SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Duben 2025, 08:59

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Hry,aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Garmin Mobile XT pro Symbian UIQ3.0 verze 5.00.00
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Garmin Mobile XT pro Symbian UIQ3.0 verze 5.00.00  (Zobrazeno 34676 x)
Feryy
Anonym
« Odpověď #15 v: 26. Březen 2009, 18:57 »

Tak se mi povedlo nainstalovat, ale byl to boj.

Jen tedy ta rychlost je hrozna, opravdu se to neda temer vydrzet. A navic kdyz se nekde seknu, a neodbocim nez se mi to prepocita, to abych radeji zastavil a koukal z okna. Je to skoda, vypada fakt dobre, ale ta rychlost. Kez by existoval nejaky figl jak to upravit.

A nebo nejakou alternativu? TT mam, ale jezdit polema a lesama kdyz to nezna silnice je hnus.
uložena
Ahmedar
Anonym
« Odpověď #16 v: 11. Duben 2009, 18:33 »

K tomu problemu s ukladanim mist... Kdyz si nejake misto prejmenuju, tak pri pokusu navigovat na to misto program spadne. Takze to funguje, pokud to neprejmenujes, coz je pouzitelne snad jenom v pripade, ze to to misto ulozi jako adresu, pokud ho ulozi jako bod, tak se v tom nevyznas a je to k nicemu. Ale zajimave je, ze to dela jenom v ceskem jazyce, kdyz jsem to prepnul do anglictiny, slo prejmenovat bez problemu (ale ty spatne prejmenovane v ceskem jazyce ti fungovat uz nebudou!).
Takze reseni je asi jedine zmenit jazyk programu a dat si treba cesky hlas a bude to fungovat a nebo zmenit jazyk, prejmenovat, zmenit zpatky na cestinu a taky by to melo byt ok.
uložena
XM
Anonym
« Odpověď #17 v: 10. Červenec 2009, 22:58 »

Ahoj,mam dost divny problem s garminem a mapami atlas czech at uz 7 nebo 8.Muzu najit adresu a zadat jako cil ale nejde navigovat v blizkosti nejsou cesty a pri nahledu "no map" ale pritom v sadach map ji vidim.ale city navigator 2009 jde bez problemu.Nemate nekdo tip co to muze bejt za kravinu.Diky
uložena
Liskni_si
Anonym
« Odpověď #18 v: 28. Červenec 2009, 02:42 »

Ja mam ten problem s pojmenovavanim mist taky. Zjistil jsem, ze kdyz se da v Sprave udaju Sprava a Export do GPX, pak se to misto smaze, a pak se da zase Import z GPX, tak pak uz to misto funguje. Nicmene to asi prepnu do anglictiny a necham to byt, je to celkem opruz.
uložena
stava_norom
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 06. Září 2009, 18:59 »

zdravim  mam garmi na P990 po startu swissmanagerem. Vycistim pameÂť sputim garmina XT .... zacnu planovat trasu Plzen - Makarska (ne ze by to  bylo treba a chtel jsem  videt jakou cestu navrhne nova mapa) a garmin skonci hlaskou  Z DUVODU NEDOSTATKU PAMITI NELZE VYPOEITAT  TRASU

setkal se stim nekdo nebo nemate nejaky napad? neswapuje ten kram treba nejkam do souboru ? nepomohlo by uvolnit misto na karte ? proste  dekuji za kazdou radu ... nemuzu si nejak vybrat novej telfon a do woken v mobilu se mi fakt nechce

dik
PS: taky se svam stava ze se neda navigovat pomoci "moje mista"  kdyz to vyberu garmin spadne
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #20 v: 06. Září 2009, 20:04 »

