SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Květen 2025, 18:51

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P1i zacatecnik
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: P1i zacatecnik  (Zobrazeno 2786 x)
Dzon
Uzivatel
Telefon: P1i

Zobrazit profil
« v: 26. Srpen 2008, 13:19 »

dobry den,
vcera jsem se stal stastnym majitelem P1i, je to muj prvni smart. Mam ale par nejasnosti, manual i online help je pro me prilis strucny a ani google nepomohl, mozna hraje trochu roli i preklad menu do cestiny. Zamerne nechavam titulek obecny, asi jeste na par veci narazim Smajlík takze prosim ctene diskutery o shovivavost.
Ale uz k veci: Kontakty. Jaky je rozdil mezi skladanim kontaktu do skupin a do slozek, resp. co presne jsou slozky v kontaktech?
Dale: zatim pouzivam skupiny, ale zatimco normalni tel. seznam se mi tridi podle prijmeni [coz chci], tak kdyz otevru skupinu tak mam setrideno podle jmena a nezjistil jsem jak to pretridit podle prijmeni.
[zatim] posledni vec co mi dost vadi je ze dlouhe a je asi na osm zmacknuti, to se asi vylepsit neda, ze? Smajlík
Diky a omlouvam se za zacatecnicky prispevek.
uložena
Dzon
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 31. Srpen 2008, 10:13 »

Koukam ze jsem bud narazil na neresitelne problemy anebo naopak na problemy nehodne odpovedi Smajlík

Zkusim dalsi: Nikde jsem za boha nemohl najit co v addressbooku znamena (p) a (d). Ze simky se mi kontakty prevedly vsechny jako (p) a myslim ze pri synchronizaci se mi tyhle cisla neprenesly do PC, pokud jsem tam mel dalsi cislo bez (p).
Takze co znamena (p) a (d)? Je to Prace a Doma? Smajlík nebo Private a Huh Preferred?

Dik
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #2 v: 31. Srpen 2008, 10:41 »

Skupiny ani slozky nepouzivam a nikdy jsem nepouzival, v tom ti tedy nehelfnu. V tom "pe" a "de" mas recht = odliseni prace, domu.
Jinak k tvemu problemu s pomalym vyhledavanim v kontaktech bych ti doporucil vyzkouset, pripadne zakoupit (cca 135 Kc) kontakty ala iPhone, aplikaci -  Primetech Contacts, ktera umoznuje suprove a rychle vyhledavat a ovladat kontakty i jednou rukou... vice najdes zde:

http://forum.semania.cz/index.php?topic=15111.0

Jinak pro priste edituj sve prispevky, ktere nasleduji pod sebou - viz bod 14. z pravidel zdejsiho fora.  Mrknutí
Pravidla najdes zde: http://forum.semania.cz/index.php?topic=118.0

Dik a hodne zdaru. P1-ka je fakt mazel. Urcite se zkus podivat ve foru do navodu, co vse s ni muzes provadet. Vice se muzes tez dozvedet zde:
http://www.se-tuning.cz/viewforum.php?f=35&sid=a351563f3e28b090b96e138841ba2262
http://www.se-tuning.cz/viewforum.php?f=47
« Poslední úprava: 31. Srpen 2008, 10:43 od VaRo » uložena
Dzon
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 31. Srpen 2008, 12:56 »

Diky, VaRo, za velmi obsahlou odpoved. Prace, domu potvrzuji - konecne jsem sebral odvahu a prepl fon na chvili do anglictiny, mel tam (w), (h).
Zadne problemy s pomalym vyhledavanim v kontaktech nemam, asi nejaky sum.
Jestli se jeste nekdo vyjadri ke skupinam a slozkam, budu rad.

Prave narazim na dalsi problem a ackoli dva dny poctive hledam ve foru a testuju, nevyresil jsem - chci pridat SRT titulky v cestine do filmu. Prevedu na ssa, ve VirtualDubu pouziju filtr subtitler, ale nektere ceske znaky [ecr] se zobrazuji spatne, zvlastni ze napr. szy jsou OK. Ze zoufalstvi jsem se pokusil i pouzit CE font z win3.11, ale vysledek je stejny. Jak to resi profici? Maji funkcni zpusob nebo se spokoji s klikyhaky misto cestiny, nebo dokonce odstrani hacky a carky?
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P1i zacatecnik
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 19 dotazů.