SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Květen 2025, 12:31

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C902 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Po par dnech s C902-kou...
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Po par dnech s C902-kou...  (Zobrazeno 54562 x)
VaRo
Anonym
« Odpověď #90 v: 29. Srpen 2008, 20:29 »

Problemy s prachem za krytkou...

Jsou banalni prkotinou ve srovnani s usazovanim prachu za sklenenou krytkou u K850-ky, Martine. Mel jsem ted na tyden K850-ku pujcenou, tak Ti povim zas neco ja o Tvem milackovi....

Co tomu rikas? Cyber-shot, ktery neni pro prach (ktery nejspis prolezl z otvoru na reproduktor nad krytkou) k foceni vubec pouzitelny!!! U C902-ky prach lehce otru, ale co tady? Tu "dvojtou" krytku vymyslel nejakej moc aktivni pionyr-inzenyr, mozna ze do novych modelu uz implementuji "trojtou" nebo dokonce "ctyrtou" krytku... Nejdriv jsem mel chuÂť tu krytku vyloupnout nozem, ale mel jsem Kcko pujcene, tak jsem to vyresil tim, ze jsem foÂťak na K850-ce nepouzival... dost smutny u jedne z vlajkovych lodi Cyber-shotu...

Displej ve srovnani s C902-kou, uznavam ma K850-ka lepsi... rychle si na vetsi rozmer zvyknes. U C902-ky mely senzory na foceni zakomponovat do klavesnice (treba jako u K770-ky).

Dalsi rana pro K850-ku - silene procento reklamaci "trojsenzoru" v dolni casti displeje. Zkus se zeptat v nejake prodejne, ci servisu jak moc se jim prodane K850-ky vraceji s touto zavadou na reklamaci....

Jinak uz jsem prodal i C902-ku a budu cekat na neco lepsiho, snad neco jeste bude....

K850-ka ma muj velky obdiv, co se vydrze baterie tyce. Neni se cemu divit, i ma P1-ka ma li-Polku "jen o kapacite" 1120 mAh, v K850-ce je, na prvni pohled mensi ale silnejsi, Li-Polka s kapacitou 1930 mAh!
« Poslední úprava: 29. Srpen 2008, 20:37 od VaRo » uložena
Mida
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: K850i modified FS, X10i

Zobrazit profil
« Odpověď #91 v: 30. Srpen 2008, 10:45 »

Varo,u K850i to ale zalezi opravdu na kusu. Kazdy kus je asi jiny!!

Nazorne foto me k850ky,vlastnim ji od zacatku ledna 2008.

Jak je videt na obrazku,tak tam zadny prach neni!
Kdezto u C902 se prach bude usazovat na kazdem kuse.
A kdyby nekdo premyslel,co jsou takove bubliny kolem lemu sklicka,tak to je folie,kterou mam na krytce natazenou  Mrknutí
« Poslední úprava: 30. Srpen 2008, 10:59 od Mida » uložena

Alcatel OT Max, Alcatel 303, Sony J7 (firmware modified from NiMar), SE K700i (R2CA001 + applied patches), K850i (R1FA035 modified FS) a Xperia X10i
VaRo
Anonym
« Odpověď #92 v: 30. Srpen 2008, 11:04 »

To je sice fajn, ale, jak jsem psal, mobil nebyl muj, ale vypujceny... a majitel se k nemu choval krapet hur. Presto je prijemnejsi mobil rozevrit a prach jednoduse a rychle setrit, nez mobil kvuli vycisteni prachu pod krytkou foÂťaku cely rozebrat....  Undecided
uložena
GiGiDAGia
Uzivatel
Telefon: K550i + K700i + T105 + 3510i

Zobrazit profil
« Odpověď #93 v: 30. Srpen 2008, 22:19 »

VaRo: Opravdu je tak silna baterka v K850i ?

http://www.mshop.cz/shop/detail.php?id=BST38&k=696
 http://www.mobilmania.cz/uploadedfiles/25654.jpg

Nerad bych nejak prudil, ale pokud by K850i mela takovou baterii, bylo by to super ;-) Problem s jednickou pred udajem "930 mAh" se nedavno objevil v katalogu MM.cz a bylo to jen tou jednickou z kodu pred hodnotou kapacity baterky;-)
« Poslední úprava: 30. Srpen 2008, 22:24 od GiGiDAGia » uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #94 v: 31. Srpen 2008, 07:39 »

Asi mas pravdu. Posud sam z prilozeneho screenu:

