SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Květen 2025, 21:06

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C702 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Fotografie z C702
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Fotografie z C702  (Zobrazeno 11829 x)
Quicksilver
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 12. Srpen 2008, 14:42 »

Proc jsou stale fotografie z C702 tak hrozny ? Co se tyka venkovniho foceni.Tak to spatne az tak neni ,ale v domacich podminkach ... hruza.
Uvital by jsem,aby do telefonu pridali polozku nastaveni ISO jak je tomu myslim u C902 v tom zas snad by nebyl problem.Cekal jsem od fotek vic.Uz starsi K800i foti lepe,ale priklanim se novejsim FW.Doufam,ze tohle casem vychychaji ....

« Poslední úprava: 12. Srpen 2008, 14:45 od Quicksilver » uložena
Laki
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i Silver Black

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 12. Srpen 2008, 14:54 »

Nie je to sice vyslovene nastevenie ISO, ale skus pri foteni zniziÂť/zvysiÂť svetlosÂť pomocou kontextovych klaves hore a dolu (pri foteni nalezato doprava/doÂľava). Mne to obcas pomaha. A tie fotky sa mi nijak strasne nezdaju Mrknutí
uložena

T230i >>> T610i >>> P910i >>> W610i >>> C702 >>> K550i@W610i >>> W200i >>> P1i
Quicksilver
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 12. Srpen 2008, 15:03 »

Stim se snazim take pohybovat a stejne ... na fotkach je znat sum.  Undecided
uložena
jirka usti
Anonym
« Odpověď #3 v: 12. Srpen 2008, 20:19 »

to co popisuje Laki, je pouze kompenzace expozice. Bohuzel citlivost (ISO) se vzdy nastavuje automaticky a to je chyba.  Sad Pri takto prÂťavem cipu jakekoli vyssi nastaveni citlivosti nez zakladni (80) dost sum zvysuje.
Quicksilver: zavolej na infolinku SE a rekni jim to. Oni pry podnety od zakazniku shromazduji a predavaji vyvojarum. Ja po nich chtel aby do dalsiho softu pridali funkci aut. vypinani telefonu a hlavne aby napr. zustavalo svitit podsviceni centralniho ovladace, kdyz mam treba zmeskany hovor, neprectenou upominku, SMS atd..., a to do doby, nez bude uzivatelem zobrazena. Myslim ze cim vic lidi je bude "otravovat" s pripominkami, tim je vetsi sance ze to v dalsi verzi firmwaru bude.  Mrknutí

Jirka
uložena
jirka usti
Anonym
« Odpověď #4 v: 12. Srpen 2008, 20:24 »

...na druhou stranu pocitej s tim, ze pokud budes mit moznost nastavit si rucne citlivost (treba na zminenych ISO80) a budes fotit ve spatne osvetlene mistnosti, dost vyrazne se prodlouzi expozicni cas. Takze to budes muset dat bud na stativ, nebo budes mit fotky trochu rozmazane...
p.s.: mohl bys prosim kouknout do exifu tvych fotek a kouknout na clonu? Me to u vsech fotek nastavuje clonu na 3.2, tak zacinam mit obavy, ze tato hodnota je tam "natvrdo".  Shocked
uložena
Quicksilver
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 12. Srpen 2008, 20:58 »

Mam dojem,ze u C902 jsem nastaveni ISO videl.Ja zas nejsem zadnej profik ve foceni,nebo ruzneho nastavovani.Rad by jsem jen,kdyby me telefon fotil normalne a nemela kazda domaci fotka ve dne sum.Snad se jim to podari casem opravit.Clona je myslim taky na 3.2 ale to snad oznaceni fotaku ?

uložena
Laki
Uzivatel
Telefon: P1i Silver Black

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 12. Srpen 2008, 21:35 »

Ked vyjde nova verzia XS alebo nejaky iny program, ktory spristupni filesystem DB3150 telefonov, zacnu sa objavovaÂť aj customizovane camdrivery a problem bude pravdepodobne vyrieseny. Dovtedy vsak neostava nic, len cakaÂť. Ak uz nie na XS, tak aspon na vydanie noveho firmwaru (kedy konecne? Undecided)
uložena

T230i >>> T610i >>> P910i >>> W610i >>> C702 >>> K550i@W610i >>> W200i >>> P1i
slax
Uzivatel
Telefon: w200i +1GB sandisk +128MB sandisk,T630,T290i,K300i :) P1 =)

