SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Duben 2025, 14:49

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Dost velky problem
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Dost velky problem  (Zobrazeno 10441 x)
Juraj73
Anonym
« v: 26. Duben 2005, 19:53 »

Dost dlho som sa tu prehrabaval a nikto tu dost jasne neporiesil problem s nezobrazovanim mena so zoznamu ulozeneho v telefone. Uz asi 2x sa mi stalo, ze mi volal znamy, ktoreho mam ulozeneho v  telefne a miesto mena sa zobrazi iba cislo. Pri 250 kontaktoch sa mi to stalo uz 3 krat. To cislo znovu priradim k menu a prepisem to, no po case sa to vyskytne znovu.  Stretol som sa aj s nazorom cloveka, ktory sa tituluje na velkeho znalca K700, a povedal, mi ze aj on ma ten problem a je to chyba telefonu, ktora se neda odstranit firmwarom. Ak ma niekto poznatky a skusenosti s uvedenym problemom, nech da vedieÂť popripade, nech poradi.

Iakujem
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #1 v: 26. Duben 2005, 20:02 »

A co zacit od piky, zazalohovat kontakty, udelat master reset telefonu a pak testovat
uložena
Juraj73
Anonym
« Odpověď #2 v: 26. Duben 2005, 20:06 »

Tak to si mi velmi pekne poradil. To vie, so mnou, musis ako s *****om, co ho na zaciatok vie vypnuÂť a zapnuÂť, no skor, haldam niekoho, co problem mal a vie ako ho odstraniÂť, resp. ci sa da.  No aj tak dakujem
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #3 v: 26. Duben 2005, 20:35 »

Tak to si mi velmi pekne poradil. To vie, so mnou, musis ako s *****om, co ho na zaciatok vie vypnuÂť a zapnuÂť, no skor, haldam niekoho, co problem mal a vie ako ho odstraniÂť, resp. ci sa da.  No aj tak dakujem

No ale presne o tom to je, mnoho problemu s kontakty vzniklo po spatnem naflashovani, kdyz pak udelas master reset tak se vse muze srovnat
uložena
vipburgr
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 26. Duben 2005, 20:38 »

U me S700i pomuze u tohoto problemu nahrani nejnovejsiho firmwaru, takze bych to preferoval i u kacka.
Pokud mate ten nejnovejsi fw, zkuste ho zajit preflashovat do SE servisniho centra - napr. V Jame
uložena

"Love what you want to love, not what other people want you to love!"
-[ vipburgr ]-
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #5 v: 26. Duben 2005, 20:50 »

U me S700i pomuze u tohoto problemu nahrani nejnovejsiho firmwaru, takze bych to preferoval i u kacka.
Pokud mate ten nejnovejsi fw, zkuste ho zajit preflashovat do SE servisniho centra - napr. V Jame

Nebo u nas v technicke podpore  Mrknutí
uložena
Juraj73
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 26. Duben 2005, 20:51 »

Tak mi to prosim Ta skus po lopate vysvetliÂť, ako zalohovat komtakty  a urobiÂť ten master reset, resp. co znamena spatne naflashovat,     telefon som kupil novy u nas v euroteli (T-M)

Dakujem
uložena

ph diga/gd30/t310/k700i
anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 26. Duben 2005, 20:58 »

a co to zkusit resit pekne postupne, problem, ktery jsi popsal muze mit lehke vysvetleni......pokud mas stejne cislo ulozene u dvou kontaktu, bude zobrazeno jen cislo, protoze v tom ma telefon zmatek. ja nerikam, ze je to tvuj pripad, ale podivej se na duplicitni cisla Smajlík
uložena
Juraj73
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 26. Duben 2005, 21:01 »

tap, prv ako som sa sem ozval som uz volal kade tade a to, co pises bola prva vec, na ktoru ma upozornili, no nemam duplicitu
uložena

ph diga/gd30/t310/k700i
anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 26. Duben 2005, 21:13 »

tap, prv ako som sa sem ozval som uz volal kade tade a to, co pises bola prva vec, na ktoru ma upozornili, no nemam duplicitu

tak, lehci variantu skrtam --- pak opravdu proved zalohu kontaktu...nemam *700i, ale predpokladam, ze soucasti baleni bylo CD s obsluznim programem telefonu pro PC...pokud ho mas nainstalovane a pouzivac microsof office, melo by ti jit sparovat telefon s PC a spustit synchronizaci na PC klikni na listu vpravo dole a nastav parametry, pak by se ti mely kontakty objevit nekde mezi outlookem a outlookem expess a pak v menu telefonu najdi v nabidce nastaveni "obnovit nastaveni" nebo neco s podobnym nazvem........pokud se ti to povede, opet sesynchronizuj telefon a mely by se ti tam kontakty zase objevit........uf
uložena
Juraj73
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 26. Duben 2005, 21:47 »

