SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
07. Květen 2025, 17:20

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Subor sa neda odstraniÂť pretoze je chraneny ????
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Subor sa neda odstraniÂť pretoze je chraneny ????  (Zobrazeno 4203 x)
janko
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 01. Září 2005, 11:08 »

Nedaju sa mi odstraniÂť z pameÂťovky mp3-ky a obrazky ktore som si tam nahral cez USB  Angry  , napise : Subor sa neda odstraniÂť pretoze jechraneny  Shocked  ,nepomoze ani pokus o formatovanie karty v mobile , prosim o radu ako sa toho mam zbaviÂť , alebo mam vybraÂť kartu a daÂť si ju niekde natvrdo sformatovaÂť Huh  Undecided   ,vdaka za radu
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 01. Září 2005, 11:11 »

2janko: To je divny... A nezkousel jsi kartu naformatovat treba ve ctecce?

Jeste me napadlo. Najed si na nejaky soubor co nelze smazat, dej Dalsi a sjed dolu na Informace. Co mas napsano uplne dole u Distribuce?
« Poslední úprava: 01. Září 2005, 11:13 od MarekHajn » uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
janko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 01. Září 2005, 11:16 »

ved to ze je tam napisane , ze distribucia neobmedzena , ja to nechapem , tak myslis ze to v citacke pojde normalne sformatovaÂť ? este s pametovkami nemam skusenosti , ani neviem kde by mi to naformatovali , v nejakom PC obchode ?
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 01. Září 2005, 11:36 »

2janko: Tak to je fakt nejaky divny, zatim jsem o necem podobnem neslysel.
Podle me ve ctecce by to melo jit, ted jde o to, jestli mas k nejake pristup... V PC obchode mozna, zalezi na tom, jak moc budou ochotni...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
alin
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 18. Září 2005, 15:57 »

mam taky isty problem.Kamarat mi poslal z nokie obrazky a za ten zivy svet nejdu vymazat.
uložena
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 18. Září 2005, 20:27 »

lebo tie mp3/obrazky mas asi read-only, skus ich upravit a odliknut read-only cez windows.
uložena

Sony Ericsson Arc
ReZe
Uzivatel
Pohlaví: Žena

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 18. Září 2005, 20:55 »

lebo tie mp3/obrazky mas asi read-only, skus ich upravit a odliknut read-only cez windows.

Jojo odstran "jen pro cteni" ve woknech a pak teprve kopni do founa, stalo se mi to nekolikrat, ...  Cool
uložena

D750i -> K750i ->W800i by Filip Ludvik
Memory Stick PRO Duo 1 GB San Disk
~ T610, K700i, P910i ~
cezova
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 24. Září 2005, 15:01 »

Ja soubory co nejdou odstranit mazu pri napojeni k pc usb kabelem... Bud v nejakym comanderu nebo pres sony ericsson file manager  - dodavany software k telefonu.  Oznaci, zmacku del a je po problemu.
uložena
Pet1
Anonym
« Odpověď #8 v: 26. Září 2005, 13:47 »

Ano, jak jiz bylo zmineno, mas soubory jen pro cteni a mobil to neumi vymazat.
uložena
Fester
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 29. Září 2005, 21:00 »

nee,nesmis ostranit jen pro cteni...to nic neudela...musis mit zaskrtle jen policko ,,jen pro cteni" ty ostatni 2policka musi byt volne,to ze to nejde odstranit je zpusobeno tim ze mas zatrhly ,,archivovat"...to nesmi byt zatrhle....pak ti to uz pujde smazat bez formatu karty..... Mrknutí
uložena

uzivej dokaÂť zijes :-)   K750i :-)
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Subor sa neda odstraniÂť pretoze je chraneny ????
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 18 dotazů.