SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
02. Duben 2025, 22:19

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE C702 vs SE C902
Strana: 1 [2] 3 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE C702 vs SE C902  (Zobrazeno 26361 x)
JURO8K
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: W890i Mocha Brown

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 14. Červenec 2008, 00:22 »

C902 ma rovnaky displej ako W890i a poviem ti, ze mi bohate staci, ak nepotrebujes obrovsky displej napriklad na filmy alebo net, tak ti bude urcite stacit...  Mrknutí Velkost displeja by mi vadila napriklad pri W880i, tam je fakt maly, ale C902 ho ma v pohode...  Smajlík
uložena

^CHaoZY
Uzivatel
Telefon: SE G900

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 14. Červenec 2008, 08:58 »

no co sem koukal v obchode a vsude na obrazky na netu , tak u C702 mi prijde docela o hodne vetsi , mozna je to jen dojem Huh
uložena

Kdyz to neni rozbite, rozbij to. Potom to slep superlepidlem. Az to zaschne, dej to kamaradovi.
JURO8K
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 14. Červenec 2008, 11:33 »

No o hodne, nehadam sa, ze u C702 neni vacsi, je a urcite to je vidno...  Smajlík Displej C902 ma uhlopriecku 2" vs. C702 s uhloprieckou 2,2", to mas rozdiel 5 mm, co si urcite pri porovnavani vsimnes, ale neni to nic drasticke a ak tych 5 mm navyse nepotrebujes a nevyuzijes, tak by som to u C902 nebral ako nevyhodu, jej displej je zas jemnejsi...  Roll Eyes
uložena

Joza
Anonym
« Odpověď #18 v: 14. Červenec 2008, 11:47 »

Dovolim si nesouhlasit, displej C702 je dostatecne jemny a vetsi fyzicke rozmery jsou dostatecne velka vyhoda. Nikoliv rozhodujici, ale C702 ma tech vyhod vicero.
uložena
GiGiDAGia
Uzivatel
Telefon: K550i + K700i + T105 + 3510i

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 14. Červenec 2008, 11:52 »

Musi se to videt, mne i displej C702 prisel jemny, u C902 kdyz nekdo bere, ze je ten displej maly si musi uvedomit, ze ma kolem displeje dalsi tlacitka. A z hlediska klavesnice (velikost!) mi prijde mnohem lepsi a pouzitelnejsi na C902, myslim si, ze je to dulezitejsi nez milimetry u displeje ...

Jinak jak uz to tady padlo, vybirat si mobil, podle toho, zda se nejaky Guru na jinem foru nad nim zamysli, je hodne mimo :-D

Ja fandim C702 (nejen co se uspechu tyce), ale momentalne jsou cenove zajimavejsi K770i/K800i (a K790i s T-M customizaci za cca. 4 000,-)

(nekdo me predbehl...Smajlík)
uložena
JURO8K
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 14. Červenec 2008, 12:25 »

Jasne, displej v C702 bude na 100 % dostatocne jemny, mal som W910i (uhlopriecka 2,4") a aj tam sa nedalo povedat, ze by nebol jemny, len mi islo o to, co uz bolo v podstate povedane - tych 5 mm navyse by som pri rozhodovani nebral ako rozhodujuci faktor...  Smajlík Osobne by som si C702 nekupil kvoli designu, mne sa taky sportovy design proste nepaci, C902 pri nej vyzera ovela modernejsie a technickejsie, ale toto je maximalne subjektivne, pre mna vsak rozhodujuce a aj C902 ma nejake vyhody (funkcie fotaku, polohovy snimac, senzor podsvietenia displeja...), takze by som ju nebral len ako drahsiu a menej vybavenu variantu C702...  Roll Eyes
uložena

^CHaoZY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 14. Červenec 2008, 13:44 »

ted jste mi nasadili brouka do hlavy  Roll Eyes mam jeste asi mesic na rozhodnuti , takze se jeste rozmyslim , byl jsem si 100 % jisty svym rozhodnutim , ale jak tady ctu vase prispevky , tak jeste popremyslim , diky za vase predchozi odpovedi  Smajlík Mrknutí
uložena

