SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Duben 2025, 09:04

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson C905 - jak se vam libi?
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson C905 - jak se vam libi?  (Zobrazeno 65847 x)
Tonanek
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: W902 (W810,R520m)

Zobrazit profil
« Odpověď #60 v: 19. Září 2008, 21:28 »

Co jsem ja se docet,tak WIFIna by mela byt plnohodnotna,melo by zrejme jet vsechno.T.
uložena

TONY
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #61 v: 19. Září 2008, 21:53 »

Jo kdo si hraje nezlobi ale uz si hraje dlouho. Jeste bych chtel vedet jaky je tam hudebni prehravac a taky pokud pto bude mozne zkusit natocit nejake video, dale mne zajima jestli ma funkci svetlo, nebo je to stejne jako u C902 ?

To nemuze stihnout vsechno najednou vyzkouset.
uložena

Joza
Anonym
« Odpověď #62 v: 19. Září 2008, 22:11 »

Se omlouvam za kratsi zdrzeni, preci jen nejen testovanim telefonu ziv je clovek, obzvlaste kdyz je jeste stale studentem Smajlík Postupne se zkusim vyjadrit k vetsine dotazu, co zde padl, predevsim tedy k tem, na ktere znam odpoved Smajlík
1. rozdil mezi platformou A200 a A300 je nijaky, respktive zacinam pochyovat, zdali byla nova platforma pouzita. Mozna se zmeny tykaji pouze implementace Wi-Fi, pak by to davalo smysl, tak jako tak menu je totozne s mou C702
2. aplikace v telefonu jsou accuWeather, Converter, Wayfinder 7 a aWorld Clock 3D, z her pak Tennis a sachy Smajlík
3. TV kabel nemam, takze nemohu vyzkouset
4. Wi-Fi jsem jeste nemel moznost zkusit, jsem doma necely den a zatim jsem se nehnul z Brodku. Nic ale nenasvedcuje tomu, ze by nemelo v pohode fungovat, stejne jako DLNA
5. Alfanumericka klavesnice se mi docela libi. Tlacitka sice tvori souvisle pasy bez oddeleni, ale jsou dostatecne velka na to, aby se psalo velmi jiste. Pokud bych to mel ohodnotit znamkou, dostala by 2. Proste pise se na ni pohodlne, ale QWERTY z me M600i to neni. Rozhodne je ale pohodlnejsi, nez jaka je u vetsiny hloupych SE
6. S C702 se velmi tezko srovnava, predevsim z duvodu, ze nemam k dispozici finalni verzi cocky fotoaparatu. Co se mi na C905 libi je mnozstvi tlacitek na pravem boku a u sluchatka, ktere usnadnuji a zryhcluji ovladani telefonu a predevsim funkci souvisejicich s fotoaparatem. Libi se mi krytka, resena je velmi elegantne a prakticky, otazkou zustava, nakolik trvanlive toto reseni bude. Skvele funguje pohybovy senzor, telefon reaguje velmi rychle i kdyz je prototypem.
7. Rantlik je v pohode, ani trochu nezavazi
8. Ohledne Wifi viz vyse, kazdopadne telefon zvladne jak WEP, tak i WPA, problemem nebude ani anstaveni IP, masky, brany, DNS, proxy...
9. Hudebni prhravac je klasika jako u C702 a spol na platforme A200
10. Funkce svetlo v telefonu nechybi, bohuzel zatim tato volba neni funkcni. Navic dioda se nachazi pod krytkou fotoaparatu, tedy by ji vzdy bylo treba odsunout.

Doufam, ze jsem aspon trochu ukojil vase touhy po poznani C905. Uz mam v zaloze nejake videopreview C905, ale uvidime, jak kvalitne se mi to poradi udelat, jsem v tomto amater. smele dal s dalsimi dotazy Smajlík
uložena
Tonanek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #63 v: 19. Září 2008, 22:53 »

Dik za odpovedi. Ale co se tyce me,tak chapu,zes nebyl doma a mas toho celkem fest.Hlavne studium,to je jasne.I tak diky za to,ze mas cas nam nedockavcum to odzkouset.Tak dal-byt nefinalni verze-tvuj dojem na vysouvaci mechaniznus-spolehlivy? Nejaky vikl?Pruziny dobre?Konstrukcni zpracovani?Display?Ja vim,recenzi je vsude hafo,ale pohled od SEmaniaka je uplne neco jineho,takze spolehame na tebe.Dik.T.
uložena

