SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
03. Duben 2025, 14:49
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Ostatni modely
|
K700i/S700i
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Dost velky problem
Strana: [
1
]
2
Vše
« předchozí
další »
Autor
Téma: Dost velky problem (Zobrazeno 10441 x)
Juraj73
Anonym
Dost velky problem
«
v:
26. Duben 2005, 19:53 »
Dost dlho som sa tu prehrabaval a nikto tu dost jasne neporiesil problem s nezobrazovanim mena so zoznamu ulozeneho v telefone. Uz asi 2x sa mi stalo, ze mi volal znamy, ktoreho mam ulozeneho v telefne a miesto mena sa zobrazi iba cislo. Pri 250 kontaktoch sa mi to stalo uz 3 krat. To cislo znovu priradim k menu a prepisem to, no po case sa to vyskytne znovu. Stretol som sa aj s nazorom cloveka, ktory sa tituluje na velkeho znalca K700, a povedal, mi ze aj on ma ten problem a je to chyba telefonu, ktora se neda odstranit firmwarom. Ak ma niekto poznatky a skusenosti s uvedenym problemom, nech da vedieÂť popripade, nech poradi.
Iakujem
uložena
MartinVagner
Anonym
Re: Dost velky problem
«
Odpověď #1 v:
26. Duben 2005, 20:02 »
A co zacit od piky, zazalohovat kontakty, udelat master reset telefonu a pak testovat
uložena
Juraj73
Anonym
«
Odpověď #2 v:
26. Duben 2005, 20:06 »
Tak to si mi velmi pekne poradil. To vie, so mnou, musis ako s *****om, co ho na zaciatok vie vypnuÂť a zapnuÂť, no skor, haldam niekoho, co problem mal a vie ako ho odstraniÂť, resp. ci sa da. No aj tak dakujem
uložena
MartinVagner
Anonym
«
Odpověď #3 v:
26. Duben 2005, 20:35 »
Uživatel: Juraj73 26. Duben 2005, 20:06
Tak to si mi velmi pekne poradil. To vie, so mnou, musis ako s *****om, co ho na zaciatok vie vypnuÂť a zapnuÂť, no skor, haldam niekoho, co problem mal a vie ako ho odstraniÂť, resp. ci sa da. No aj tak dakujem
No ale presne o tom to je, mnoho problemu s kontakty vzniklo po spatnem naflashovani, kdyz pak udelas master reset tak se vse muze srovnat
uložena
vipburgr
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #4 v:
26. Duben 2005, 20:38 »
U me S700i pomuze u tohoto problemu nahrani nejnovejsiho firmwaru, takze bych to preferoval i u kacka.
Pokud mate ten nejnovejsi fw, zkuste ho zajit preflashovat do SE servisniho centra - napr. V Jame
uložena
"Love what you want to love, not what other people want you to love!"
-[ vipburgr ]-
MartinVagner
Anonym
«
Odpověď #5 v:
26. Duben 2005, 20:50 »
Uživatel: vipburgr 26. Duben 2005, 20:38
U me S700i pomuze u tohoto problemu nahrani nejnovejsiho firmwaru, takze bych to preferoval i u kacka.
Pokud mate ten nejnovejsi fw, zkuste ho zajit preflashovat do SE servisniho centra - napr. V Jame
Nebo u nas v technicke podpore
uložena
Juraj73
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #6 v:
26. Duben 2005, 20:51 »
Tak mi to prosim Ta skus po lopate vysvetliÂť, ako zalohovat komtakty a urobiÂť ten master reset, resp. co znamena spatne naflashovat, telefon som kupil novy u nas v euroteli (T-M)
Dakujem
uložena
ph diga/gd30/t310/k700i
anawarr
Uzivatel
«
Odpověď #7 v:
26. Duben 2005, 20:58 »
a co to zkusit resit pekne postupne, problem, ktery jsi popsal muze mit lehke vysvetleni......pokud mas stejne cislo ulozene u dvou kontaktu, bude zobrazeno jen cislo, protoze v tom ma telefon zmatek. ja nerikam, ze je to tvuj pripad, ale podivej se na duplicitni cisla
uložena
Juraj73
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #8 v:
26. Duben 2005, 21:01 »
tap, prv ako som sa sem ozval som uz volal kade tade a to, co pises bola prva vec, na ktoru ma upozornili, no nemam duplicitu
uložena
ph diga/gd30/t310/k700i
anawarr
Uzivatel
«
Odpověď #9 v:
26. Duben 2005, 21:13 »
Uživatel: Juraj73 26. Duben 2005, 21:01
tap, prv ako som sa sem ozval som uz volal kade tade a to, co pises bola prva vec, na ktoru ma upozornili, no nemam duplicitu
tak, lehci variantu skrtam --- pak opravdu proved zalohu kontaktu...nemam *700i, ale predpokladam, ze soucasti baleni bylo CD s obsluznim programem telefonu pro PC...pokud ho mas nainstalovane a pouzivac microsof office, melo by ti jit sparovat telefon s PC a spustit synchronizaci na PC klikni na listu vpravo dole a nastav parametry, pak by se ti mely kontakty objevit nekde mezi outlookem a outlookem expess a pak v menu telefonu najdi v nabidce nastaveni "obnovit nastaveni" nebo neco s podobnym nazvem........pokud se ti to povede, opet sesynchronizuj telefon a mely by se ti tam kontakty zase objevit........uf
uložena
Juraj73
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #10 v:
26. Duben 2005, 21:47 »
. . . to vsetko, co si popisal. sa mi podarilo zrealizovat (len som mal pocit, ze druhy krat prebehla synchronizacia velmi rychlo) A to by nalo byt vsetko ?, resp. by to malo telefonu pomoct ?
