SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 13:39

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øady G, K, T, Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson G705 - jak se vam libi?
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 7
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson G705 - jak se vam libi?  (Zobrazeno 57968 x)
AppleW800i
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: G705&C903

Zobrazit profil
« Odpověď #45 v: 10. Leden 2009, 11:20 »

nejaky fotky ti poslu ale ted nemam cas. az se vratim z hor

Tak uz nemusis, diky. C702 jsem vymenil za G705 :-) .... zatim nadseni ....
uložena
Vitan
Anonym
« Odpověď #46 v: 15. Leden 2009, 00:10 »

Jake jsou Vase nazory ohledne rychlosti telefonu?Myslim ted odezvu v menu, pri prohlizeni fotek, pri foceni, pri psani sms.....
uložena
AppleW800i
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #47 v: 17. Leden 2009, 19:53 »

Jake jsou Vase nazory ohledne rychlosti telefonu?Myslim ted odezvu v menu, pri prohlizeni fotek, pri foceni, pri psani sms.....

Me se zda o trosku rychlejsi nez C702 - se stejnou kartou a tedy i cca stejnym poctem souboru .... rychlost bych hodnotil jako docela slusnou, nevim, jak ti to lepe popsat ....
uložena
pantom
Uzivatel
Telefon: SE k510i,C702 Black+SonyM2 4GB

Zobrazit profil
« Odpověď #48 v: 19. Leden 2009, 21:37 »

cau
Jestli ma reklamace C702 dopadne dobre(vrati mi penizky),tak koupim zase SE a vybral jsem si tento G705.  Smajlík
Jen jsem jeste zadnej vysouvak nemel,tak se chci zeptat tak nejak vseobecne,jak vypada mechanizmus po delsi dobe pouzivani?Nezacne se to casem nejak moc viklat?Je zde hodne lidi co maji napr. W910.....,tak prosim o nejaky posouzeni toho vysouvaciho mechanismu.Po pouzivani C702 jsem se rozmlsal velikosti displaye,tak mi tento model pripada jako dobra alternativa.Ohl. foÂťaku necekam zadny superlativa,protoze na foceni mam foÂťak a mobil maximalne na nejakou momentku...(takova nouzovka)
Diky moc
uložena
AppleW800i
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #49 v: 20. Leden 2009, 00:34 »

Opustil jsem C702 a sel do G705, nelituji, displej je jeste vetsi, ovladani pohodlnejsi, ale foÂťak opravdu nepotesi.
Jedine plus je barevna vernost, jinak je pouzitelny pouze za idealniho pocasi nebo do MMS, skoda. Ukazky: http://tinyurl.com/94d8bb
Na druhou stranu te zase AF nezdrzuje, nemusis cekat, az zaostri a na momentku je to lepsi  Roll Eyes
Co se tyce mechanismu, opravdu nepusobi prilis festovnim dojmem, ale mezi nami - pocitas s tim, ze ho budes mit deset let?
Take GPS se mi zda, ze rychleji navaze spojeni, coz podle me trvalo u C702 neunostne dlouho a souradnice k fotce prdal az kdyz jsem uz nefotil, a tak to bylo vlastne k nicemu, G705 je podle me v tomhle jako blesk. Rychlejsi se mi zda i pohyb v menu telefonu, ktere nemuzu si pomoct - mi u C702 prislo jako trosku usite horkou jehlou - napriklad nastaveni tapety - vyberes aplikaci - ale rekne ti to, ze zadnou nemas .... nejak tam neco zapomneli dat.
Teprve hledanim na foru zjistis, si tam melo byt treba OpenToday nebo PIMWallpaper ci treba worldclock3d nebo neco podobneho ... oproti C702 take potesi rozmery a vaha a v neposledni rade i WiFi.
uložena
pantom
Uzivatel
Telefon: SE k510i,C702 Black+SonyM2 4GB

