SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 12:11

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: RYCHLOST A VYDR
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: RYCHLOST A VYDR  (Zobrazeno 9945 x)
fido_cz
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: HD2

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 27. Září 2005, 18:07 »

Vcera po obede sem nabil, pak poslouchal cca 4 hodiny MP3. Pri tom nejake hovory a ICQ. Dneska par hovoru a baterka je na 58%. Vydrz pres 10 hodin nonstop poslechu mi prijde realna.
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 27. Září 2005, 18:51 »

Vcera po obede sem nabil, pak poslouchal cca 4 hodiny MP3. Pri tom nejake hovory a ICQ. Dneska par hovoru a baterka je na 58%. Vydrz pres 10 hodin nonstop poslechu mi prijde realna.
Jo jo, to je realny, ta vydrz je proste bomba, na to jde jen rict, ze je to super foun  Smajlík.....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
lukyn.v
Anonym
« Odpověď #32 v: 27. Září 2005, 19:45 »

Vydrz muze bejt hodne dobra tim, ze foun pripojujete pres USB. On si to mozna clovek neuvedomi, ale telefon se vlastne dobiji. Pak se muze zdat, ze dlouho vydrzi, i kdyz jste vubec nenabijeli nabijeckou.  Smajlík Chtelo by to opravdu test od nekoho, kdo telefon nestrcil po celou dobu ani jednou do USB.  Mrknutí Jestli to tady tak vsichni, co popisujete vydrz, delate, tak se omlouvam.  Smajlík
uložena
YAMATO
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #33 v: 27. Září 2005, 19:49 »

Mas pravdu...ale zkousel jsem to a vydrz je skutecne vyborna, 3 dny pri normalnim pouziti v pohode nebo minimalne 10 hodin poslechu...proste vydrz se povedla!
uložena

Kdyz zmizis, tak budes zmizelej, jinak te zmizim ja.
fido_cz
Uzivatel
Telefon: HD2

Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 27. Září 2005, 20:42 »

Vydrz muze bejt hodne dobra tim, ze foun pripojujete pres USB. On si to mozna clovek neuvedomi, ale telefon se vlastne dobiji. Pak se muze zdat, ze dlouho vydrzi, i kdyz jste vubec nenabijeli nabijeckou.  Smajlík Chtelo by to opravdu test od nekoho, kdo telefon nestrcil po celou dobu ani jednou do USB.  Mrknutí Jestli to tady tak vsichni, co popisujete vydrz, delate, tak se omlouvam.  Smajlík

Ja byl pripojeny pres kabel jen jednou pri aktualizaci fw, takze muj odhad by mel byt v poho.
uložena
jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #35 v: 04. Říjen 2005, 18:15 »

secteno a podtrzeno, k750 vydrzi hrat jako klasicky mp3 prehravac hodne pres deset hodin, takze parada, vydrz je u toho telefonu proste super. no a co jsem se vsude mozne docetl, i rychlost, odezva a tak je fajn, takze proste supr telefon, ted uz si ho jen koupit...  Cool cao
uložena
jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #36 v: 07. Říjen 2005, 17:33 »

no, tak kezby byl ten posledni prispevek co jsem tu napsal pravdivej... dneska jsem si s k750i hral, zkousel hlavne rychlost a tak, no a hruza, musim rict, ze to byl slimak jako prase... snad to tak je jen u toho, co jsem mel v ruce, pac kdyby to tak bylo ui vsech, byla by to hruza!!!
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 07. Říjen 2005, 17:41 »

2jvess69: tak to jsi asi doopravdy zkousel nejakej kousek s prvnim fw. , protoze jinak je K750i docela rychla....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #38 v: 08. Říjen 2005, 08:17 »

no, tak kezby byl ten posledni prispevek co jsem tu napsal pravdivej... dneska jsem si s k750i hral, zkousel hlavne rychlost a tak, no a hruza, musim rict, ze to byl slimak jako prase... snad to tak je jen u toho, co jsem mel v ruce, pac kdyby to tak bylo ui vsech, byla by to hruza!!!

hele.... kazdy kto ji ma tak ti povi ze je bomba... takze je tu na tebe bud ju chces nebo ne...  Shocked
uložena

Sony Ericsson Arc
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: RYCHLOST A VYDR
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 18 dotazů.