SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
15. Březen 2025, 11:03
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Platforma A200
|
Ăada C
|
C702
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Nedostatky C702
Strana:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
25
« předchozí
další »
Autor
Téma: Nedostatky C702 (Zobrazeno 133326 x)
spratek
Uzivatel
Telefon: C702
Re: Nedostatky C702
«
Odpověď #225 v:
01. Prosinec 2008, 18:26 »
Jak je to s rychlosti telefonu mam ho uz pres mesic a zda se mi ze je cim dal tim pomalejsi mozna jde o subjektivni dojem (nemam uz v oku jak se choval novej) - hlavne pohyb v menu, vykreslovani, kontakty - na kazdy Ok musim chvili cekat i prekreslovani menu treba aplikace je to normalni stav nebo jsem si to necim zaplevelil? Je tam asi 30 nainst. java aplikaci a zaplou RSS ctecku na desktop (cca 10 kanalu), 3000+ mp3 (aktualizace medii?)
Toho skla displ. bych se nebal pokud je to rovnomerny po cele plose (spadl mi 2x, z toho jednou na sterk asi z metru sklem dolu a nic tam neni krome te "pavucinky")
uložena
KRTEK
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: P990i, C702, P1i
«
Odpověď #226 v:
01. Prosinec 2008, 22:18 »
No, ja k C702 pouzivam P990, takze oproti pecku je to docela dost rychly... Mam ted R3DA029 a pozoruju zlepseni rychlosti, kdyz mam pustenou mp3 a k tomu chci psat zpravu, treba...
Ale jak rikam, jsem zvyklej na rychlost pecka, takze me jen tak neco nerozhazi...
uložena
Nebyt, nehrat, nefungovat...
Nejste-li si jisti gramatikou sveho prispevku, pouzijte Pravidla ceskeho pravopisu. Prispevek si po sobe pred odeslanim prectete, dobre podany dotaz se lepe a rychleji vyresi. Pouzivejte carky a tecky ve vetach! Dekuju
DavesMan
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100
«
Odpověď #227 v:
02. Prosinec 2008, 09:44 »
1.) vzhledem k tomu, ze je menu a vubec vsechno daleko vice animovane nez to mela treba K800i, tak je telefon oproti temto modelum subjektivne opravdu pomalejsi. Ovsem zase je to nova platforma, tak je zde nadeje na opravu firmwarem.... pokud na to DB3150 fyzicky staci....
2.) ten plast (sklo tomu nelze rikat) na displeji stoji opravdu za h*vn*....
uložena
Sony Ericsson C702 Speed Black
/
www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
Kitovec
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: C702 Cool Cyan
«
Odpověď #228 v:
02. Prosinec 2008, 20:18 »
Ono na tom telefonu stoji za h*vn* skoro vsechno, co se tyce krytu a zpracovani.
uložena
I love my Sony Ericsson C702 Cool Cyan
DavesMan
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100
«
Odpověď #229 v:
03. Prosinec 2008, 08:29 »
Myslis: Loupe se, skrabe se, vrze? Souhlas...
uložena
Sony Ericsson C702 Speed Black
/
www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
Bercova
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Vivaz pro
«
Odpověď #230 v:
03. Prosinec 2008, 16:59 »
Tak uz ho mam taky doma od vcerejska. Sice ho mam jen chvili, ale zatim jsem spokojena
Jedine, co mi trochu vadi, je omezena delka jmena u kontaktu ( a s diakritikou ani nemluvim, to se mi tam nevlezlo ani "Tomas"
) a to, ze u SMS jde videt zacatek zpravy. U predesleho K750i jsem byla zvykla, ze je zobrazene jen jmeno, tohle mi prijde takove "neprehledne", proste je tam toho textu moc. Jo, a jeste se mi nepodarilo prijit na to, kde si muzu zmenit u kontaktu treba obrazek, vyzvaneni a podobne?
Jinak nic nevrze, vsechno drzi, restart jen jeden a za ten si muzu sama, protoze jsem si v zamysleni hrala s krytkou foÂťaku a najednou koukam, ze to telefon nejak nestihal a restartoval se, vcera mi prestalo fungovat tlacitko na Menu cinnosti, ale po vypnuti/zapnuti vsechno ok. Jeste sleduju, ze rychlost oproti K750i trochu pokulhava, ale jen nepatrne, takze zatim jsem spokojena a snad mi to vydrzi.
uložena
Siemens C35i -> Nokia 3510i -> SE K500i -> SE K750i -> Nokia 1200 ( "krizovka" ) -> SE C702 -> LG KE 970 ( !krizovka" ) -> SE C510
petr67
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: miniPro je bozi
«
Odpověď #231 v:
04. Prosinec 2008, 01:30 »
Uživatel: Kitovec 02. Prosinec 2008, 20:18
Ono na tom telefonu stoji za h*vn* skoro vsechno, co se tyce krytu a zpracovani.
