SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
13. Březen 2025, 01:55
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ3
|
Obecne
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Po vice nez roce s P1i
Strana: [
1
]
2
3
4
Vše
« předchozí
další »
Autor
Téma: Po vice nez roce s P1i (Zobrazeno 37281 x)
VaRo
Anonym
Po vice nez roce s P1i
«
v:
15. Září 2008, 00:01 »
Muj prvni kontakt se smartem od Sony Ericssona byl, kdyz jsem cekal ve fronte v servisu jednoho nejmenovaneho znackoveho sevisu teto znacky a vsechny nas predbehl nejakej netrpelivej pionyr s legendarni P800-kou, ktera se mi az do te chvile moc nelibila, protoze vypadala jako levna modra plastova atrapa. On vsak vytahl, do te doby nevidanou, sedou variantu tohoto modelu, a zacal na dotykovem displeji doslova carovat. To bylo asi hlavnim impulzem k tomu, ze jsem si postupne poridil P900-ku i P910-ku. Vloni v cervnu jsem si pak, po M600i (v bilem provedeni), poridil jejiho nastupce a to Sony Ericsson P1i. Nepamatuji si, ze bych mel nejaky mobil dele. Ted bych se chtel s Vami podelit o me zkusenosti a poznatky po vice nez roce jejiho intenzivniho pouzivani. A popravde, dodnes toho neni mnoho, co bych ji mohl zazlivat...
1. Vzhled
Vzhled je veci ryze subjektivni. Osobne davam vzhledu 5 bodu z 5-ti moznych. Nyni se mi sice zacina loupat barva z postribreni na bocnich tlacitkach zapnuti/vypnuti a spouste fotoaparatu. Ale beru to jako dan za permanentni masakr intenzivnim pouzivanim. Velikost, vaha i vzhled mi plne vyhovuji.
2. Vykon
To je oblast, za kterou Sony Ericssona prilis chvalit nelze, bohuzel... Procesor bezici na 208 MHz je na smarta kalibru P1-ky smesne malo!
Ostatni vykonove parametry mi, alespon prozatim, vyhovuji. Nyni jsem se jiz ale dobral ke stavu, kdy budu muset zacit promazavat pameÂťovou kartu....
Mam 4 GB-tovou a to je, pro P1-ku, strop - viz nasledujici screen vyrobce:
Edit: Uz mam v P1-ce 8GB a P1-ka by mela zvladnou kartu do velikosti 32GB...
3. Vydrz
P1-ka je pohanena baterii o kapacite 1120 mAh. Chvili jsem si myslel, ze by mohla mit i vetsi vydrz. Tento nazor jsem rychle utnul (a P1-ce se v duchu omluvil) po te, co jsem si poridil Nokii N95-ku. Proti ni ma vydrz King Konga...
Zejmena pri pouzivani navigace.
4. Fotoaparat
Fotoaparat, lepsi (na slunci citelnejsi) displej a Wi-Fi. To byly 3 duvody, ktere me privedly k tomu, abych vymenil svou M600-ku za P1-ku.
V P1-ce mam aktualni, sveho casu dost probiranou a hanenou, verzi R9K009 firmu, v jeji druhe, tedy jiz opravene podobe. S ni nemam zadne problemy a tak si myslim, ze ji vyrobce jiz aktualizovat ani nebude. Fotoaparat (3,2 mpx s autofocusem) je, pro me potreby, dostacujici - viz nasledujici demo snimek za pouziti "Makro" rezimu
5. Tuning
S tim si u UIQ3-smartu uzijete neskutecne! Zprvu jsem se bal P1-ku trapit, ale pak se to rozjelo...
- Pokud si dobre vzpominam, zacalo to
zmenou stavovych indikatoru
v horni liste. Vyzkousel jsem jich nespocet, az jsem se nakonec zastavil u indikatoru upravenych Vodafonem pro jim nabizene a brandovane M600-ky:
- Pak nasledovala
zmena fontu
pouzivanych v P1-ce. V ni pak vice mene zapisily fonty z Motoroly Rizru Z8 s fonty pouzivanymi v Nokii N95-ce, ktere aktualne pouzivam.
- Moznost
zmeny
vsech 15
ikon
na "today" displeji musim tez zminit.
