SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
10. Květen 2025, 20:48

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vymena displeje
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vymena displeje  (Zobrazeno 4239 x)
Lacrius
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE K750i -> Firmware W800i

Zobrazit profil
« v: 15. Srpen 2008, 07:07 »

Dobrej, chtel jsme se zeptat. Nedavno mi rupnul displej ( ten pod krytem ) a od ty doby je displaj necitelny. Je mozne si ho sam doma vymenit, protoze se mi v servisu opravdu nechce davat 1200,-. Novy displej sezenu do dvou stovek takze bych pekne usetril. Jestli to ale je tezky tak se na to uplne vyprdnu a koupim se Nokii N73.
uložena
Mida
Uzivatel
Telefon: K850i modified FS, X10i

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 15. Srpen 2008, 08:58 »

Nee, tezky to neni,staci byt trochu manualne zrucni,pinzeta  a sroubovak torx.
Jestli chces,tak ti mohu poslat manual jak na to.

Predpokladam ze se jedna o model K750i?? Ten ktery mas v podpisu…
uložena

Alcatel OT Max, Alcatel 303, Sony J7 (firmware modified from NiMar), SE K700i (R2CA001 + applied patches), K850i (R1FA035 modified FS) a Xperia X10i
Lacrius
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 15. Srpen 2008, 09:08 »

Nee, tezky to neni,staci byt trochu manualne zrucni,pinzeta  a sroubovak torx.
Jestli chces,tak ti mohu poslat manual jak na to.

Predpokladam ze se jedna o model K750i?? Ten ktery mas v podpisu…

Jo K750i omlouvam se ze jsem neuvedl model :-).
uložena
Lacrius
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 19. Srpen 2008, 19:12 »

Chtel bych vedet jeslti je na to nejakej navod, abych neco nepokazil. A jak se odpoji drat a takove, jeslti neco budu muset pajit :-).
uložena
Babuyaga
Anonym
« Odpověď #4 v: 19. Srpen 2008, 19:37 »

Neboj se vlka nic.... Jenom si dej pozor aÂť nezmrsis sroubky (nekteri experti je povolujou klasickym sroubovakem) a pri sundavani krytu budes muset pouzit krapet nasili. Pajet by si musel pouze pokudy by jsi memil podsviceni displaye a i to se da v klidku zmaknout. Vse je na konektorech Mrknutí
A jeste mam odzkouseno, ze je dobre menit display v doktorskych rukavicich, nemusis pak mit sebemensi obavu ze ho upatlas.

A tu to je i nafocene http://semania.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=1274&Itemid=2
« Poslední úprava: 19. Srpen 2008, 19:41 od Babuyaga » uložena
Mida
Uzivatel
Telefon: K850i modified FS, X10i

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 20. Srpen 2008, 18:00 »

A hlavne pozor i na staticky vyboj,muzes ho mit i v sobe (napr.pri sundavani svetru  Smajlík ) takze bych ti doporucil pred zapocatim prace sahnout holou rukou (prstem) na zemnici kolik zasuvku,aby jsi naboj ve svem tele bezpecne odvedl.

Samozdrejme i ty rukavice funguji jako izolant.
Take bych ti tu prilozil nejaky navod,ale jsem momentalne pracovne vytizen a nemam moc casu.
Vymena je opravdu jednoducha, displej je propojen deskou pomoci flex kabelu (plochy) a je zastrcen do konektoru,ktery se da rozevrit a tim kabel uvolnit.

Chces foto??
Vecer budu doma,tak foto dodam...  Mrknutí
uložena

Alcatel OT Max, Alcatel 303, Sony J7 (firmware modified from NiMar), SE K700i (R2CA001 + applied patches), K850i (R1FA035 modified FS) a Xperia X10i
Lacrius
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 26. Srpen 2008, 08:55 »

Neboj se vlka nic.... Jenom si dej pozor aÂť nezmrsis sroubky (nekteri experti je povolujou klasickym sroubovakem) a pri sundavani krytu budes muset pouzit krapet nasili. Pajet by si musel pouze pokudy by jsi memil podsviceni displaye a i to se da v klidku zmaknout. Vse je na konektorech Mrknutí
A jeste mam odzkouseno, ze je dobre menit display v doktorskych rukavicich, nemusis pak mit sebemensi obavu ze ho upatlas.

A tu to je i nafocene http://semania.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=1274&Itemid=2

Dekuji moc, velmi mi to pomohlo. Ted uz jen aby mi poslali ten displej.
uložena
Lacrius
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 26. Srpen 2008, 08:56 »

A hlavne pozor i na staticky vyboj,muzes ho mit i v sobe (napr.pri sundavani svetru  Smajlík ) takze bych ti doporucil pred zapocatim prace sahnout holou rukou (prstem) na zemnici kolik zasuvku,aby jsi naboj ve svem tele bezpecne odvedl.

Samozdrejme i ty rukavice funguji jako izolant.
Take bych ti tu prilozil nejaky navod,ale jsem momentalne pracovne vytizen a nemam moc casu.
Vymena je opravdu jednoducha, displej je propojen deskou pomoci flex kabelu (plochy) a je zastrcen do konektoru,ktery se da rozevrit a tim kabel uvolnit.

Chces foto??
Vecer budu doma,tak foto dodam...  Mrknutí

Dekuji za upozorneni. Foto uz neni nutne, dneska mi konecne prisel TORX 6 tak  jsem se podival co a jak, myslim ze vymena nebude zadny problem.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vymena displeje
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 18 dotazů.