mrouter 3 a v nem pro bt pripojeni nastavit autoconnect a pro obe zarizeni, jak PC tak pcko povolit parovani bez autentisace. Pak to funguje spolehlive.
nemohu to najit, muzete mi sem prosim hodit link?
uložena

SE P910i
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #41 v: 17. Listopad 2005, 14:52 »

http://developer.intuwave.com/Downloads
si tomu hledani zas tolik nedal. Dobra vec ten google.
uložena
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #42 v: 17. Listopad 2005, 14:55 »

nemohu to najit, muzete mi sem prosim hodit link?
http://developer.intuwave.com/Downloads/m-Router/mRouter3Installer.exe/f_file_download_authorize_form (musis se myslim regnout)
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #43 v: 17. Listopad 2005, 15:14 »

Ale to pouze spoji pecko s pocitacem pres BT seriovy port, takze muzes synchronizovat, kopirovat z/do telefonu, brouzdat na netu v pecku pres pripojeni pocitace. Telefonicke pripojeni site pres pecko musis aktivovat rucne...
uložena
Thomas2425
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #44 v: 17. Listopad 2005, 17:19 »

porad to nemohu rozbehat. Co vsechno musimmit nainstalovany? PC Sute, ovladace na BT (widcomm), m-route 3?
uložena

SE P910i
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3] 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Pripojeni na net pres bluetooth
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.035 sekund, 18 dotazů.