- Zlomovym okamzikem bylo
prolomeni operacniho systemu - UIQ3
. Permanentnim hacknutim smartu, ktere dnes, diky nejnovejsi verzi aplikace "
CapsSwitch
", nezabere vice, nez par minut se otevrely ohromne moznosti k vylepseni uzivatelskeho prostredi smartu s UIQ3.
Co vsechno jsem si na smartu vylepsil? Snad na nic nezapomenu...
- Aplikaci
iPhoneLock
jsem elegantne vyresil zamek founu s velkymi hodinami a infu o datu, urovni baterie a signalu na displeji a to vcetne informace o zmeskanych udalostech:
-
Walkmanem 2
(z W950-ky) prevlecenym do
kabatu walkmana 3
(z W960-ky) + patch zvuku = jsem suprove vyresil audio stranku smartu. A poslech hudby pres Coss porta Pro nyni proste nema chybu!
- Co se
kontaktu
tyce, moc se mi libi, ze vestaveny spravce kontaktu zalohuje/obnovuje kontakty na/z pameÂťovou kartu vcetne obrazku ulozenych ke kontaktum. Kontakty jsem si trochu osvezil porizenim aplikace "
Primetech Contacts
" pracujici s kontakty ve stylu ala iPhone:
- Dale jsem si zmenil
startovaci a vypinaci obrazovku
, vc. zvuku a do P1-ky si dal ty, ktere ma v sobe W950i.
- Do P1-ky jsem si dal
poznamky
z G700-ky.
- Z G700-ky jsem tez pouzil
ikony hlavniho menu
:
6. Klavesnice
Presel jsem z qwerty (u M600i) na qwertz (u P1i). P-ku jsem poridil jako "nemeckou dovozku", kterou jsem zahy "debrandoval a lokalizoval na CZ-ko" Prechod mezi klavesnicemi byl bezbolestny a rychly. Kazdy, kdo si nekdy qwerty/z klavesnici chvili zkusil, mi asi da za pravdu, ze nic lepsiho neni...
7. Navigace
S externi BT-GPS-kou bezproblemove pouzivam Tom Toma, ci Garmina.
8. Pripojeni
Vzhledem k rychlosti zavadeni novych siti nasimi "linymi" operatory, mi trochu v P1-ce
schazi
alespon
EDGE
. Zapomenout mi dava bezproblemovy chod
Wi-Finy
. Pro brouzdani po internetu pouzivam, asi jako vetsina uzivatelu, free aplikaci "
Opera mini
". Pro cetovani jsem se nakonec spokojil s posledni verzi free aplikace "
Slick
".
9. Cena
Zatimco ja svou "dovozku" poridil za cca 13500 Kc, dnes se da jiz CZ-P1-ka ze znackoveho obchodu Sony Ericssona objednat za 7.090 Kc (vc DPH). Coz je cena za pristroj, jakym je P1-ka, vice nez solidni.
10. Prostredi - schemata
Uzivatelske prostredi si, samozrejme, muzete ozivit novym schematem, P1-ka ma schemata kompatibilni s dalsimi modely UIQ3 (M600i, W950i, W960i, G700, G900 a dalsimi "stazenymi" modely).
Ta se daji, pominu-li stranky vyrobce, nasi sekci downloadu nebo dalsi webove stranky, stahnout treba i odsud:
http://sethpo.de/Original-SE-Themes.html
http://www.esato.com/archive/t.php/t-160874,1.html
http://www.uiq.com/my-uiq/themes/
Vzdy doporucuji stahnout a pouzit schema vyzkousene... Za pomoci Themes Creatoru si tez muzete upravit existujici, ci vytvorit sve vlastni schematko.
11. Zaver
I po vice nez roce od uvedeni na nas trh, ma P1-ka stale svym uzivatelum co nabidnout. A protoze (bohuzel, ci bohudik) Sony Ericsson zatim stale neprisel s adekvatnim nastupcem, ma i sve dominantni misto na mem stole.
«
Poslední úprava: 10. Listopad 2008, 11:31 od VaRo
»
uložena
MIKE-BIKER
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: iPhone 5 64GB White
Re: Po vice nez roce s P1i
«
Odpověď #1 v:
15. Září 2008, 08:10 »
Navazu na predchozi vycerpavajici clanek VaRa.
