SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
15. Březen 2025, 21:03
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Platforma A200
|
Ăada C
|
C702
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Firmware C702
Strana:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
27
« předchozí
další »
Autor
Téma: Firmware C702 (Zobrazeno 150767 x)
vlk_
Uzivatel
Telefon: C702
Re: Firmware C702
«
Odpověď #45 v:
28. Srpen 2008, 22:18 »
toto mi robilo kym som neaktualizoval firmware cez seus, kde aktualizacia prebehla v pohode (kedze telefon nemam dotovany operatorom)
uložena
http://vlkgps.bielyvlk.sk/
(podpora C702)
Quick-cz
Anonym
«
Odpověď #46 v:
28. Srpen 2008, 22:37 »
Nejsi jediny komu se obcas stanou restarty telefofonu ,pac me to udelalo uz 4x a to mam ten nejnovejsi FW.Vazne nechapu kde SE udelalo tolik chyb.
uložena
jirkausti
Uzivatel
«
Odpověď #47 v:
29. Srpen 2008, 07:27 »
take mi to dela, ale az od doby, co jsem vymenil T-Mobile SIM kartu za novou. Se starou, ktera mela jeste logo Paegas, to nedelalo. Telefon je momentalne v servisu.
Jirka
uložena
PetrSMS
Uzivatel
«
Odpověď #48 v:
29. Srpen 2008, 10:34 »
ad vlk_ no prave, takze v mem pripade nezbyde nic jineho, nez reklamace...
ad quick-cz tady je nejhorsi to, ze touto chybou dostalo na p...l i me osobni ego
Za ty leta mi od SE proslo rukou, respektive v rodine nekolik mobilu a vzdy vice / mene bez problemu. U me posledni W800i jsem nevedel, co znamena reset, ci kousnuti
Kazdeho jsem uvrtaval do teto znacky a nyni takovy kiks, ze Ti co me neposlechly maji duvod "k radosti"
Nerad bych se s tim smiroval jako s "vlastnosti" telefonu
Ach jooo...
ad jirkausti no ja mam tuto SIM asi 3-4 roky a jak rikam, nikdy zadnej problem...
co vsak nechapu je to, proc se resetuje, kdyz je naprosto v klidu... jeste pri nejake praci bych to pochopil, ale takhle je to dost k... :-/
asi pockam nejaky patek, a kdyz se neobjevi na SEUS nova verze, tak pujde na reklamaci... jinak nevim...
uložena
vlk_
Uzivatel
«
Odpověď #49 v:
29. Srpen 2008, 12:18 »
ked sa SE nezlepsi, tak buduci telefon uz urcite nebude od SE, co mi pride mozno aj luto, pretoze ericssona, neskor SE... mam od prveho telefonu a do teraz som bol s touto znackou takmer uplne spokojny... jednoducho tolko problemov v jednom telefone a v tejto cenovej kategorii som vazne necakal!
najhorsie je, ze tie najvaznejsie problemy sa vobec netykaju firmware ale hardware.
uložena
http://vlkgps.bielyvlk.sk/
(podpora C702)
Quicksilver
Uzivatel
«
Odpověď #50 v:
29. Srpen 2008, 12:39 »
DALO ME BY SE RICI,TE SONY ERICSSON JAKO ZNACNA KONCI.SKODA POD RUKOU ME PROSLY ASI 4 TELEFONY OD SE : PRVNI MOJE BYLO TELEFON : T300 , PAK JSEM VYSTRIDAL RUZNE NOKIE ,POTE JSEM MEL : K750i NEJLEPSI TELEFON,KTERY SE VYDAL !!!!!!!!!!!!!!!!!! KDYBY SE ME NEPOSRAL ! POTE JSEM SI KOUPIL K800I SPATNY NEBYL ,ALE JOJISTIK SE NA TELEFON HOLD NEOSVECIL A TEDKOM MAM C702. CO RICI ? OBSAHUJE FIRMWARE A200 ,KTERY JE TU UZ Z DOB K850i NEJAKEJ TEN PATEK UZ NA TRHU JE.TECH CHYB JE V TELEFON DALEKO VIC A JA SE SPIS OBAVAM TOHO,JESTLI MA (SONY ERICSSON) TAKOVE PROBLEMY,ABY TO VEDLO I NEAKTULIZOVANI FW
? TO BY BYLO VAZNE SUPER.JESTLI FIRMA ZANIKNE ... ZADAM : VSECHNY UZIVATELE : HLAVNE REDAKCI,ABY DOSLO K ODBLOKOVANI VESKERYCH TELEFONU SE.ABY JSME SI JE ASPON DOMA NA KOLENI MOHLI POUPRAVIT PODLE SVEHO.DOUFAM,ZE JESTE SE VYDA NEJAKA VERZE FW A CHYBY S RESTARTAMA ODSTRANI.
