SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 16:25

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C702 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Par dotazu k c702
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Par dotazu k c702  (Zobrazeno 17396 x)
gonzalezzz
Uzivatel
Telefon: c702

Zobrazit profil
« v: 24. Září 2008, 19:06 »

Ahoj, vazne uvazuji o tomto telefonu. Uz jsem stihl procist par recenzi a for. Presto mam par otazek:

Ta GPS navigace, je realne pouzitelna(pesi/kolo/auto)? Google maps ani wayfinder pouzivat nebudu, protoze nemam zadny datovy balicek.
Neco jsem se docetl o aplikaci TrekBuddy. Muze mi to nekdo trosku osvetlit? Ta aplikace nestahuje data z netu, ze ne? Taky jsem koukal na mapy a treba mapa ER ma okolo 700MB, coz je docela dost. Jak dobre (a rychle) to GPS s touto aplikaci funguje?
Toto je asi jedina alternativa, kdyz nejsem ochoten platit velky traffic pres GPRS. Nebo se pletu?

A jsou tu nejake veci, ktere by me mely odradit od koupe tohoto telefonu?
uložena
Laki
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i Silver Black

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 24. Září 2008, 20:24 »

Nemam chuÂť pisaÂť tu vsetko znovu a myslim, ze ini tiez nie, takze ti odporucam hÂľadaÂť na fore alebo si jednoducho prejsÂť vsetky vlakna, ktore maju v nazve "C702" - az tak veÂľa ich nie je.. Roll Eyes

V kratkosti - GPS je pouziteÂľna (vynimocne vykony vsak necakaj - vid. ine vlakna); GoogleMaps / Wayfinder nepotrebujes, TrekBuddy posluzi dostatocne. Ako TrekBuddy vyzera a funguje najlepsie zistis, ak si ho sam vyskusas, na SE K550i, ktory zrejme mas, by fungovaÂť mal: http://linuxtechs.net/kruch/tb/forum/index.php, veÂľkosÂť map zavisi od veÂľkosti zmapovanej krajiny, rozlisenia a pod. - skus http://www.tb-maps.estranky.cz/ a najma http://www.google.cz/
uložena

T230i >>> T610i >>> P910i >>> W610i >>> C702 >>> K550i@W610i >>> W200i >>> P1i
jirkausti
Uzivatel
Telefon: C702

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 25. Září 2008, 07:09 »

take pripojim jednu otazku:
Proc telefon k prijatym SMS prirazuje jmena podle SIM karty (ktera jsou zkracena a bez interpunkce) a ne podle adresare, ktery mam nastaveny jako hlavni pro praci s telefonem?
Øesenim by bylo vse na SIM smazat, ale jelikoz jsou s telefonem neustale problemy a dnes ho asi opet ponesu do servisu, nebudu to riskovat.  Cool
uložena
Tonanek
Uzivatel
Telefon: W902 (W810,R520m)

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 25. Září 2008, 07:30 »

Zazalohuj si kontakty ze SIM v MPE.
uložena

TONY
jirkausti
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 25. Září 2008, 07:36 »

ano, to jsem take udelal. Ale to neresi muj puvodni dotaz.
uložena
Tonanek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 25. Září 2008, 12:16 »

Dobre tedy. Zazalohuj kontakty ze SIM,pak je na sim vymaz a bude to zobrazovat kontakty ze seznamu telefonu.Nekdy to SE delaji,ze uprednostnuji pri prichozich hovorech i SMS seznam SIM,i kdyz mas nastaven jako vychozi seznam telefonu.Kntakty muzes dle potreby kdykoliv na SIM viatit. T.
uložena

TONY
jirkausti
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 25. Září 2008, 12:26 »

Kaslu na to, zitra jde do servisu.  Angry  Telefon se uz zas restaruje!
uložena
vlk_
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 26. Září 2008, 14:03 »

ta gps ma problem nabehnut ak sa pohybujes, alebo ak si v lese pod stromami, alebo medzi budovami.
na bicykli musim casto zastavit a pockat kym najde polohu.
obcas sa stava ze so zapnutou Agps vobec nenajde polohu a ak do 3minut sa nechyti, tak vypni/zapni telefon, pretoze budes cakat niekedy aj desiatky minut a pocas vyhladavania polohy ma gps este vacsiu spotrebu (dokaze mi to takto vybyt baterku do dvoch hodin!)
inak presnost je obstojna.
a este chcem poznamenat ze koli spotrebe a problemom so vstavanou gps si so sebou stale nosim moju externu BT GPS, na ktoru sa mozem spolahnut a na jedno nabitie vydrzi zapnuta cez 15hodin.
otazka je "naco mi je potom ta vnutorna gps" Huh ... jaaaj, aby sa mi hned geolokalizovali fotky (ktore aj tak nestoja zanic)
uložena

jirkausti
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 28. Září 2008, 20:04 »

nevite kde v menu najdu nabidku Formatovani pameÂťove karty?  Undecided
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #9 v: 28. Září 2008, 20:10 »

ve spravci souboru:

options / memory status / memory card - select / options / format me. card.
uložena
jirkausti
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 02. Říjen 2008, 19:27 »

mel bych zas jednu otazku:  nevite kde sehnat rozpis cislovani menu?  Roll Eyes
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #11 v: 03. Říjen 2008, 09:37 »

jako co stiknout v menu na pristup do napr. zprav?

presne podle rozlozeni klavesnice Mrknutí
uložena
Tonanek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 03. Říjen 2008, 11:35 »

Myslel asi dalsi podmenu,jako napsat novou 1 dorucene 2 atd atd. aby to mohl pouzit jako rychly pohyb v menu.
uložena

TONY
jirkausti
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 03. Říjen 2008, 12:49 »

nene, myslel jsem to jak rikal Philip, ze stiskem "menu" a sekvenci cislic se hned dostanu na nejakou hloubeji vnorenou polozku menu.
V recenzich vsude pisou, ze C702 "ma cislovane menu", ale bez tech cisel to je cloveku k nicemu  Tongue
uložena
Crazy Ortik
Anonym
« Odpověď #14 v: 03. Říjen 2008, 14:24 »

Jenom chci upozornit, ty co si chteji koupit tento telefon, protoze je odony proti vode a prachu. Vsichni ti lide, co ponorovali telefon do umyvadla, splachovali do zachodu nebo s nim fotili pod vodou v bazenu a prezentuji to na youtube meli akorat stesti. Mel sem telefon na katamaranu v chorvatsku, namocil sem mi asi na 10 vterin do do vody, voda se dostala az na kontakty baterie a telefon se zkratoval. Kdyz sem se ho pak snazil reklamovat, protoze jsem zil v domeni, ze presne tohle by mel telefon vydrzet, v servise jsem nepochodil. Co se tyce GPS, tak telefon je celkem dobry, az na dluhe vyhledavani. Samozrejme za nutnost povazuji TrekBuddy a na autonavigaci se da prakticky zapomenout. Za vetsi problem povazuji dost mala tlacitka.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C702 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Par dotazu k c702
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 17 dotazů.