SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
17. Březen 2025, 00:26

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C702 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: C702 - lupanie krytu
Strana: 1 2 3 [4] 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: C702 - lupanie krytu  (Zobrazeno 28216 x)
M.L.O.K.
Anonym
« Odpověď #45 v: 21. Prosinec 2008, 18:54 »

V servisu to vymeni, ale ja jsem psal, po par dnech se barva otira znovu... bohuzel, tim jak to servis rozebral, zacal do te doby odolny telefon povrzavat - coz me stve vic, nez barva...
Screen protector mam taky - na displayi, ale rohy nezalepis. navic mi prijde trochu blby oprovavat si novy mobil, jen at se SE snazi, nebo jim vsichni zakaznici zdrhnou ke konkurecni.
jen pripomenu, ze k telefonu se chovam pekne, nikde ani skrabanec, ale barva mizi a mizi a mizi...

nema nekdo dalsi zkusenosti s reklamacemi?
uložena
C702
Uzivatel
Telefon: SE C702

Zobrazit profil
« Odpověď #46 v: 22. Prosinec 2008, 00:49 »

HAHAHAHHA pocuj mne sa telefon lupe vsade kde sa len da a pritom o nom howoria ako osuper odolnom  Cheesy Cheesy Cheesy
uložena
petr67
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: miniPro je bozi

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #47 v: 23. Prosinec 2008, 00:59 »

tri opakujici se vady a mas narok na vymenu-nesnasim chronicky stezovatele-nejsem prece blbej abych si kupoval schmejd -sorry
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black -> Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro Black
stereo headset HPM-62 + USB kabel DCU-60
SanDisk Memory Stick Micro (M2) 8GB + redukce na MS PRO Duo
Krusell pouzdro Sony Ericsson C702 - Red Label Classic
neuveden
Anonym
« Odpověď #48 v: 07. Leden 2009, 16:17 »

Mam uplne stejnou zkusenost, pristroj jsem zakoupil ve znackove prodejne a po 2dnech!!!!!  Angry pouzivani C702 byl kompletne jemne poskraban na displej a zacala se vytracet i stribrna barva v okoli displeje. Nosim ho v kapse jako kazdy jiny telefon a s nicim podobnym jsem se jeste nesetkal a to jsem mel jiz nekolik Sony Ericssonu napr. K800i, K850i
uložena
Tonanek
Uzivatel
Telefon: W902 (W810,R520m)

Zobrazit profil
« Odpověď #49 v: 07. Leden 2009, 17:14 »

Jak to tady tak procitam,tak jsem rad,ze jsem ho vcas odpalil.U me by dostal teda kour poradny,moc by se mi nelibilo,kdyby se u me projevoval tento ,,odolny" telefon jako tady u vas.
uložena

TONY
matoni
Anonym
« Odpověď #50 v: 07. Leden 2009, 17:58 »

hosi ja ho mam uz dlhsie, asi tyzden ale telefon som zohnal uz pouzivany ale nikde ziadne osuchavanie, vyzera stale ako novy nosim ho v vrecku bundy zlebo v rifliach, tak neviem cim to je.....akurat mi trochu vadi ze trochu povrzgava prava strana, ked zatlacim na tlacitko zrusenia hovoru....
uložena
Tonanek
Uzivatel
Telefon: W902 (W810,R520m)

Zobrazit profil
« Odpověď #51 v: 07. Leden 2009, 18:10 »

Tak s tim jsem problem nemel,vadila mi mekka klavesnice.
uložena

TONY
spratek
Uzivatel
Telefon: C702

Zobrazit profil
« Odpověď #52 v: 07. Leden 2009, 19:35 »

Nevim co vsichni maji furt s odrenym nebo oloupanym krytem mam tenhle model pres 2 mesice koupeno v neznack. kramu 2x sel k zemi v zadnym futralu nenosim (normalne po kapsach) a krome 2 cernych obloucku (skoro nepatrnych) nad displ. zadnych viditelnych sramu nema (to nepisu o jemne vrascitosti displ. ale co chtit od plexiskla) - kryt ale v ruce krupe docela slusne to je fakt
uložena
PeÂťas
Uzivatel
Telefon: C702

