SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 15:35

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zaloha pameti P900
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zaloha pameti P900  (Zobrazeno 4318 x)
Pavel68
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« v: 26. Duben 2005, 20:25 »

Tak nejenze pri synchronizaci se mi zasekne cely proces a synchronizace probiha stale bez jakehokoli pohybu dat, ale nejde me ani zalohovat pamet mobilu. Kdyz dam zalohovat, tak se mobil restartne, ale neprejde do zalohovani a jen zahlasi, ze se restartoval kvuli zlepseni vykonu a pak mi aplikace na pocitaci hlasi chybu zalohovani...........nic moc..............ma nekdo nejake reseni?Huh   Cry
uložena

P910i & T610
anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 26. Duben 2005, 21:03 »

Tak nejenze pri synchronizaci se mi zasekne cely proces a synchronizace probiha stale bez jakehokoli pohybu dat, ale nejde me ani zalohovat pamet mobilu. Kdyz dam zalohovat, tak se mobil restartne, ale neprejde do zalohovani a jen zahlasi, ze se restartoval kvuli zlepseni vykonu a pak mi aplikace na pocitaci hlasi chybu zalohovani...........nic moc..............ma nekdo nejake reseni?Huh   Cry

zajimavy problem a pokud mas spravne nastavene parametry synchronizace a presto to dela, tak bych odinstaloval synchronizacni program v PC a zkusil vse uplne od zacatku Mrknutí
uložena
Pavel68
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 27. Duben 2005, 11:11 »

Tak nejenze pri synchronizaci se mi zasekne cely proces a synchronizace probiha stale bez jakehokoli pohybu dat, ale nejde me ani zalohovat pamet mobilu. Kdyz dam zalohovat, tak se mobil restartne, ale neprejde do zalohovani a jen zahlasi, ze se restartoval kvuli zlepseni vykonu a pak mi aplikace na pocitaci hlasi chybu zalohovani...........nic moc..............ma nekdo nejake reseni?Huh   Cry

zajimavy problem a pokud mas spravne nastavene parametry synchronizace a presto to dela, tak bych odinstaloval synchronizacni program v PC a zkusil vse uplne od zacatku Mrknutí

No tak to presne jsem zkusil ....odinstaloval a nainstaloval....a nic....takze se jen tresu kdy prijdu o vsechna data bez moznosti obnoveni....fakt dobry........
uložena

P910i & T610
Tomca
Anonym
« Odpověď #3 v: 17. Květen 2005, 09:09 »

Mam presne ten stejny problem. Pri synchronizaci se to zasekne hned po zacatku pri analyze ukolu a kdyz spustim backup, tak se telefon restartuje zpet do zapnuteho rezimu. Navic ted jako novinku mam telefon pripojeny pres kolibku a pruzkumnik mne do neho nepusti, protoze neni pripojen. Pritom normalne instaluji software a veskera komunikace, ktera neprobiha pres pruzkumnika funguje. Tak nevim.
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #4 v: 17. Květen 2005, 09:18 »

Tohle se mi na P900 ani na P910i nikdy nestalo. Telefon se samovolne restartoval pouze pri inzenzivnim sosani z netu, ale backup & restore byly vzdycky OK. Vidim to na technickou podporu...
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #5 v: 17. Květen 2005, 09:21 »

A co dela synchronizace pres BT? Tim by se aspon dalo zjistit, jestli je chyba nekde v komunikaci pres kolibku, nebo jinde...
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #6 v: 17. Květen 2005, 09:27 »

Mam presne ten stejny problem. Pri synchronizaci se to zasekne hned po zacatku pri analyze ukolu a kdyz spustim backup, tak se telefon restartuje zpet do zapnuteho rezimu. Navic ted jako novinku mam telefon pripojeny pres kolibku a pruzkumnik mne do neho nepusti, protoze neni pripojen. Pritom normalne instaluji software a veskera komunikace, ktera neprobiha pres pruzkumnika funguje. Tak nevim.
preinstaluj PC suite. Mel jsem podobny problem a preinstalace pomohla (proved odinstalaci, reboot, instalaci a reboot - preventivne)
uložena
tomca
Anonym
« Odpověď #7 v: 17. Květen 2005, 09:38 »

PC suite to asi nedela, protoze se mi to chova stejne na dvou ruznych pocitacich, na dvou ruznych kolibkach. Ted jsem zkousel synchronizaci a kdyz necham synchronizovat samotne kontakty, tak je to v poradku, kdyz samotny kalendar, zasekne se to  v inicializaci. Backup se chova stale stejne. Telefon se vypne, znovu nabiha, ale nabehne do normalniho rezimu a backup hlasi, ze se to nepovedlo.
uložena
Hippo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 17. Květen 2005, 11:21 »