Zobrazit profil
« Odpověď #50 v: 20. Leden 2009, 16:31 »

10 let ho mit asi nebudu Mrknutí ,ale mam doma treba starsi kousky,ktere jsem opustil jen z duvodu "pokroku" a ne pro nejake vady a porad jim neni co vytknout.
Kdyz se mi do ruky dostala oma C702,tak jsem doufal,ze 2 roky vydrzi.Osobne nekupuju MT kazdej pulrok kdyz vyjde nejaka novinka(i kdyz takovy lidi znam).Doposud jeste doma mam na 100% fungujici k510,kterou jsem predal dalsimu clenu rodiny a koupil si C702.(narozeniny ma clovek jen jednou za nrok ne? Grin)
Proto mne zajima prave ta vec jestli se mi tel treba za nejakou kratsi ci delsi dobu nezacne nejak viklat.Jasne je na to zaruka 2 roky,ale radsi bejt v pohode a nemuset nikde vysvetlovat co a proc reklamuji...Vsak to urcite kazdej zna.
Nebo co treba zase ty kryty-nepujde z toho ta barva zase dolu?Vim ,ze jsem asi na to co si koupim za svoje penize narocnej,ale kdyby mobil stal treba 2000,tak to nikdo nebude resit a klidne si koupi novej.Pokud ovsem dam treba jako za C702 skoro 7,tak bych ocekaval trosku vyssi trvanlivost pouzitych materialu a ne jen onu barvu,ale treba i to sklicko,ktery je taky naprd.
Jinak se mi tel opravdu libi a uz aby byl doma Cheesy
uložena
AppleW800i
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #51 v: 20. Leden 2009, 16:51 »

Tohle jsou otazky, na ktere odpoved asi zatim nedostanes ... na to je tu kratkou dobu ...  Huh  jinak se taky chovam k telefonum slusne ...
... a mam taky historicke 100% fungujici kousky (bez setrene barvy) jako napr. barevny S10, N6150 nebo S65 ci W800i, ktere jsem na zaver dopral i zcena novy originalni kryt  Cheesy
Opravdu tezko hadat, co ten mechanismus snese a nezacnou-li potize - jako jsem zazil kdysi u N7110  Undecided ....
uložena
Sudoo
Uzivatel
Telefon: SE W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #52 v: 01. Únor 2009, 12:19 »

Pouze bych chtel poprosit o par veci, jestli by nekdo nemohl jsem vlozit a nebo mi poslat na meila [email protected] obrazky a nebo fotky jak vypada MP3 prehravac (z duvodu ze ted mam W910i a zajimalo by me jakej bude mez tim rozdil) a jeste bych se chtel zeptat jestli tento G705 ma to nove prostredi v SMS Editoru. A jeste nemohl by me sem nekdo jeste napsat jestli bezi na platforme A200 nebo A300. Mockrat dekuji. Smajlík
uložena

Pokud mam nejake chyby v cestine, tak to neni schwalne ale je to z duvodu ze pochazym z nemecka zatim mam nejake drobne chyby.
HUdasp
Anonym
« Odpověď #53 v: 04. Únor 2009, 18:18 »

Tak k tem krytum. G705 pouzivam asi mesic a zjisÂťuji odlupovani barvy na ovladacim ctyrsmernym tlacitku. Jinak co se tyce zpracovani, tak nic moc. Vule vysouvaku je velka. A kryt baterky zpocatku drzel fest na tele, nyni kdyz odjistim pojistku, tak de dolu pomalu sam. A vice se vikla. Jelikoz je jak SIM, tak i M2 karta pod krytem, tak nic moc extra vlastnost. Zpracovani by mohlo byt lepsi.. Nevite nekdo o novym firmware pro G705? Zajimalo by mne, jestli se tu taky chysta Threding SMS.. Jinak k prehravaci. Je jednoduchej, pokud je nekdo zvyklej na Walkman, tak presedani bude tezsi (jako u mne z W950i). Super je podpora tlacitek. Horni zapina prehravac primo, pomoci bocnich tlacitek se da nastavit hlasitost a preskakovat pisnicky. Funguje to i se zamklou klavesnici. Po chvili cviku ovladam prehravac naslepo v kapse kalhot. Jinak zvuk je s originalnimi drivery nemastnej neslanej. Ale po dohrani zvukovejch driveru z W980 je to jina kava.
uložena
PepaParmen
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #54 v: 06. Únor 2009, 13:51 »

