SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Květen 2025, 17:52

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P900&P910i +Germany v Route66
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: P900&P910i +Germany v Route66  (Zobrazeno 3892 x)
kastelan
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 29. Srpen 2005, 19:24 »

Mam prosbu, nebo spis dotaz. Uz jstei nekdo slysel, ze na P900@P910i nejede v Route66 mapa Nemecka? Rakousko+Švycarsko v pohode a V.Evropa taky, ale Nemecko hlasi "neni dostatek pameti" a potom "KERN-EXEC cislo duvodu 3". Nevite, jestli je to jen muj problem? Diky za odpovedi. Kartu mam 1GB.
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #1 v: 29. Srpen 2005, 19:43 »

A zkousel sis zavrit vsechny bezici aplikace a uvolnit treba pres SMana ramku ?
uložena
kastelan
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 29. Srpen 2005, 19:45 »

Samozrejme zkousel.  Lips sealed
uložena
drsny
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 30. Srpen 2005, 06:44 »

Mam prosbu, nebo spis dotaz. Uz jstei nekdo slysel, ze na P900@P910i nejede v Route66 mapa Nemecka? Rakousko+Švycarsko v pohode a V.Evropa taky, ale Nemecko hlasi "neni dostatek pameti" a potom "KERN-EXEC cislo duvodu 3". Nevite, jestli je to jen muj problem? Diky za odpovedi. Kartu mam 1GB.
urcite to nebude velikosti karty. jelikoz mas p900, tak bych to videl spis na to, ze mas nedostatek operacni pameti. r66 s temito mapami pocita s operacni pameti p910i, tudiz se muze stat, ze pamet p900, ktera je polovicni na to nestaci.
uložena
Purpur
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 30. Srpen 2005, 08:08 »

Ja jsem treba Route 66 presne kvuli te hlasce kterou popisujes nespustil nikdy...aÂť uz jsem mel mapu jakoukoliv, proste tam skoci hlaska a konec. Posledni co bych mohl zkusit kvuli zvetseni operacni pameti je vynucene ukonceni "hidden" procesu...ale mam strach abych neukoncil neco co bych nemel a fon mi nejak nezkolaboval...
A mam p910...
« Poslední úprava: 30. Srpen 2005, 08:12 od Purpur » uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #5 v: 30. Srpen 2005, 10:40 »

Ja jsem treba Route 66 presne kvuli te hlasce kterou popisujes nespustil nikdy...aÂť uz jsem mel mapu jakoukoliv, proste tam skoci hlaska a konec. Posledni co bych mohl zkusit kvuli zvetseni operacni pameti je vynucene ukonceni "hidden" procesu...ale mam strach abych neukoncil neco co bych nemel a fon mi nejak nezkolaboval...
A mam p910...
Pokud mas P910i, tak to zrejme chyba nebude v te pameti, ale nekde jinde. Na me P910i bezi bezne vic veci najednou a mam volnych kolem 18 MB RAM, coz na Route66 bohate staci...
uložena
kastelan
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 30. Srpen 2005, 15:07 »

Po flashi 900 na 910i czech (od Filipa) jsem nainstaloval BigBen, Handy Explorer, Handy Safe, Tracker4, Lines, Lopan, Route66,PowerNavigation2,Sman, TAskSpy, TwinBubbles, UnrealPlayer. Nemyslel jsem, ze je to moc. Na P900 toho bylo vic a problem nebyl. Vim, ze mam mene mista v RAMce (Sman ukazuje asi 35% volne, drive P900 ukazovala 41% volne), ale to pricitam systemu P910i.
uložena
kastelan
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 30. Srpen 2005, 17:06 »

Omlouvam se a diky Vsem! Problem se vyresil sam. Znovu jsem stahnul mapu Nemecka, je vetsi, ale hlavne ta spravna a vse funguje jak ma.
uložena
Tomas K
Anonym
« Odpověď #8 v: 20. Září 2005, 11:31 »

Ahoj, dle meho nazoru je Route 66 dost velka bomba, P910 s modulem GPS a mapami pouzivam a sem nadmiru spokojen, zadna ale dosud nemela navigaci do ciloveho bodu a nemela hlasovou navigaci coz povazuji za super vec. Potreboval bych ji ale sehnat samotnou. Kartu, tojanek, modul atd uz mam. Poradi nekdo kde za rozumnou cenu koupit? Popripade neprodavate nekdo? Lze nainstalovat do vice telefonu? Pouzivam ho ja i manzelka, nebo jde mapa nahrat jen jednou? Dik  [email protected]
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #9 v: 01. Říjen 2005, 21:37 »

Minuly tyden jsem Route66 otestoval v ostrem rezimu, jel jsem na sluzebku do Vidne, motal jsem se mezi InterConti a dalsimi hotely. Jeste pred Vidni jsem si stahnul aktualni info o dopravnich omezenich, takze me to navedlo na jiny dalnicni sjezd. Vse naprosto v pohode. Jen ve Vidni se opravoval jedna ulice, ktera v uzavirkach asi nebyla nahlasena, takze bylo treba pouzit i trochu selskeho rozumu. Je to opravdu super vec...
uložena
Pavel68
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 12. Říjen 2005, 17:10 »

Zdravim vsechny stastne majitele Route66...Nebyl by mezi vami nekdo, kdo by treba za uplatu poskytnul tuto aplikaci??? Pokud je to vubec mozne a pokud pobezi na P900 s firm. 910. Dik predem za ochotu. Pavel  [email protected].
uložena

P910i & T610
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 12. Říjen 2005, 18:41 »

Zdravim vsechny stastne majitele Route66...Nebyl by mezi vami nekdo, kdo by treba za uplatu poskytnul tuto aplikaci??? Pokud je to vubec mozne a pokud pobezi na P900 s firm. 910. Dik predem za ochotu. Pavel  [email protected].

kupit si ju mozes tu
http://www.66.com/route66/products.php?cid=UK&sec=0&ssec=2&prodid=1639
uložena

golddigger
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 08. Květen 2006, 16:38 »

ja mam problem,ze mi tel.pri navigaci zamrzne.SW,FW byl prehran v servisu.Nevite nekdo,cim by to mohlo byt.Dik golddigger
uložena

golddigger
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P900&P910i +Germany v Route66
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 15 dotazů.