uložena
jirkausti
Uzivatel
«
Odpověď #51 v:
29. Srpen 2008, 12:51 »
PetrSMS:
co jsem tak vypozoroval, tak casteji se restartuje kdyz se zrejme prehlasuje na jinou BTS. Kdyz jsem jel z Usti do V.Myta, tak se behem 30 minut restartoval 2x! Na zpatecni ceste pak 1x. Pokud mi lezi v klidu doma nebo v praci na stole, pozoroval jsem restart max. 1x za den.
uložena
Joza
Anonym
«
Odpověď #52 v:
29. Srpen 2008, 16:49 »
Uživatel: Quicksilver 29. Srpen 2008, 12:39
DALO ME BY SE RICI,TE SONY ERICSSON JAKO ZNACNA KONCI.SKODA POD RUKOU ME PROSLY ASI 4 TELEFONY OD SE : PRVNI MOJE BYLO TELEFON : T300 , PAK JSEM VYSTRIDAL RUZNE NOKIE ,POTE JSEM MEL : K750i NEJLEPSI TELEFON,KTERY SE VYDAL !!!!!!!!!!!!!!!!!! KDYBY SE ME NEPOSRAL ! POTE JSEM SI KOUPIL K800I SPATNY NEBYL ,ALE JOJISTIK SE NA TELEFON HOLD NEOSVECIL A TEDKOM MAM C702. CO RICI ? OBSAHUJE FIRMWARE A200 ,KTERY JE TU UZ Z DOB K850i NEJAKEJ TEN PATEK UZ NA TRHU JE.TECH CHYB JE V TELEFON DALEKO VIC A JA SE SPIS OBAVAM TOHO,JESTLI MA (SONY ERICSSON) TAKOVE PROBLEMY,ABY TO VEDLO I NEAKTULIZOVANI FW
? TO BY BYLO VAZNE SUPER.JESTLI FIRMA ZANIKNE ... ZADAM : VSECHNY UZIVATELE : HLAVNE REDAKCI,ABY DOSLO K ODBLOKOVANI VESKERYCH TELEFONU SE.ABY JSME SI JE ASPON DOMA NA KOLENI MOHLI POUPRAVIT PODLE SVEHO.DOUFAM,ZE JESTE SE VYDA NEJAKA VERZE FW A CHYBY S RESTARTAMA ODSTRANI.
Sorry, jestli se te nejak dotknu, ale z tveho prispevku je mi skoro do smichu. Ty zadas uzivatele a hlavne redakci, aby doslo k odblokovani veskerych telefonu SE? Jako sefredaktor tve zadosti nevyhovuju (respektive i kdybych chtel, tak nemuzu). A kdyz jsme u toho, co ti brani napsat free program, co se dostane do DB 3150? PS: proc ta tendence mluvit o chybach C702 tak obecne? Sepis vsechny ty problemy a pak se uvidi, jak moc fatalni to je. Nechci zde delat nejakeho megazastance SE a C702, ale sam ji mam doma, takze vim, co pravda je a co ne.
uložena
PetrSMS
Uzivatel
«
Odpověď #53 v:
29. Srpen 2008, 17:46 »
Uživatel: Jozef Cmar 29. Srpen 2008, 16:49
Uživatel: Quicksilver 29. Srpen 2008, 12:39
Sorry, jestli se te nejak dotknu, ale z tveho prispevku je mi skoro do smichu. Ty zadas uzivatele a hlavne redakci, aby doslo k odblokovani veskerych telefonu SE? Jako sefredaktor tve zadosti nevyhovuju (respektive i kdybych chtel, tak nemuzu). A kdyz jsme u toho, co ti brani napsat free program, co se dostane do DB 3150? PS: proc ta tendence mluvit o chybach C702 tak obecne? Sepis vsechny ty problemy a pak se uvidi, jak moc fatalni to je. Nechci zde delat nejakeho megazastance SE a C702, ale sam ji mam doma, takze vim, co pravda je a co ne.
