SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
01. Duben 2025, 18:59

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Prislusenstvi (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P1i: sluchatka, stylus
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: P1i: sluchatka, stylus  (Zobrazeno 6960 x)
sKp
Uzivatel
Telefon: SE P1i

Zobrazit profil
« v: 30. Červen 2008, 16:01 »

zdravim priznivce SE,
pred trema mesicema sem si koupil P1i u O2 (hned reklamace ptze nefungoval dotykovej display Shocked), celkem spokojenost. ale pak nastaly problemy:

1) pri poslechu hudby na sluchatkach co byly v baleni se mi hodila funkce pauznuti/pusteni tlacitkem primo u mikrofonu, ze jsem nemusel vubec vytahovat mobil, ale pak to obcas neslo a ted to nejde vubec, mate nekdo obdobne zkusenosti? obcas se to navic samo pauzne a kdyz je dobrej den, tak za chvilku opet spusti.

2) za tu kratkou dobu se mi podarilo podrit stylusem display v miste, kde se pisou mala pismena. stalo se to nekomu?

3) oba stylusy (i nahradni v baleni) zlomeny (horni cast, co je zasroubovana asi 3mm ulomena) pri obycejnem psani, zda se mi to, nebo je to tim, ze jsou rozsroubovatelne?

taky by se mi hodilo neco lepsiho na prohlizeni pdf nez je pdf+ co bylo v mobilu, ale to snad najdu tady jinde. jen kdybyste rovnou vedeli, treba i s odkazem Mrknutí...
« Poslední úprava: 01. Červenec 2008, 12:41 od sKp » uložena
Vavron
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i + Sandisk M2 4GB + HBH-DS980

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 11. Srpen 2008, 14:46 »

1) s tim skusenost nemam.Pres sluchatka z baleni jsem poslouchal asi 2 tydny(a to uplne v pohode) a pak sem objednal BT.
2) Doporucuji folii na displej.
3) Souvisi to i s dotazem c.2.mozna na to moc "tlacis".Me se podarilo stylus taky zlomit,ale to jsem se jim snazil vytahnout zapadnutou gumku z pod stolu(ja vim,blby napad,ale nic jineho nebylo po ruce Grin )
uložena

Kdyz zmizis,tak budes zmizelej,nebo te zmizim ja
Thomas2425
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 11. Srpen 2008, 22:18 »

To pauzovani by mohlo byt spusobenou vadnym tlacitkem, nebo spatnym kontaktem mezi sluchatky a telefonem. Kazdopadne dalsi vec, ktera me vytaci je konektor u P1i. Z kolebky to musim rvat temer brutalne. Zlata P910i (v tomto ohledu). Doporucuji vyskouset jine HF.
uložena

SE P910i
Yenicko
Uzivatel
Telefon: M600i, P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 24. Listopad 2008, 21:07 »

Z kolebky nervat, vylomit smerem k sobe. Mrknutí
uložena
Caleb
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson P1i Silver Black

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 04. Duben 2009, 11:16 »

Jake sluchatka jsou lepsi pro p1i: HPM-75 nebo HPM-82??
uložena

HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 04. Duben 2009, 11:49 »

Redukce na 3,5 mm jack a Sennheiser PX100;-)
uložena
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 06. Duben 2009, 19:22 »

Stylusy jsou fakt slabe. Pouzivam z P990 a pohoda. Koupil jsem celou sadu (3) pro P990 i P1, takze kdyby nekdo chtel .. J.
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
able
Uzivatel
Telefon: se P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 06. Duben 2009, 19:52 »

zdravim priznivce SE,
pred trema mesicema sem si koupil P1i u O2 (hned reklamace ptze nefungoval dotykovej display Shocked), celkem spokojenost. ale pak nastaly problemy:

1) pri poslechu hudby na sluchatkach co byly v baleni se mi hodila funkce pauznuti/pusteni tlacitkem primo u mikrofonu, ze jsem nemusel vubec vytahovat mobil, ale pak to obcas neslo a ted to nejde vubec, mate nekdo obdobne zkusenosti? obcas se to navic samo pauzne a kdyz je dobrej den, tak za chvilku opet spusti.

2) za tu kratkou dobu se mi podarilo podrit stylusem display v miste, kde se pisou mala pismena. stalo se to nekomu?

3) oba stylusy (i nahradni v baleni) zlomeny (horni cast, co je zasroubovana asi 3mm ulomena) pri obycejnem psani, zda se mi to, nebo je to tim, ze jsou rozsroubovatelne?

taky by se mi hodilo neco lepsiho na prohlizeni pdf nez je pdf+ co bylo v mobilu, ale to snad najdu tady jinde. jen kdybyste rovnou vedeli, treba i s odkazem Mrknutí...

presne tak ja ztratil 2 a 3 zlomil v horni casti ted mam jeden slepenej
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Prislusenstvi (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: P1i: sluchatka, stylus
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.