. . . to vsetko, co si popisal. sa mi podarilo zrealizovat      (len som mal pocit, ze druhy krat prebehla synchronizacia velmi rychlo)   A to by nalo byt vsetko ?, resp. by to malo telefonu pomoct ?
uložena

ph diga/gd30/t310/k700i
anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 26. Duben 2005, 22:56 »

. . . to vsetko, co si popisal. sa mi podarilo zrealizovat      (len som mal pocit, ze druhy krat prebehla synchronizacia velmi rychlo)   A to by nalo byt vsetko ?, resp. by to malo telefonu pomoct ?

to poznas Smajlík
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #12 v: 27. Duben 2005, 05:39 »

. . . to vsetko, co si popisal. sa mi podarilo zrealizovat      (len som mal pocit, ze druhy krat prebehla synchronizacia velmi rychlo)   A to by nalo byt vsetko ?, resp. by to malo telefonu pomoct ?

to poznas Smajlík

Pokud jsi zazalohoval kontakty v telefonu a nyni udelas master reset nebo-li obnovit nastaveni tak dojde ke kompletnimu vymazani telefonu, pokud tedy mas v telefonu i nejake obrazky, melodie, tak doporucuji stejne jako telefonni seznam zalohovat. Po obnoveni nastaveni si nahrajes vse zpet do telefonu a uvidis sam zda je problem vyresen
uložena
anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 27. Duben 2005, 06:47 »

. . . to vsetko, co si popisal. sa mi podarilo zrealizovat      (len som mal pocit, ze druhy krat prebehla synchronizacia velmi rychlo)   A to by nalo byt vsetko ?, resp. by to malo telefonu pomoct ?

to poznas Smajlík

Pokud jsi zazalohoval kontakty v telefonu a nyni udelas master reset nebo-li obnovit nastaveni tak dojde ke kompletnimu vymazani telefonu, pokud tedy mas v telefonu i nejake obrazky, melodie, tak doporucuji stejne jako telefonni seznam zalohovat. Po obnoveni nastaveni si nahrajes vse zpet do telefonu a uvidis sam zda je problem vyresen

nevedel jsem jak je to u *700i s kabelama, u P910i udelas pres bluetooth, nebo infraport jen synchronizaci kontaktu a kalendare. zalohu musis pres kolibku, ale to ti Martine nemusim rikat, to je jako noseni sov do athen Grin Grin Grin
uložena
Petulinek
Anonym
« Odpověď #14 v: 27. Duben 2005, 09:12 »

Mam uplne stejny problem u sve jinak super K700i.Nejprve jsem mel pocit,ze nezobrazovani jmena je u kontaktu,kde velikost obrazku je vetsi nez 10kB,pak jsem zjistil,ze bohuzel tak snadne to neni.Testoval jsem tento problem a zjistil jsem nasledujici:
Nekdy byvaji dva kontakty jakoby "prekrizene",nevim jak to nazvat lepe. Mam v seznamu Dasu a Marcelu.Volam Dasu a v seznamu hovoru se mi objevi jmeno Marcela s Dasi cislem. Pokud Dasu zedituji (staci umaznout posledni cislicko z tel.cisla,napsat ho znovu a kontakt ulozit) tak se mi sice Dasa objevi dobre i s fotkou,dobre cislo v hovorech,ale u Marcely se mi objevi jen cislo,ne jmeno ani foto....Pokud jeden z techto kontaktu smaznu,druhy funguje v pohode.Naprosto to nechapu,funguje ci spise nefunguje to obousmerne... Undecided
U syna se mi zobrazi jen cislo,pokud zedituji kontakt(opet musim upravit jeho cislo,ani mail ani jmeno nepomaha)zacne to fungovat jak ma t.j.objevuje se jmeno i foto,ale po vypnuti a zapnuti founu je to zase v pr.... Cry
Novy FW ani master reset nepomohl,drti mne to a fakt uz nevim co s tim.Zkousel jsem si i u kontaktu menit preferovana cisla,odmazavat cisla,proste kde co ale vse je na nic.Tak uz fakt nevim... Embarrassed
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Dost velky problem
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 19 dotazů.