Garmin je na pamet hodne narocny a zrovna P990i ji ma ze vsech UIQ3 smartu nejmene. Doporucuji P1i, na te beha jako vino, ale dobre mi slapal i na M600i (23 MB RAM volnych po restartu founu). S P990i zazrak neudelas a uz vubec ne v kombinaci s Garminem
uložena
stava_norom
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 06. Září 2009, 20:15 »

no myslel jsem si to.  ale kvuli ovladani se mi P990 (plnohodnotne klavesnici)  se mi  telefon opustit nechce ani M600 ani P1 mi do ruky nepadla.... ale dik za info a za srovnani
uložena
roxetak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #22 v: 07. Září 2009, 11:04 »

tak potom www.google.sk alebo www.google.com :-D
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
stava_norom
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 07. Září 2009, 12:53 »

no nevim to snad radeji  starej dobrej zatim vzdy po evrope bez problemu funkcni TT6 ka s prehistorickejma mapama .... holt kdyz porad neexistuje TT7 pro symbian
uložena
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #24 v: 08. Září 2009, 07:30 »

Z hladiska situacie okolo UIQ3 - TT7 ani vobec nebude. Kto by vyvijal soft pre mrtvu platformu symbianu.
« Poslední úprava: 08. Září 2009, 09:56 od roxetak » uložena

stava_norom
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 08. Září 2009, 10:06 »

jasne bohuzel chapu  ...  to ze soft nebude  je rekl bych  skoro jasne(ale jak rozbehnout nove mapy je otazka)  ale to tohoto tematu nepatri  na to je tu jinej topic

pardon
uložena
stava_norom
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 19. Září 2009, 15:43 »

JSEM TU ZAS ... chtel bych se zeptat na zkusenosti s Garminem  musim rict ze me garmin  porita absolutni hovadiny...
muze to   byt  nedodstatkem pameti na telefonu  a neschopnosti zpra covat vsechny silnice???

ale trasa   kterou mi tomtom google maps apod vypocte na cca 550 km garmin  zene nesmyslne oklikou a vyleze to na 750 km
a nesmyslne dlouhej cas ....
cca o 3 hodky vice

predem dik za vase zkusenosti a informace
uložena
stava_norom
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 01. Říjen 2009, 13:04 »

jako nevim proc ale po testu garmina mi pripada tato navigace uplne na ***** .... kde se da (mimo mapsource) nastavit priorita dalnic.

trasy co  najde garnin nejsou ani casove ani  kilometrove vubec vyhodne ... kdyz dodam do trasy nejaky dalsi bod  vypocte  kratsi a rychlejsi trasu .jinak  vymejsli  nevyhodne  okliky apod (a nejedna se o 10 kilometru) jde radove o stovky km  proste hruuuza.

uložena
roxetak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #28 v: 03. Říjen 2009, 02:13 »

Kasli na garmina, skus TT, ci sygic alebo igo8. :-)
uložena

stava_norom
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 03. Říjen 2009, 08:37 »

ono je to otazka ... tomtom na uiq3 jde jen  6ka ---  neumi nove mapy
dale pak  TT ma oddelene mapy .... garmin umi spojovat ( to jest lze sestavit trasu  z cech treba  na balkan kterej je v jine mape )
TT6 umi naplanovat trasu jen pres jeden prujezdni bod  - pak se musi poskladat itinerar - kterej zase neda komplet prehled o ceste

TT je dobrej jen pro evropu (ameriku) a jizni afriku
kdyz chci GPS v argentine  nebo iranu muzu se jit  s tomtomem vycpat

jinak obecne ovladani Tomtoma daleko prijemejsi , prace s mapama - nahravani do pristroje  bez problemu
jelikoz nemam rad  tahani zvlastni navigace a prislusenstvi a nemit ji v telefonu bych se nani vykaslal.
ma P990  se trochu rozpada - baterka, sluchatka pozdro 1. stylus jde do kytek  kryty jsou po trech letech taky s nekolika sramy.
No bohuzel  suma sumarum  to vypada ze  prechazim na telefon s WOKNAMA (fuj ) a nejspis se nedockam X2 jelikoz jsem nekde vycet ze nebude v listopadu ale uz v prosinci takze vyhraje HTC Touch pro 2 jelikoz si dnes zivot bez plnohodnotne klavesnice nedovedu predstavit . ACH JO

uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Hry,aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Garmin Mobile XT pro Symbian UIQ3.0 verze 5.00.00
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 19 dotazů.