SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Květen 2025, 10:51

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: video prehravac prez cely displej
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: video prehravac prez cely displej  (Zobrazeno 11312 x)
jXj
Anonym
« v: 02. Srpen 2008, 12:15 »

Potreboval bych nejaky prehravac videa (3gp a mozno i vice formatu) s:
1. moznosti videa prez cely displej
2. Moznost pozastaveni videa
3. moznost posunu videa

Potrebuji jej na w200i.

Hledal jsem ale nic takoveho jsem nenasel. Zkousel jsem i MVideo (nebo tak nejak se to jmenuje) jenze to se me pri prehravani furt ptalo na to jestli povolit cteni dat uzivatele takze jsem celou dobu jen klikal na ano a video vubec nevidel jen slysel zvuk.

Existuje neco? PLS o pomoc.
uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 02. Srpen 2008, 12:59 »

No myslim ze nic lepsiho nez mvideo neni. Zkuz se jeste podivat na to mvideo a kdyz najedes do slozky aplikace posun se na ten program dej dalsi a zkontroluj volbu opravneni nastav cteni dat tak jak je to pro tebe dobre nevim jak se to jmenuje asi automaticky nebo dotazat jednou. A W200i nema v menu zabava videoprehravac ? Nebo normalni prehravac to neumi ? W200i jsem nemel asi jsem moc rozmlsany v W610i
uložena

jXj
Anonym
« Odpověď #2 v: 02. Srpen 2008, 13:05 »

No prave ze v menu zadny video prehravac neni.
A kdyz si spustim video prez WALKMAN tak jej nemuzu pustit prez cely displej ale muzu jej aspon pozastavit a pretacet.
Kdyz si video pustim prez spravce souboru tak jej sice muzu pustit prez cely displej ale nemuzu jej pozastavit a pretacet.
Fakt nevim proc je to tak blbe vymyslene.  Huh
uložena
jXj
Anonym
« Odpověď #3 v: 02. Srpen 2008, 14:39 »

No tak jsem jej zkusil. ale zadne dotazat jednou nebo neco podobneho tam neni je tam pud neco jako dotazovat nebo NE. Kdyz dam tu volbu dotazovat (nevim jak se to presne jmenuje) tak to musim furt odklikavat ano takze mi jede video a ja slysim jen zvuk a klikam na ano takze video nemam sanci videt.

Chybi mi tam prave neco jako dotazat jednou nebo nedotazovat.
uložena
Quicksilver
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 02. Srpen 2008, 14:54 »

Nevim,jestli to to pujde,ale zkus ...

http://java.xor.sk/?x=m_video&en=0

uložena
jxj
Anonym
« Odpověď #5 v: 02. Srpen 2008, 15:12 »

jj...to je to mvideo ale ma porad ty blbe dotazy o cteni dat.

zde:
se-tuning.cz/viewtopic.php?t=3176

je neco o odstraneni tech hlasek. Nevite nekdo jestli to pujde i na w200i ?
Muzete to prosim nekdo vyzkouset jestli to jde na w200 nebo nejakem podobnem telefonu? Prosiiim.
uložena
jxj
Anonym
« Odpověď #6 v: 02. Srpen 2008, 17:00 »

No podle toho navodu na se-tuningu jsem to zkousel na k310i sice se me to neptalo ale tam to video nechtelo prehrat. Kdyz jsem video z w200-ky ktere tam jede poslal do k310i tak tam se mi nechtelo prehrat ale ani prez spravce souboru.

Nevim jestli to muze byt tema vecma co jsem dal podle navodu do tpa/preset/custom (coz velmi pochybuji ze to muze mit vliv na video ktere nejde prehrat ani ve spravci) nebo jestli k310i neprehraje to co w200 prehraje?  Shocked

Muze to nekdo vyzkouset na w200i?
uložena
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 02. Srpen 2008, 18:10 »

jeste se zeptam jake ma parametry to video ? Jake rozliseni a datovy tok ? To ze jde zvuk a ne obraz dela i velke rozliseni
uložena

jxj
Anonym
« Odpověď #8 v: 02. Srpen 2008, 19:15 »

No to nevim ale jak to zjistim?

Asi si ale nerozumime protoze obraz mozna taky jde jen ja jej nevidim protoze se mi tam furt zobrazuje ta hlaska o tom cteni dat.
Takze pustim video a kliknu na povoleni cteni dat ,ano a hned se to zobrazi znovu tak kliknu zase ano a zase se to zobrazi a zas ano...no a tak se to tam porad zobrazuje pri prehravani takze se nemuze zobrazit video.

a je teda mozne ze w200 prehraje to video a k310 ne. nebo jsem to v k310 dovrtal tim nahranim toho certifikatu? Ale to prece nemuze mit vliv vzdyÂť to se tyka jen javy ne?

p.s.: ten mvideo umi i zobrazeni videa na cely displej a nalezato?
uložena
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 02. Srpen 2008, 19:37 »

ve spravci souboru stoupnes na to video das dalsi a pak dole je informace, jinak ten mvideo umi hrat i na lezato pretacet atd umi toho hodne. zjisti jake je to video a v jakem je rozliseni.
uložena

jXj
Anonym
« Odpověď #10 v: 02. Srpen 2008, 20:07 »

No video je to 3gp a rozliseni 176x144. Na w200i to jede ale na k310i ne coz je mi celkem divne.
uložena
jXj
Anonym
« Odpověď #11 v: 02. Srpen 2008, 21:09 »

Jeste jsem zkousel Video Maniacs zde: seclub.org/dn.php?d=5&t=1&q=6&r=3&c=32&fd=3976

Ale nejak nemuzu prijit na to jak jej dat na cely displej (nalezato) Cry
uložena
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 05. Srpen 2008, 14:09 »

No to Mvideo ti nepojede zkousel jsem to ted na D750i flashnute na W800i, mam ji doma a nahodou mne napadlo se na ten valkman podivat a ted nevim ale nema tak ciste nahodou W200i stejny valkman jak W800i, a asi si odpovim ze ma, nevim kde si se dival ale ten valkman video na lezato prehravat umi dokonce zastavovat a pretacet zvolis walkman - videa - vyberes video - prehrat - dalsi - cela obrazovka
uložena

jXj
Anonym
« Odpověď #13 v: 05. Srpen 2008, 15:56 »

No na to jsem se dival ale kdyz dam dalsi tak tam zadna volba cela obrazovka neni.
Je tam jen:
-informace
-rezim prehravani
-Odeslat
-Zachytit snimek

ToÂť vse zadna moznost cela obrazovka ani nic podobneho tam neni.  Cry

P.S.: proc ti to Mvideo nejede? Haze to nejakou chybu nebo se to take pta na to o cteni dat?
uložena
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 06. Srpen 2008, 06:28 »

Tak to mas asi jinou verzi prehravace tak to je blbe. Jinak to Mvideo, bude to tim telefonem nejede to ani na W800i, asi to bude chtit nejakou novejsi verzi javy.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Programy pro mobilni telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: video prehravac prez cely displej
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 19 dotazů.