uložena
ph diga/gd30/t310/k700i
anawarr
Uzivatel
«
Odpověď #11 v:
26. Duben 2005, 22:56 »
Uživatel: Juraj73 26. Duben 2005, 21:47
. . . to vsetko, co si popisal. sa mi podarilo zrealizovat (len som mal pocit, ze druhy krat prebehla synchronizacia velmi rychlo) A to by nalo byt vsetko ?, resp. by to malo telefonu pomoct ?
to poznas
uložena
MartinVagner
Anonym
«
Odpověď #12 v:
27. Duben 2005, 05:39 »
Uživatel: anawarr 26. Duben 2005, 22:56
to poznas
Pokud jsi zazalohoval kontakty v telefonu a nyni udelas master reset nebo-li obnovit nastaveni tak dojde ke kompletnimu vymazani telefonu, pokud tedy mas v telefonu i nejake obrazky, melodie, tak doporucuji stejne jako telefonni seznam zalohovat. Po obnoveni nastaveni si nahrajes vse zpet do telefonu a uvidis sam zda je problem vyresen
uložena
anawarr
Uzivatel
«
Odpověď #13 v:
27. Duben 2005, 06:47 »
Uživatel: MartinVagner 27. Duben 2005, 05:39
Uživatel: anawarr 26. Duben 2005, 22:56
to poznas
Pokud jsi zazalohoval kontakty v telefonu a nyni udelas master reset nebo-li obnovit nastaveni tak dojde ke kompletnimu vymazani telefonu, pokud tedy mas v telefonu i nejake obrazky, melodie, tak doporucuji stejne jako telefonni seznam zalohovat. Po obnoveni nastaveni si nahrajes vse zpet do telefonu a uvidis sam zda je problem vyresen
nevedel jsem jak je to u *700i s kabelama, u P910i udelas pres bluetooth, nebo infraport jen synchronizaci kontaktu a kalendare. zalohu musis pres kolibku, ale to ti Martine nemusim rikat, to je jako noseni sov do athen
uložena
Petulinek
Anonym
«
Odpověď #14 v:
27. Duben 2005, 09:12 »
Mam uplne stejny problem u sve jinak super K700i.Nejprve jsem mel pocit,ze nezobrazovani jmena je u kontaktu,kde velikost obrazku je vetsi nez 10kB,pak jsem zjistil,ze bohuzel tak snadne to neni.Testoval jsem tento problem a zjistil jsem nasledujici:
Nekdy byvaji dva kontakty jakoby "prekrizene",nevim jak to nazvat lepe. Mam v seznamu Dasu a Marcelu.Volam Dasu a v seznamu hovoru se mi objevi jmeno Marcela s Dasi cislem. Pokud Dasu zedituji (staci umaznout posledni cislicko z tel.cisla,napsat ho znovu a kontakt ulozit) tak se mi sice Dasa objevi dobre i s fotkou,dobre cislo v hovorech,ale u Marcely se mi objevi jen cislo,ne jmeno ani foto....Pokud jeden z techto kontaktu smaznu,druhy funguje v pohode.Naprosto to nechapu,funguje ci spise nefunguje to obousmerne...
U syna se mi zobrazi jen cislo,pokud zedituji kontakt(opet musim upravit jeho cislo,ani mail ani jmeno nepomaha)zacne to fungovat jak ma t.j.objevuje se jmeno i foto,ale po vypnuti a zapnuti founu je to zase v pr....
Novy FW ani master reset nepomohl,drti mne to a fakt uz nevim co s tim.Zkousel jsem si i u kontaktu menit preferovana cisla,odmazavat cisla,proste kde co ale vse je na nic.Tak uz fakt nevim...
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
2
Vše
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Ostatni modely
|
K700i/S700i
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Dost velky problem
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 19 dotazů.