SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
10. Květen 2025, 18:36

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W800i display je "rozladeny"
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: W800i display je "rozladeny"  (Zobrazeno 2442 x)
Babuyaga
Anonym
« v: 18. Srpen 2008, 18:50 »

Zdravim vsechny na foru a obracim se na Vas s prosbou o pomoc nebo aspon o radu.
Do sve W800i jsem koupil "novy" (z druhe ruky) display, neb jsem puvodni znicil vykoupanim telefonu v chladici emulzi v CNC masine Sad Po vymene nastal problem, se kterym si netusim rady. Telefon funguje takrka v poradku, ale display je asi tak jako rozladena televize.
Chova se asi takto:
stav 1 - Po zapnuti; jsou na nem pouze sikme pruhy, ale barvy a kontrast jsou ok.
stav 2 - Kdyz se pri zamknutych klavesach vypne display, tak po odemknuti se chova jako predtim, ale je zbarveny do modra.
stav 3 - Po druhem "probuzeni" pri odemykani klaves se chova ponekud kultivovaneji a to tak, ze je "pouze" zrcadlove prevracen kolem svisle osy, dolni ctvrtina displaye je bila a barvy jsou ponekud vybledle. Jinak vse zobrazi tak jak ma.
stav 4 az ? - kazde dalsi odemknuti klaves znamena stridave opakovani se stavu dve a tri.

Setkal jste se uz nekdy nekdo s podobnym problemem? Vsem dekuji za rady a preji hezky den.

S pozdravem Babuyaga
« Poslední úprava: 18. Srpen 2008, 19:10 od Babuyaga » uložena
Babuyaga
Anonym
« Odpověď #1 v: 24. Srpen 2008, 15:22 »

Opravdu tu neni nikdo kdy by mi mohl dat nejakou fundovanou radu? Undecided
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #2 v: 24. Srpen 2008, 15:26 »

byl telefon vypran v ultrazvuku?

cekate, ze emulze nebude mit nasledky?

je-li to delsi dobu, telefon je K.O.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W800i display je "rozladeny"
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.035 sekund, 16 dotazů.