SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 21:04

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K700i zavesi ihned po vytoceni cisla
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K700i zavesi ihned po vytoceni cisla  (Zobrazeno 4425 x)
PadMad
Anonym
« v: 22. Srpen 2008, 20:19 »

Zdravim,
U K700i se mi objevil problem, kdy pri vytoceni nekterych kontaktu telefon pri navazani spojeni ihned zavesi. Proste kdyz to na druhem konci nekdo zvedne, hovor se ukonci, nezalezi na tom u ktereho operatora cislo je. Na ostatni cisla funguje volani bez problemi.
Stejna SIMka v jinem telefonu nema problem. Jina SIMka v tomto telefonu muze volat na stejna cisla take bez problemu.

Den predtim se telefon seknul a ukazoval nedostupnou sit. Vyndani baterky vse vyresilo.

Nevite nekdo cim to muze byt? Poskozeny FW?

Dik.
uložena
roxetak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 22. Srpen 2008, 20:43 »

Toto mi robi k700vka po odpojeni hf. Pomoze mi normalny vypnutia a zapnutie mt. Potom uz je to ok, ak ti nepomoze toto, skus potom len flash fw cez SEUS.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
PadMad
Anonym
« Odpověď #2 v: 22. Srpen 2008, 21:21 »

Diky za radu. Vypinani a zapinani jsem vyzkousel uz nekolikrat. Nepomaha. Jdu shanet kabel a flashovat.
uložena
roxetak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 23. Srpen 2008, 08:16 »

Odporucam dss-25
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
PadMad
Anonym
« Odpověď #4 v: 25. Srpen 2008, 18:59 »

Sehnal jsem kolibku DSS-20, stahnul SEUS 2. Ten nasel telefon, identifkoval ho a nabidl update na novejsi verzi firmware. Tim bohuzel pozitivni zpravy konci. Update skoncil na cca 50% hlaskou Failed a oznamil abych odpojil telefon a zkusil to znovu. Vubec netusim proc, baterka byla plne nabita. Bohuzel telefon je mrtvej a nejde zapnout, nereaguje ani na nabijeni SEUS uz jej nedokaze identifikovat.

Je jeste nejaka pomoc?
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #5 v: 25. Srpen 2008, 19:42 »

vycistit kontakty telefonu a znovu
uložena
PadMad
Anonym
« Odpověď #6 v: 26. Srpen 2008, 09:35 »

V kontaktech to neni, jsou vycistene a vylestene. Vypada to, ze SEUS ten telefon totalne umrtvil. Dokaze size poznat, ze se do kolibky pripojil, ale nedokaze jej identifikovat. OPkud se dobre pamatuju, pri prvnim flashovani se pri identifikaci telefon kratce zapnul. Predpokladam ze kdyz ted nejde vubec zapnout tak se SEUS nedostane dal.
Je nejaka sance prehrat fw v servisu? Nebo je mrtvej i HW a nema to cenu?
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #7 v: 26. Srpen 2008, 09:41 »

ok. neni problem opravit na dalku. staci napsat na nejaky z kontaktu.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K700i zavesi ihned po vytoceni cisla
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.031 sekund, 16 dotazů.