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 12. Srpen 2008, 22:28 »

wow... ty fotky se mi zdaji strasny.. Cheesy Sad Sad ale myslim si ze je to jen SW nedostatek jinak po HW strance se mi zda byt fotak dobry... snad se to vyresi camdriverem no..
uložena

... :-D
Quicksilver
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 12. Srpen 2008, 23:40 »

Jak bude moznosti jak dostat camdriver do telefonu tak se do toho pusti i Number 1 , ktery osobne C702 vlastni.Taky si myslim,ze je to vec driveru.Na prvni FW pri foceni svetlem byli fotky do cervrna a uz to nedela jen ten sum + barvy jsou nekdy divny.
uložena
Mida
Uzivatel
Telefon: K850i modified FS, X10i

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 14. Srpen 2008, 05:55 »

Tak ty fotografie,co tu prezentuje Quicksilver jsou opravdu mizerny!

Jsem zvedav,jak se u tohoto modelu budou vyvijet verze firmware...
U K850i zezacatku byly spatne fotky, svadelo se to na firmware a camdriver...a behem roku par firmwaru s novymi camdriverama vyslo,ale kvalita fotek se o moc nezlepsila!!!

Ale je fakt,ze K850ka me zbytecny 5Mpix cip, C702 by z tohoto pohledu na tom mohla byt lepe a snad se jim prave camdriverama podari kvalitu fotek vyladit...

Preji vsem uzivatelum C702 mnoho zdaru!  Mrknutí
uložena

Alcatel OT Max, Alcatel 303, Sony J7 (firmware modified from NiMar), SE K700i (R2CA001 + applied patches), K850i (R1FA035 modified FS) a Xperia X10i
mars
Anonym
« Odpověď #10 v: 14. Srpen 2008, 09:42 »

Mam dojem,ze u C902 jsem nastaveni ISO videl.Ja zas nejsem zadnej profik ve foceni,nebo ruzneho nastavovani.Rad by jsem jen,kdyby me telefon fotil normalne a nemela kazda domaci fotka ve dne sum.Snad se jim to podari casem opravit.Clona je myslim taky na 3.2 ale to snad oznaceni fotaku ?

nastaveni ISO ma ze vsech dosavadnich SE pouze K850 (nejnizsi hodnota je ale 100), C702 ani C902 to nemaji.  Mrknutí
uložena
Quicksilver
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 14. Srpen 2008, 10:20 »

Doufam,ze,se to nekdy v budoucnu od SE zmeni,nebot fotit neco v domacim prostredi respektive doma.Je vazne hnus a to uz foti lepe K800i.To at ani nezkousej !!! Smajlík
uložena
SlezY
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson C702i

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 14. Srpen 2008, 21:35 »

ISO se da menit, pokud vyberete profil na foceni. Napr pri foceni KRAJINY V ŠERU je ISO nastaveny na 80 a to i kdyz jsem namiril foak primo do zarivky. Pri rezimu SPORT zase bylo ISO nejakych 640. Kdyz nastavite PORTR0T V ŠERU, tak ISO bylo 100 a byl aktivovany autofokus a pokud jsem v tomto rezimu namiril do svetla tak ISO bylo 80. Pokud nastavym rezim AUTOMATICKY, tak jedou bylo ISO 125 a pri namireni do svetla 80. Takze nemuze se ISO nastavovat (na hrubo) pres toto nastaveni???
uložena
jirka usti
Anonym
« Odpověď #13 v: 15. Srpen 2008, 05:19 »

Zajimavy napad  Mrknutí ISO by to asi vyresilo. Ale problem je v tom, ze kdyz zvolis program (treba krajina) nastavi ti to natvrdo FixFocus na nekonecno, takze na blizsi vzdalenost nezaostri.  Embarrassed A to je vetsinou potreba v interierech, kde je mene svetla.
uložena
Kitovec
Uzivatel
Telefon: C702 Cool Cyan

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 22. Září 2008, 18:00 »

Ty jo to jsem nevedel, ze muzu zavolat na infolinku a dat jim podnet k vylepseni firmware! Fakt?
uložena

I love my Sony Ericsson C702 Cool Cyan
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C702 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Fotografie z C702
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 19 dotazů.