Obdobe problemy jsem mel i ja:). S BT jsem se tezko spojoval, synchronizaca padala i po kabelu,... a pak prisel patek 13.5.2005 a diky (asi) prepeti mi odeslo v PC (MB, RAM, HDD). Jelikoz mam diskove pole o data "zaplaÂťpanbuh"jsem neprisel. V pondeli jsem do noveho PC nainstaloval puvodni voknous XP SP1, provedl apgrejd a naistaloval sonacky soft. Panove nestacil jsem zirat! BT v USB si okamzite nasel foun, kolebka slape na prvni pokus, synchronizace s outlookem v naprostem poradku. Pro ty co me chteji nasledovat dalsi patek 13. je az v lednu 2006 Grin
uložena

Zdravi Hroch
___________________________________________________________________________________
SE-P910i+MS Duo Pro 512MB+MS Duo Pro 1GB+GPS NAVILOCK BT-338
MartinH
Anonym
« Odpověď #9 v: 17. Květen 2005, 15:27 »

PC suite to asi nedela, protoze se mi to chova stejne na dvou ruznych pocitacich, na dvou ruznych kolibkach. Ted jsem zkousel synchronizaci a kdyz necham synchronizovat samotne kontakty, tak je to v poradku, kdyz samotny kalendar, zasekne se to  v inicializaci. Backup se chova stale stejne. Telefon se vypne, znovu nabiha, ale nabehne do normalniho rezimu a backup hlasi, ze se to nepovedlo.
zkontroluj, jestli po nepodarenych syncech nemas nejake koruptovane polozky v kalendari.
uložena
anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 18. Květen 2005, 06:10 »

s pruzkumnikem do Pxxx to nevim Mrknutí radeji zkus total commander a nainstaluj do neho symbian devices, pak pokud neni problem jeste nekde jinde, tak uvidis na vsechny disky Pxxx Smajlík
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #11 v: 18. Květen 2005, 06:49 »

s pruzkumnikem do Pxxx to nevim Mrknutí radeji zkus total commander a nainstaluj do neho symbian devices, pak pokud neni problem jeste nekde jinde, tak uvidis na vsechny disky Pxxx Smajlík
s pruzkumnikem se na pcko lezt samozrejme da, vidis disky d a c a na nich nevidis systemove slozky. Tzn. pro kopirovani muziky, obrazku apod. dostacujici. To ze tato vec prestane fungovat je prvni priznak, ze neco neni v poradku. Ja si stejne myslim, ze problem je v PC suite. Zkus tu preinstalaci jeste jednou a nainstaluj si m-router3, kdyby jsi jej mel problem stahnout, ozvi se.
Ten plug-in do do total commandera zkus taky, jmenuje se to symbfs. Pokud by Ti plug-in fungoval a pruzkumnik ne, da se rucne odkopirovat ccko a nektera data (skoro vsechna) po master resetu zachranit. Kdyby nefunguval, furt se daji data podobnym zpusobem zkopirovat na kartu primo v telefonu a odsud zachranit.
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #12 v: 18. Květen 2005, 07:37 »

No ja musim potrvdit, ze me pruzkumnik s P900 nechodil a tvaril se, jako ze telefon neni pripojeny, zatimco Epocware PC FileManager chodil normalne. Pruzkumnik me zacal chodit az s P910i!
Pres pruzkumnika to jde pouze s posledni verzi PCSuite. A pripojeni musi byt pres kolebku, pres BT to nejede. Kdyz nad tim tak premyslim, mozna by to pres tu kolebku chodilo i s P900, to jsem nezkousel, vzdycky jsem se pripojoval jen pres BT. No, ted uz to nezjistim...
« Poslední úprava: 18. Květen 2005, 21:12 od kmozis » uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #13 v: 19. Květen 2005, 09:13 »

No ja musim potrvdit, ze me pruzkumnik s P900 nechodil a tvaril se, jako ze telefon neni pripojeny, zatimco Epocware PC FileManager chodil normalne. Pruzkumnik me zacal chodit az s P910i!
Pres pruzkumnika to jde pouze s posledni verzi PCSuite. A pripojeni musi byt pres kolebku, pres BT to nejede. Kdyz nad tim tak premyslim, mozna by to pres tu kolebku chodilo i s P900, to jsem nezkousel, vzdycky jsem se pripojoval jen pres BT. No, ted uz to nezjistim...
me to pres pruzkumnika chodilo i s versi pc suite z cdcka, ktere jsem dostal s telefonem loni v rijnu a funguje mi to to i via BT.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zaloha pameti P900
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.051 sekund, 17 dotazů.