Pravdou je, ze jsem ted presel ze staricke W800i, a tuto radu (K750i) povazuji za nejvydarenejsi telefon vubec. Opravdu mi na nej nesmi nikdo sahnout
, ale... Preci jen mi jedna vec vadila... Svetly design. Ten prestoze zaznamenal nespocet padu, mastnych rukou od oleje, apod. je stale jeste na 80% sve krasy. Displej diky slide stale bez skrabancu. Telefon je otlucen a poskraban, ale stale jede. Nikdy me nenechal ve stychu. I pres ty stizene podminky byl holt opecovavan. Na novych mobilech mi vzdy chybela nejaka funkce, kterou ma W800i mela, takze jsem opravdu nenasel pro sve potreby adekvatniho nastupce (krytka cocky, svitilna...) Tedy krom K550, kterou jsem mel vyhlidlou i pres jeji tolik kritizovanou klavesnici.
No jo a pak me srdce zaplesalo, kdyz jsem objevil onu C702. Naprosto dokonaly telefon, pomyslel jsem si. Neskutecne, pekny design, vse co jsem chtel od nastupce a hned v outdoorovem provedeni a s GPS! Fantazie... Prvni dny bych nevidel zadny problem, az najednou... reset... Hups, jedna chyba... njn... A druhy den hups, znovu...
Nechapu, kouknu sem a zjistim, ze to je pomalu "vlastnost telefonu"
Takze toto me boli...
Jinymi slovy, vyresit samovolne resety a az doslouzi, tak jdu a koupim ho znovu...
P.S. sorry, ze jsem se nechal unest...
jirkausti: no ja to prave pozoroval vcera take hned 2x na ceste po nemecku
doma jsem to registroval 1x pri nabijeni (zapnuty tel) a jednou lezel v klidu v kresle - cca 1,5m od mista kde nabijim... otazkou je, kolik tech resetu fakt bylo, aniz bych si toho vsiml...
uložena
SlezY
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Sony Ericsson C702i
«
Odpověď #54 v:
29. Srpen 2008, 19:14 »
Me se ty restarty stavaly taky, ale az po tom, co mi spadla jedna aplikace a totalne zmizela z telefonu (Wayfinder). Pred tim nevim, jestli se neco restartovavalo - jakmile jsem ho dostal, tak jsem se vrtal ve vsem, co tam bylo
. Pak se zacali dit ony restarty a klidne kdyz telefon lezel v klidu na stole... Dale jeste pri spustenem foÂťaku nebo kamere "problikavala" obrazovka (a vnaselo se to i do nahravaneho videa).
dale se jeste MP3 predravali trhane...
JAK JSEM TO VYĂEŠIL???
Pres SEUS jsem nahral zpet (PUVODNI) firmware a od te doby ANI JEDEN restart, foÂťak jede take bez chyby a MP3 jsou v absolutnim poradku.
A to jsem od te doby (od flashe) napsal 640 SMS, 11 MMS, navolal 14 hodin, pouzival google maps i Wayfinder, kazdodene Operu, stahl cca 80 MB dat pres PC a nacestoval 100ky kilometru. I ted jsem pripojenej pres BT a EDGE do internetu a ÂŽADNY PROBLEM. A to vse za 14 dni.
Takze komu se deji restarty, tak aÂť vyzkousi SEUS. Problem mozna bude u TM, kde asi aktualizace zatim nebude.