Kdyz to neni rozbite, rozbij to. Potom to slep superlepidlem. Az to zaschne, dej to kamaradovi.
JURO8K
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 14. Červenec 2008, 14:59 »

Tak ti to skusim trochu zhrnut...  Smajlík

Vyhody C702:
  • zvysena odolnost voci prachu, vode, padom...
  • vacsi displej
  • integrovane GPS

Vyhody C902:
  • kompaktnejsie rozmery
  • senzor podsvietenia displeja
  • vacsie rozlisenie fotaku a viac funkcii na fotenie (detekcia tvare, BestPic, stabilizator) + perfektne vyriesena krytka fotaku
  • polohovy snimac

Medzi vyhody C902 som nezaradil design, lebo to je na rozhodovani najsubjektivnejsie, ale osobne sa mi neporovnatelne viac paci C902, lebo narozdiel od odolneho/sportoveho designu C702 posobi elegantnejsie, technickejsie a hodnotnejsie (teda aspon z obrazkov a hlavne videi, nazivo som nevidel ani jeden)...  Roll Eyes A este jeden dost dolezity faktor - cenovy rozdiel je momentalne presne 2900 Sk v prospech C702, ale ako som uz vyssie pisal, moja volba by bola jednoznacne C902...  Smajlík
uložena

bubakkaja
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 14. Červenec 2008, 15:34 »

c702 proti padu moc odolnejsi nebude a detekce tvare ma taky.
uložena
JURO8K
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 14. Červenec 2008, 15:47 »

JJ, sorry, s tou detekciou som sa sekol, ale ta odolnost by tam nejaka mala byt aj voci tym padom, jasne, ze len minimalnym, ale nieco by zniest mohol, narazal som hlavne na ten mechanizmus uzamykania zadneho krytu, ten tam urcite neni zbytocne...  Smajlík
uložena

Joza
Anonym
« Odpověď #25 v: 14. Červenec 2008, 16:19 »

ÂŽe se ti do toho pletu, ale mel jsi nekdy C702 v ruce? Ten uzamykaci mechanizmus nema na celkovou pevnost a tuhost telefonu prakticky zadny vliv. C702 rozhodne je vyrazne odolnejsi, nez C902, ale neda se cekat, ze by prezila pad na beton.
uložena
JURO8K
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 14. Červenec 2008, 16:45 »

Len si myslim, ze sa pri pade na zem nerozleti a ten zadny kryt to vydrzi, nic ine netvrdim...  Smajlík
ale neda se cekat, ze by prezila pad na beton.
Neviem, ale ked prezila toto...  Huh
uložena

^CHaoZY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 14. Červenec 2008, 17:26 »

Grin tak to vidko je husty Smajlík no ten kryt na fotaku opravdu drzi , prodavac s nim mel v celku problemy ikdyz ho mel odemknuty . S tou GPS to by mi nevadilo , ja ho moc neptrebuju a kdyby nahodou tak si koupim ten modul a je to . C902 je drazsi a ja budu asi mit praci s prekecavanim rodicu  Cheesy . Pomalu zjisÂťuju ze "obycejny" sportovni design se mi moc nelibi . No jeste popremyslim a uvidim , ale zacina to vypadat na C902  Smajlík
uložena

3m3
Anonym
« Odpověď #28 v: 14. Červenec 2008, 17:40 »

Evidetne nekteri pionyri nemaji vsech 5 pohromade Angry Angry Angry
uložena
JURO8K
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 14. Červenec 2008, 17:44 »

Ak narazas na mna, tak som sa na tom videu nesmial a aj ten smajl ( Huh) to naznacuje, hodil som to sem len kvoli potvrdeniu zvysenej odolnosti voci okolnym vplyvom a v tomto pripade to bol slon no, rozhodne som sa na tom nesmial...  Roll Eyes
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Co se jinam neveslo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE C702 vs SE C902
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 18 dotazů.