uplnej souhlas a proto sem si ho ja bloud koupil:(
uložena
Sony Ericsson C702 Speed Black -> Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro Black
stereo headset HPM-62 + USB kabel DCU-60
SanDisk Memory Stick Micro (M2) 8GB + redukce na MS PRO Duo
Krusell pouzdro Sony Ericsson C702 - Red Label Classic
pantom
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE k510i,C702 Black+SonyM2 4GB
«
Odpověď #232 v:
04. Prosinec 2008, 15:29 »
Tak parada-novej kryt byl hned na druhej den
Jen doufam,ze za 3 mesice nepujdu do servisu znova
uložena
Bercova
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #233 v:
06. Prosinec 2008, 21:08 »
Tak. Mobil mam od 2. prosince, zatim nic nevrze, vsecno drzi, i barva. Vcera mi bohuzel spadl ( a to jsem si ho hlidala jak oko v hlave, no stacil jeden blby krok a telefon mi vylit z ruky ), spadl mi na chodnik displejem dolu a parkrat se otocil, prvni, na co jsem koukala, byl displej - cekala jsem aspon jeden poradny skrabanec, ale neni, jen par takovych lehkych skrabancu, ktere jdou videt jen kdyz telefon nejak natocim a zamerim se na ne. Co je poskrabane jsou tlacitka na prijeti/odmitnuti hovoru, trosku odreny je blesk na krizku a kraj hvezdicky, rohy nad displejem a levy dolni roh, jinak to prezil jen s restartem. tak me ten displej teda potesil, kdyz mi spadl predchozi K750i, okamzite byl poskrabany.
Co mi ale dost vadi, ze v kontaktech mi nejak chybi moznost upravit si obrazek, vyzvaneni, email a dalsi, proste to tam neni a muzu upravit jen jmeno, cislo a pridat cislo, a u SMS mi blbne odesilani, obcas mi to napise, ze zprava nebyla odeslana a kdyz ji dam odeslat znovu, tak to dotycnemu prijde minimalne 3x. Diky tomuhle mi to sezralo zbytek volnych zprav, takze ted cekam na nove zuctovaci obdobi, jestli to bude pokracovat. SMSky mi chodi zprehazene, kdyz jich nekdo posila vic po sobe a s velkym zpozdenim, coz mi nikdy zadny mobil nedelal. Tak si rikam, jestli by pomohlo prehrani FW?? Sama si na to netroufam, tak bych ho asi reklamovala...
A to jsem si nejdriv rikala, ze jsem jeden ze sÂťastlivcu, ktery s nim nema zadne problemy, no tak asi nejsem.
uložena
Siemens C35i -> Nokia 3510i -> SE K500i -> SE K750i -> Nokia 1200 ( "krizovka" ) -> SE C702 -> LG KE 970 ( !krizovka" ) -> SE C510
petr67
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: miniPro je bozi
«
Odpověď #234 v:
06. Prosinec 2008, 22:04 »
jako laik nemohu napsat zadne nedostatky protoze sem mel pred c702 taky SE ..K510 ,takze nemohu srovnavat snad jen ty mala tlacitka na prijem a zaveseni hovoru a mam gigovku pametovku a trosku dyl trva nez se v "mediich" nactou treba videoklipy-to i na chvilku jakoby zamrzne(a to chci koupit 16gb kartu-aby to nebylo jeste horsi...)jinak super a velka jednicka!!
uložena
Sony Ericsson C702 Speed Black -> Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro Black
stereo headset HPM-62 + USB kabel DCU-60
SanDisk Memory Stick Micro (M2) 8GB + redukce na MS PRO Duo
Krusell pouzdro Sony Ericsson C702 - Red Label Classic
KRTEK
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #235 v:
07. Prosinec 2008, 14:43 »
Bercova: Obrazek v kontaktu jde priradit tak, ze si vlezes na tebou vybrany kontakt, das Upravit a pak se pohybujes pomoci tlacitka Doleva/Doprava na peti kartach, pricemz na kazde karte si k tomu kontatku muzes priradit ruzny informace. Prvni je prave jmeno a cislo, druha je mail a webova adresa, treti je obrazek a vyzvaneni, ctvrta slouzi ulozeni adresy a pata k nejakym poznamkam(narozeniny...).
Co se tyce odesilani zprav, kdyz das Odeslat zpravu a z nejakeho duvodu (treba v miste bez signalu) se neodesle hned, tak se ulozi do Zprav k odeslani. A z tohodle menu se zpravy odesilaji ihned, jakmile se telefon dostane treba na signal, apod.