Koupil jsem temer presne pred rokem P1i z ofiko CZ distribuce. Byl to muj prvni smart a i tak jsem se s nim zacal rychle szivat. Postupne jsem zakoupil radu uzitecnych aplikaci: Handy Weather na pocasi, Handy Safe na ochranu osobnich dat, X-plore na spravu souboru, Bunch Launch na spravu aplikaci a SMS Diary na ukladani SMS zprav. Na GPS pouzivam vynikajici externi modul Evolve GoTraxx + jako SW TT6 navigator. Spolu s aplikacemi od Michala Snitylyho (eXEden) - QScreenSnap, QNameDay a QFlashLight, a dalsimi aplikacemi nabizenymi zdarma (Google maps, legendarni Opera Mini a nakonec stejne jako u VaRa osvedceny Slick, jsou pro me plne funkcni full servis pro P1i. Rovnez jsem vyuzil hacknuti systemu a "vylepsil" telefon, zejmena Sound patchem, ktery zesiluje vystup do sluchatek, dale nastavenim jine Defaultni stranky vestavene Opery a nekolika dalsimi drobnostmi, jako je zmena indikatoru horni listy.
Vydrz hodnotim jako uchazejici, ale pri plne praci mi s rezervou vystaci foun na 1 den, 2 dny o vikendu. Kdyby to bylo o den vice, vubec bych se nezlobil. Hudbu hodnotim velice kladne, zvuk je cisty a vystacim vice nez plne s vestavenym Walkmannem. Velice vyzdvihuji fotoaparat, ktery zaznamenal obrovskou zmenu k lepsimu prave s poslednim firmem R9K009. Snimky zejmena venku jsou velmi kvalitni a i vevnitr se daji za pomoci led diod poridit zajimave momentky
Jediny vaznejsi problem byly s velmi castymi vypadky signalu GRPS, ktere nakonec jak jsem zjistil, byly zpusobeny instalaci nekterych aplikaci do pameti telefonu!
Durazne proto doporucuji - co jde, hodit na kartu!
S telefonem jsem i ja velmi spokojen a i kdyz pochopitelne k Vanocum pokukuji po XPERII, tak nadale P1i bude v me sbirce mit sve misto!
uložena
K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i => P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
YAMATO
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #2 v:
15. Září 2008, 11:26 »
VaRo, perfektni clanek!
Z telefonu co jsem mel je mi prave P1i nejmilejsi. Muj prvni smart, prvni dotykac, objeveni zcela novych moznosti.
Nicmene absence nastupce a nektere chyby UIQ (prilisna uzavrenost a katastroficka (ne)podpora) me nakonec dotlacily k prechodu na WM, konkretne na Touch Diamond, ktery jsem si zrovna pred cca 15 minutami objednal. Škoda ze nema klavesnici z P1i, tuto genialni zalezitost budu postradat.
P1i bude ale prvni telefon, ktery si hodlam nechat na pamatku.
uložena
Kdyz zmizis, tak budes zmizelej, jinak te zmizim ja.
vojta
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Xperia Neo Blue
«
Odpověď #3 v:
15. Září 2008, 14:16 »
VaRo, super clanek, take stale vlastnim mimo jini i P1i...
100% souhlas se vsim. Bravo.
uložena
W890i,W810i, T68, T39m, R520m, R380, P1i+4GB M2, HBH-DS970, MBW-100....Xperia Neo Blue....a dalsi chorobopis
milda2000
Guru SEMania.cz
Pohlaví:
Telefon: P1i , W995 a Xperia X1
«
Odpověď #4 v:
15. Září 2008, 19:34 »
T28, T68i, T610i, P800, P1i.
To je to nejlepsi, co tato firma vypustila do sveta (Ericsson a SonyEricsson) P1i je telefon, ktery me osobne vydrzel dele nez 1 rok (a to je co rict!). Je to zatim to nejlepsi co jsem mel, a zatim se nenasel nastupce. Pres nektere nedostatky je to zarizeni, ktere uspokojuje me pracovni i relaxacni naroky. VaRo diky za vycerpavajici clanek.