Pokud by to nekomu take pomohlo, dejte vedet ;-)
edit:
Ono Vam jeste napisu, jak se mi podarilo prehrat firmware R3BA035 opet timto samym firmwarem (v tu dobu jeste novy nebyl). Teda vlastne ani nevim, jesti jde prehrad pres SEUS firmware kdyz mate aktualni (jde to vubec, vite nekdo???). Nenapise to jenom , ze firmware je aktualni a konec???
Po tom, co se mi telefon porad restartovaval, tak jsem si rikal, ze zkusim dat obnovit tovarni nastaveni. A co cert nechtel, telefon se v tu chvili zase restartoval (mozna to bylo porusenym FS, nevim). Nooo a po zapnuti mi na display svitilo cekejte ptosim.... Tak jsem cekal... Celou noc... Telefon byl mrtvej. Nooo a tak posledni reseni bylo, ze sel na SEUS a ten tam nahral zpet R3BA035. Nooo a v mem pripade to skoncilo happy endem. Alespon pro zatim
...
priste editovat prispevky a ne ihned pripsat dalsi
«
Poslední úprava: 29. Srpen 2008, 19:27 od Philip
»
uložena
Barbanos
Anonym
«
Odpověď #55 v:
03. Září 2008, 23:04 »
Ahoj jsem tak trochu lama tady na ty veci kolem telefonu mam C702 se softem R3BH002?? nikdo tady se o nem nijak nezminuje telefon jsem koupil v offico Eshopu chci se zeptat jestli jsem si nevylosoval
nejakyho cernyho kone
protoze vsichni se tady bavi o R3BA035, R3CA037 ale o tom co me ukazuje telefon jsem nic moc nenasel (R3BH002) nebo spis nerozumel
Dekuji za Odpovedi Barbanos
uložena
FilipLudvik
Anonym
«
Odpověď #56 v:
03. Září 2008, 23:27 »
staci pouzit SEUS...
uložena
roxetak
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
«
Odpověď #57 v:
04. Září 2008, 11:05 »
Co sa tyka aktualizacnej sluzby *SEUS, ako pise Slezy, vybehne hlaska, ze mate v mobile aktualny fw, ale niekedy je mozne dalej pokracovat v aktualizacii a aktualizovat fw v mt. Staci ak sa objavi tlacitko - Aj tak aktualizovat. Alebo v takom zmysle. Staci zatlacit a pockat. V sucastnosti pouzivam mt aj s TM costumizaciou, ale nikdy viuac by som uz brandovany mt od tejto spolocnosti nechcel a teraz len original. Chvalabohu aspon za orange.
uložena
Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
enakki
Uzivatel
Telefon: S500i C702
«
Odpověď #58 v:
04. Září 2008, 15:25 »
tak som si kupil aj ja C702. ani nie po 24 hodinach nemam ani peniaze, ani telefon. je totiz v servise. po neuspesnej aktualizacii cez SEUS sa proste nezobudil.
vymenit mi ho nechceli, ze jedine cez reklamaciu / servis ..
mam pocit, ze toto je moj POSLEDNY SE. niekolko rokov pouzivam telefony od ericssonu / SE a mam pocit, ze to ide cele kvalitou dolu vodou. najma posledne modely. kvalita spracovania, kedysi silna stranka tohto vyrobcu (skor asi Ericssonu) je uplne v cudu.
uložena
Standa L.
Anonym
«
Odpověď #59 v:
04. Září 2008, 16:27 »
Zdravim...mozna to sem uplne nepatri, ale nedavno jsem si koupil c702 na kasa.cz, v baleni sem ale nemel ctecku karet, a tlacitka hlasitosti jdou zmacknout jen fakt velkou silou. Ale kdyz jsem se dival na verzi softvare, tak tamy bylo toto: 1204-9289 R3BH002 080619, zda se mi to nejake divne, kdyz pisete ze aktualni je R3BA037, a kdyz jsem skousel aktualizaci pres SEUS, tak mi telefon vubec nesel pripojit pres tlacitko C a vzdy nabehl velkokapacitni prenos souboru. Mysllite ze je telefon a software v poradku?? Nebo ho mam vrati?? Diky za odpoved.
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
27
Fórum SEMania.cz
|
Platforma A200
|
Ăada C
|
C702
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Firmware C702
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.052 sekund, 16 dotazů.