Pak jeste v tech smskach, v nastaveni si pak muzes nastavit, jak se ti ty prijaty sms maji zobraovat... jestli se maji roztridit treba podle jmen, nebo standardne podle data doruceni, atd... Chce to nebat se a prolezt v klidu vsechny moznosti menu, pripadne se tu samozrejme zeptat
Jo, jeste jedna vec k tem smskam. Vadi ti, ze se zobrazi nejen jmeno, ale v nahledu i cast textu. To myslis kdyz ti ta zprava prijde, nebo pak, kdyz uz je v Dorucenych? Kdyz je v dorucenych, osobne mi vyhovuje, ze vidim cast textu, lepe se v tom hleda. Pokud tim myslis zobrazeni nove, neprectene zpravy v pohotovostnim stavu, tak to se da vyrusit v Nastaveni/karta Vseobecne/Nove udalosti. Tam zvol moznost V okne
uložena
Nejste-li si jisti gramatikou sveho prispevku, pouzijte Pravidla ceskeho pravopisu. Prispevek si po sobe pred odeslanim prectete, dobre podany dotaz se lepe a rychleji vyresi. Pouzivejte carky a tecky ve vetach! Dekuju
spratek
Uzivatel
Telefon: C702
«
Odpověď #236 v:
07. Prosinec 2008, 16:09 »
Bercova: po tom padu jak ti foti foÂťak je to stejny nebo horsi ? (hlavne co se ostrosti tyce)
uložena
Bercova
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #237 v:
07. Prosinec 2008, 22:03 »
Krtek:
Ja vim, kde to ma byt, ale kdyz dam Upravit, mam to jen takhle:
S tema zpravama, tak priste do toho nebudu drbat a pockam, az se to posle samo. Snad to bude ok.
Do toho zobrazeni jsem jeste nejak nedrbala, vyhovuje mi to standartne, a zobrazovani zacatku zpravy mi vadi v Dorucenych, v pohotovostnim stavu to mam nastavene na V okne. Ale tohle je spi o zvyku, na predchozim jsem mela nastavene jen jmeno odeilatele, ted mi nezbude nic jineho, nez si zvyknout na tohle =)
Spratek:
Prijde mi, ze je to stejny.
Zitra to omrknu vic a dam vedet.
«
Poslední úprava: 07. Prosinec 2008, 22:05 od Bercova
»
uložena
KRTEK
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #238 v:
07. Prosinec 2008, 23:15 »
Tak to je zajimaci... tak v tom pripade zkus aktualizovat soft pomoci Aktualizacni sluzby... To vis, kudy na to?
Stahnes ji ze stranek sony ericssonu (i ceskejch samozrejme), installnes a pustis
budes se ridit tamnimi pokyny, predem si vsechno zazalohujes a provede se upgrade), nebo muzes si sama telefon decustomizovat (pokud ho mas treba od T-Mobile) a tim taky vyresis spoustu veci...Mas v pc instalovany PC Suite, co byl na CD s telefonem?Aby ti to behalo a pocitac ten telefon prijal bez problemu. Co se tyce decustomizace, info najdes zde:
http://forum.semania.cz/index.php?topic=19054.0
(uzivatel VaRo je velmi zkuseny pionyr
) Podle toho se staci ridit, je to hrozne jednoduchy a trva to chvilku a neni to vubec tezky. (samozrejme tou decustomizaci prijdes o zaruku, nicmene neni problem zde pres forum a uzivatele Phillipa (kdyz ho pekne poprosis a budes mooc smutne koukat
) to vratit zpet). A nebo to v pripade problemu i po prehrati softu dat do servisu.
(a nebo ze by to zobrazeni zlobilo diky tomu zabozroutu na tapete?
Jo, kdybys mela rada Saaby, hned by to byla jina
svedskej telefon se svedskym autem, to preci pobezi jinak, nez svedskej telefon s francouzem
)
uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví:
Telefon: LG G7
«
Odpověď #239 v:
07. Prosinec 2008, 23:40 »
KRTEK:
Promin nechci ti do toho kecat ale co dela kazdy SE u ktereho se zobrazuji a jsou kontakty pouze na sim ?
Bercova:
Co tak se podivat do navodu ? Kontakty-moznosti-upresnit-vychozi kontakty-kontakty v tel, kdyz totiz vsechny kontakty zkopirujes do pameti pristroje tak ty moznosti co ti popisoval KRTEK tam pribudou. Protoze SE neumi pridat obrazek kontaktu ktery je na simkarte
«
Poslední úprava: 07. Prosinec 2008, 23:45 od Ganimed
»
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
25
Fórum SEMania.cz
|
Platforma A200
|
Ăada C
|
C702
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Nedostatky C702
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 17 dotazů.