Milda
uložena
SE P1i, SE Xperia X1 a W995
FilipLudvik
Anonym
«
Odpověď #5 v:
15. Září 2008, 20:10 »
skoro 100% souhlas. u P1 mi chybi akorat EDGE jako Yamatovi.
souhlas s tim, ze SE neudelal nic lepsiho ze smartu. dale hodnotim kladne W910.
uložena
peterss
Anonym
«
Odpověď #6 v:
16. Září 2008, 00:40 »
No, pridam se aj ja. kdysi sem se rozhodoval, ci K750, nebo P910. Vlakno se tu jeste mozna najde. Dal sem na rady "skusenejsich" a koupil P910. Spokojeny sem byl
. Vzdrzal mi dva roky,
, protoze sem cekal na dalsi smart od SE. Prisla P990
, rozcarovani, sklamani. Pak M600, nelibila se mi. P1, taky se mi zdala nic moc, hlavne klaveska pod displejem, ktera "ubira misto" displeju a par funkcnim klavesam. Pak sem to uz "nevydrzal" a koupil HTC P3300. P910 sla do skrinky. Je tomu asi deset dnu, naskytla se mi dobra prilezitost, ( P1 tri mesice pouzivana za 5000). Tak sem ju vzal. Je jak nova, zadny skrabanec, nebo neco podobneho, byla sice z nemecka, ale uprava CDA a nasledny update pres SEUS udelal cestinu. (i kdyz v HTC P3300 mam anglickou ROMku) Po deseti dnech trapeni, (myslim P1cky) sem v celku spokojen. Na klavesnici sem si zvykl, na mensi displej taky
, akurat mi hooodne chyby absence vyzvanecich profilu, a aplikace na pocasi, ktera umi taky Ostravu, ne jen Prahu, Brno, K.V. Za deset dnu, co P1cku mam, zadny zasek, zadny restart, takze ohledne stability spokojenost. A ted resim dilema, co pustim do sveta, Artemise, nebo W910 (hezkou cervenou). Myslim, ze P1cka je podareny smart.
uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví:
Telefon: LG G7
«
Odpověď #7 v:
16. Září 2008, 04:33 »
Nemam sice P1i asi jsem ho nechtel kvuli klavesnici, ale nevedel jsem ze jde tak pekne prekopat. Varo moc pekny clanek pekne se to cte.
Peters:
Dat pryc Artemise by byla chyba, a s UIQ mas P1 tak neni duvod drzet P910i
uložena
peterss
Anonym
«
Odpověď #8 v:
16. Září 2008, 08:38 »
ta P910 je odlozena ve skrince, jen tak z nostalgie. dal sem ji novy kryt takze vypada jak nova. a taky prodat ji nekde mezi 1000-2000 kc se mi nechce. to ji radsi obcas vlozim simku, trochu proluftuju streva.
uložena
Dejwis
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE P1i + M2 2GB (HACKED)
«
Odpověď #9 v:
16. Září 2008, 10:03 »
Take jsem chtel napsat me zkusenosti po temer jednom roce pouzivani, tak pripisu me zkusenosti. SE P1i jsem zakoupil priblizne v rijnu minuleho roku za
12999kc s DPH
, cekal jsem nez bude v ER bezne dostupny. Predchozi phone byl SE K700i a kdyz prisla na svet M600i tak jsem ji chtel, ale kvuli malo pameti RAM atd, jsem cekal, az jsem se dozvedel o nastupci P1i. Jsem s nim stale spokojeny a ovladani + moznosti P1i jsou dokonale. Displey je dostatecne velky, dobre citelny. Klavesnice je to nej co jsem kdy videl, a to jsem toho vyzkousel dost, proste parada napsat sms ci neco podobneho, pisu na ni rychleji nez na jinem telefonu. Funkce jsou slusne, neco jsem si doinstaloval a nedavno udelal HACK telefonu, takze zabava a moznosti jsou zase jinde. Jak jsem psal uz jinde, s vydrzi jsem max. spokojenej. P1i nevypinam na noc nebo tak, a pouzivam ho jak potrebuji, zadne omezovani a dostavam se na
4dny
v pohode. Je to tak, je to asi tim ze na WI-FI nejsem denne a na filmy nejak nemam cas, ale mam nekolik hovoru denne, nejake sms, foto, radio ci mp3, stale pouzivam ukoly, kalendar, PDF atd. Take co jsem zkousel, jak dlouho vydrzi P1i bez vypnuti, psal jsem to sem na SE forum, muj rekord je