Cituji
Tak k tem krytum. G705 pouzivam asi mesic a zjisÂťuji odlupovani barvy na ovladacim ctyrsmernym tlacitku. Jinak co se tyce zpracovani, tak nic moc. Vule vysouvaku je velka. A kryt baterky zpocatku drzel fest na tele, nyni kdyz odjistim pojistku, tak de dolu pomalu sam. A vice se vikla

ta vule mi az zas tak moc na skodu neprijde, ale to ostatni, co pises, to mas uplne naprostou pravduuu  Grin Grin Grin Grin

jinak posli mi prosim odkaz na ty tvoje sound drivery dik
« Poslední úprava: 06. Únor 2009, 14:23 od PepaParmen » uložena

NEW SonyEricssonG705 
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #55 v: 06. Únor 2009, 17:21 »

Odkaz na drivery: http://leteckaposta.cz/861161609. Az na zpracovani je to vybornej kousek za ty penize.. jen nechapu politiku vyrobce.. za chvili bude W715 jak s GPS, tak asi s Walkman prehravacem..
« Poslední úprava: 06. Únor 2009, 20:05 od HUdasp » uložena
Sudoo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #56 v: 06. Únor 2009, 18:15 »

Ja bych se chtel jenom zeptat jak vypada menu Internetu (kdyz v menu vstoupite do Internetu tak se tam zobrazi zakladni stranka ktera je nahrana nekde v pameti telefonu) na G705, me by totiz zajimalo jake tam ma body na starsich telefonech jsou tam : prohledat web, zadat adresu, webove kanaly, historie, fun&downolades, webove aplikace a prislusentsvi a m-buzz. A tato zakladni stranka ma bilou barvu, tak bych se chtel zeptat jestli je tam jine rozpolozeni tech nabidek, a pokud ano tak to sem napiste jake tam jsou nabidky.

A jeste me mrzi ze s prichodem A300 neprisla moznost dohravat bez pc flash menu do telefonu pouze pres schema, je to skoda.

uložena

Pokud mam nejake chyby v cestine, tak to neni schwalne ale je to z duvodu ze pochazym z nemecka zatim mam nejake drobne chyby.
HUdasp
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #57 v: 06. Únor 2009, 20:05 »

Jak tak zjisÂťuju, tak se vsude mozne ptas po G705.. asi bych ti doporucoval zajit do nejblizsiho obchodu a telefon si osahat nazivo  Cool
uložena
Sudoo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #58 v: 06. Únor 2009, 20:12 »

Ptam protoze bych si tento telefon chtel poridit, a taky bych si ho rad osahal ale v nasem meste ho nikde nemaji a tak se musim pouze ptat.  Cry Cry Smajlík

A jeste se rozhoduji mezi G705 a nebo pockat na W705 nebo na W715. A tak chci nazbirat moc moc moc informaci..
« Poslední úprava: 06. Únor 2009, 20:14 od Bebewiffee » uložena

HUdasp
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #59 v: 06. Únor 2009, 20:15 »

Radil bych ti asi spis pockat na W715 a obstarat si ji u VF.. Eerveno-cerna vypada naprosto fantasticky a mela by mit Walkman player i GPS, coz W705 nema (sem jedinej, co tuhle strategii nechape?)
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 7
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øady G, K, T, Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson G705 - jak se vam libi?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.057 sekund, 18 dotazů.