Zobrazit profil
« Odpověď #53 v: 07. Leden 2009, 22:56 »

Taky uz ho mam par mesicu a s loupanim barvy jsem se nesetkal. Nosim ho tak 1:1 v "ponozce" anebo bez niceho po kapsach.
Ohledne celkove kvality konstrukce ale bohuzel nejde nesouhlasit. Ta je nic moc. Kryt baterie povrzava, je potreba baterku podlozit ctvereckem papiru. Pripadne se nastvat a podlepit jak baterku, tak kryt oboustrannou lepici paskou a pak se zarucene nehne. ALe uz nevytahnete ani tu baterku  Grin
uložena
DavesMan
Uzivatel
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #54 v: 08. Leden 2009, 08:01 »

krome 2 cernych obloucku (skoro nepatrnych) nad displ.
No prave, to je ten problem skoro vsech modelu. Nevylucuju, ze se nekomu neloupe i nekde jinde, ale bude to mizive procento. Ale u vetsiny modelu se po par tydnech/mesicich objevi prave tohle "oboci". Angry
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
Phoenix
Uzivatel
Telefon: Xperia™ X8

Zobrazit profil
« Odpověď #55 v: 10. Leden 2009, 23:22 »

koukam na fora co tu pisete mozna je to blbost pro vysvetletni vaseho problemu ale muze to byt tim kde telefon nosite mojim znamym se vzdy oloupavali rohy a bylo to tim ze jej nosili v ryflych mozna je to blbost ale u mych znamych je to jednoznacne takto
uložena

Android 4ever
T290>K510>V630>C902>Satio™>Xperia™ X8
Jacobo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #56 v: 14. Leden 2009, 17:53 »

takisto som si kupil ten odolny mobil ale farba ide dole ako keby bol rok 1990 a firma zacala prave s vyrobou. alebo je to vysledok toho ze vsetko robia cinania??? odniesol som ho reklamovat a teraz cakam na vysledok. mali by ste tak urobit vsetci nech vedia aky smejd dali do predaja. neviem si predstavit ako bude vyzerat o rok. asi bude cely cierny.  Sad

men to akurat prislo zo servisu a neuznali mi to.Poskytli mi vymenu krytu za peniaze.Este to vybavujem cez mail.Vam V ER to v poho vymenili vsak?
uložena
kacka.t
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #57 v: 25. Leden 2009, 00:02 »

dneska sem byla svoji C702 tak reklamovat, praskl mi ten ramecek kolem tlacitka foÂťaku, dokonce nadvakrat Sad, mam taky odrenou barvu na rozich, ale na to se pry reklamace nevztahuje, rekli mi ze to je bezne opotrebeni, pritom se k tomu telefonu chovam dobre
uložena
Fens
Anonym
« Odpověď #58 v: 26. Duben 2009, 21:36 »

Taky se mi loupe barva na tom samem miste... vsiml sem si toho asi po dvou tydnech co sem ho mel... vrzami zadniho krytu me sr... uz po vyndani mobilu  Angry ,tlacika na ovladani hlasitosti jsou taky uz celkem odreni jelikoz je hodne pouzivam a predevcirem mi poprve spadl venku a je celkem solidne doskrabany... od odolneho mobilu bych teda cekla vice  Undecided ... jinak me stve ze kryty se sice daji vymenit, ale asi uz nepujde vymenit ten bocni stribrny ram kde je GPS atd.

Nech si priste ten namornickej slovnik jinam na,semanii se mluvi slusne a plati to i pro lidi nespokojeny s kvalitou vyroby SE...
« Poslední úprava: 26. Duben 2009, 22:16 od 3m3 » uložena
DavesMan
Uzivatel
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #59 v: 08. Srpen 2009, 13:09 »

Dal jsem dohromady par vet fotek (nasazeny makrosklo se musi vyuzit Tongue), takze pokud chcete videt, jak vypada C702 po roce pouzivani...
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4] 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C702 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: C702 - lupanie krytu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 18 dotazů.