87dni 11hodin 32 minut 52s
kdy jsem P1i nevypnul a zadne problemy jsem nemel!!! Je to tak, mam to vyfocene pres aplikaci QScreenSnap, predtim jsem ho nevypnul 77dni a rikal jsem si ze zkusim udelat rekord. Mozna to je tim, ze muj
FW je R9H004
a povazuji ho za nejlepe odladeny, 005 byla takova nic moc a 009 i kdyz je opravena mi nejak porad neprirostla k srdci, kolega ji ma a muj phone toho vydrzi vice, ale vim ze je mezi Vami dost uzivatelu kteri jsou spokojeni i s 009. Nejakou aplikaci jsem si doinstaloval, ale stale mi nejvice chybi profily. Fotoaparat je velice slusny, nekdy ukazuji na PC fotky z P1i a lidi neveri ze to je z mobilu
. Jako prislusenstvi jsem si poridil pouzrdo na lezato od SE, M2 kartu vetsi kapacity. Sluchatka zatim pouzivam origo prilozene. Jeste se pustim do nejakeho HACKU, jako zlepseni kvality hlasitosti zvuku a nejake drobnsoti. Nevim co bych jeste napsal, kdyz to shrnu, tak P1i je velice slusne vybaveny telefon, ktery v tomto designu nebude mit zatim nastupce. Za cenu kterou se ted prodava je to skoro zadarmo. Dekuji za precteni a hezky den
uložena
Nokia 2110 - Siemens C35i - SE T300i - SE K700i - SE P1i - ? (neco jako Xperia)
MIKE-BIKER
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: iPhone 5 64GB White
«
Odpověď #10 v:
16. Září 2008, 12:34 »
Uživatel: peterss 16. Září 2008, 00:40
akurat mi hooodne chyby absence vyzvanecich profilu, a aplikace na pocasi, ktera umi taky Ostravu, ne jen Prahu, Brno, K.V.
Doporucuju Handy Weather - da se nastavit jen v CZ asi 25 vetsich mest, ktera jsou predefinovana + vlastni podle souradnic. Takze hypoteticky pocasi z kazdeho mista na svete!
uložena
K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i => P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se neda srovnat!!!
VaRo
Anonym
«
Odpověď #11 v:
16. Září 2008, 16:13 »
Pokud byste chteli trochu "potunit" ikony zmeskanych udalosti ve skinu iPhoneLocka, mrknete sem:
http://forum.semania.cz/index.php?topic=18350.msg155072;topicseen#new
Muze to pak vypadat treba takto:
«
Poslední úprava: 17. Září 2008, 17:00 od VaRo
»
uložena
Manas
Uzivatel
«
Odpověď #12 v:
18. Září 2008, 13:16 »
S clankem se naprosto ztotoznuji, vcetne osoupaneho tlacitka fotoaparatu. Jinak jsem naprosto spokojen.
Uživatel: MIKE-BIKER 16. Září 2008, 12:34
akurat mi hooodne chyby absence vyzvanecich profilu, a aplikace na pocasi, ktera umi taky Ostravu, ne jen Prahu, Brno, K.V.
Pokud chces program zdarma a jde ti jen o pocasi, skvele postacuje Java midlet WEATHER.
http://weather.midlets.eu/
Nastavis mesto i polohu. Graficky i funkcne je super - alespon pro mne, na P1 taky celkem dobre vypada a dobre se ovlada.
«
Poslední úprava: 18. Září 2008, 13:22 od Manas
»
uložena
roxetak
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
«
Odpověď #13 v:
18. Září 2008, 20:44 »
Diky za super aplikaciu :-D
uložena
Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
FenyAMG
Anonym
«
Odpověď #14 v:
19. Září 2008, 22:59 »
Krasne napsany clanek, mimojine rozhodl, ze do dvou dnu si P1i objednam
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
2
3
4
Vše
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ3
|
Obecne
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Po vice nez roce s P1i
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.055 sekund, 19 dotazů.