Pokud ta jednicka patri k udaji pred, je (dle velikosti baterie) logictejsi hodnota 930mAh. I presto je vydrz K850-ky vice nez solidni (pokud mohu soudit dle kusu, co jsem mel pujceny).
uložena
GiGiDAGia
Uzivatel
Telefon: K550i + K700i + T105 + 3510i

Zobrazit profil
« Odpověď #95 v: 31. Srpen 2008, 09:00 »

Jojo, verim ve fajn vydrz, SE ji maji obecne slusnou, ta jednicka je tam proste blbe ... Uz z te me fotky na MM.cz je to take videt.
uložena
keana
Anonym
« Odpověď #96 v: 31. Srpen 2008, 09:04 »

Dobry den, chci se zeptat, jak se da nastavit, aby se mohlo v telefonu surfovat na internetu a pritom se pouzilo pripojeni pocitace. V nabidce USB - SiÂť USB - Typ site USB - Pomoci pocitace - jsem tak nastavil - a vysledkem je omezene pripojeni - i na PC jsem ve vlastnostech nastavil  - "povolit sdileni pripojeni".

Zkousel jsem hledat na Foru, ale nasel jsem maximalne navod na pripojeni pres Bluetooth...

Mohli byste mi nekdo poradit? Predem diky... Mrknutí
uložena
figycom
Anonym
« Odpověď #97 v: 31. Srpen 2008, 09:18 »

Skus se pripojit cez Sony ericsson PC Suite tam to urcite de
uložena
keana
Anonym
« Odpověď #98 v: 31. Srpen 2008, 12:00 »

No jo, ale pres PC suite se prece pripojim tak, ze telefon ma funkci modemu... A ja chci vyuzit pripojeni pocitace (O2)k tomu, abych mohl brouzdat pomoci Netfrontu v mobilu a neplatil tak za prenesene kB pri prohlizeni stranek.

Jinak diky za reakci Mrknutí
uložena
Keana
Anonym
« Odpověď #99 v: 02. Září 2008, 08:18 »

Nikdo to nechtel taky zkusit (s tim pripojenim)? Shocked
uložena
krecek™
Uzivatel
Telefon: Nokia N8

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #100 v: 21. Září 2008, 15:58 »

Chci se optat zda je pravda ze v Zabave je taktez funkce urceni polohy tedy GPS jako u C702 nebo se to necim lisi od modelu C702? Huh
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #101 v: 22. Září 2008, 13:46 »

jj, tato polozka tam je. Obsahuje Google maps (polohu urcuje pomoci BTS), Informace o stavu a protokol funguji potom pouze s pripojenym modulem HGE-100, a to bohuzel dokonce jen s nekterym, podle verze FW GPS modulu. (Ze 3 pripojenych modulu, komunikovala jen s jednim, nejstarsim) :-(((( Takze celkem k nicemu.
uložena
kingjiri
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #102 v: 02. Listopad 2008, 10:58 »

Zdravim,

pred par dny jsem mel moznost osahat si a trochu ozkouset C902. Co me ale trochu zarazilo bylo, ze animace pri "vyjizdeni" nabidky ruznych menu nebyla plynula, spis se lehce trhala - napriklad u menu na prilozenem obrazku, nebo menu pro praci s obrazkem apod. Telefon mel originalni menu od SE, takze bych tento jev neprikladal spatnemu schematu.

Je to tak u vsech C902, nebo ne? Asi se spis jedna o "kosmetickou" vadu, ale musim priznat, ze me to teda lehce rozcilovalo, prece jen jsem cekal plynulejsi reakce Smajlík

Diky za odpoved.
« Poslední úprava: 02. Listopad 2008, 11:01 od kingjiri » uložena
promy
Uzivatel
Telefon: C902

Zobrazit profil
« Odpověď #103 v: 02. Listopad 2008, 12:43 »

No, kdyz telefon necim zamestnam, tak se animace trosku "trhne", ale jinak bych rekl, ze jsou celkem plynule. Myslim ale, ze asi dost zalezi, jak moc se animace "trha" ... nejake video pro posouzeni by nebylo od veci ... :-)
uložena
kingjiri
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #104 v: 02. Listopad 2008, 12:51 »

Telefon zamestnan nebyl, proste normal prochazeni menu  Mrknutí

Video bohuzel nemam, popsat to jde jen tezko, ale k plynuly animaci, kterou bych od TOP modelu ocekaval, to melo dle myho nazoru pomerne daleko ... co me ale zajima mozna jeste vic je, jak je to nyni s restarty po vydani nejnovejsiho firmware, popr. s restarty vseobecne? V nejakem topicu se to tu probiralo, ale zadne nove poznatky jsem tu nenasel ...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C902 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Po par dnech s C902-kou...
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.