TONY
Joza
Anonym
« Odpověď #64 v: 19. Září 2008, 23:26 »

Tak jeste jeden prispveek, nez u Pc usnu Smajlík Rano mam naplanovanou praci od 5:30, tak se musim poradne vyspat. vysouvaci mechanizmus vypada spolehlive, nema prakticky zadnou vuli. Konstrukcni zpracovani je dobre, ale telefon je proste velky a tezky... displej se mi libi, predevsim ty rzmery jsou fajn, jinak klasika Smajlík
uložena
Tonanek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #65 v: 19. Září 2008, 23:32 »

Dik.Bez spat.Nechame to na vikend. Za me-co se tyka velikosti a hmotnosti-berme to tak,ze je tam narvane poredne sousto elktroniky,nekde se to projevit musi.Ale aspon budeme vedet,ze mame v ruce kus poradneho zeleza.Toz dobrou,slovane.T.
uložena

TONY
djmikky
Uzivatel
Telefon: siemens A50, siemens CT65, SE W810i, SE K850im Vivaz pro

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #66 v: 20. Září 2008, 10:39 »

ahoj, budu si kupovat tento krasny telefonek v cernem provedeni - jsem jiz pln informaci a i jsem mel moznost videt fotky z finalni verze mobilu, jen by me jeste zajimala kvalita videa(nahrane C905tkou). Navic jsem si vsimnul, ze C905tka nema zadny reproduktor a docela casto posloucham hudbu jen tak, pri zapnute Mp3ce, kdyz mi lezi mobil na stole..... jak hlasite tento mobil "hraje?" jsem zvykly na SE W810i , tak snad to jedine by me trapilo, jinac je to uzasny pristroj a vaha telefonu a ani jeho rozmery mi vubec nevadi---- snad uz jen dotaz--- kde se ta vec zapina a vypina...  Grin aÂť jsem hledal na obrazcich kde jsem hledal, nenasel jsem tlacitko zapnuti telefonu, jinac dobra prace Mrknutí nevis nahodou kdy se objevi v obchodech aÂť uz kamennych nebo na internetu? cekam na nej tak nedockave, jako Startka na prvni ranni potahnuti Grin
uložena

djMikky
Joza
Anonym
« Odpověď #67 v: 20. Září 2008, 10:48 »

Vypinaci tlacitko je to s obrazkem cerveneho telefonu Smajlík Jinak v prodeji by mel byt tak za mesic dva
uložena
djmikky
Uzivatel
Telefon: siemens A50, siemens CT65, SE W810i, SE K850im Vivaz pro

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #68 v: 20. Září 2008, 11:04 »

a jeste takova drobnustka, ted jsem se docetl, ze bude na konci rijna, ale ve stribrne barve; nevim jestli je to jen kec. Chtel bych ho v cerne(zlata se mi nelibi) vyzkousel by jsi prosim nekdy a budes mit cas, tu hlasitost prehravani? dekuji moc Mrknutí
uložena

djMikky
Joza
Anonym
« Odpověď #69 v: 20. Září 2008, 11:33 »

Hlasitost prehravani je v pohode, hlasity reproduktor se nachazi ve spodni casti telefonu, takze nevadi, pokud telefon polozte na stul. Prehravani se ani trochu neztlumi  Mrknutí
uložena
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #70 v: 20. Září 2008, 13:48 »

Tak to je dobry napad to same se mi libi i u meho W980 ma repraky po stranach.

Mam dotaz kdyby jsi tam nainstaloval operu mini sla by pripojit prez Wifi
uložena

Tonanek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #71 v: 24. Září 2008, 02:02 »

Jozko,jeste mas na test C905?
uložena

TONY
Joza
Anonym
« Odpověď #72 v: 24. Září 2008, 07:11 »

C905 bohuzel vcera putovala zpet. V clanku jsem ale zdaleka nerekl vse, takze pokud se chcete na cokoliv zeptat muzete. Opera mini by temer jiste mela fungovat preas Wi-Fi. Pokud by aplikace nemeli k Wi-Fi pristup, postradalo by to smysl.
uložena
Tonanek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #73 v: 24. Září 2008, 08:13 »

Skoda. Kdyz jsi ho tak urputne drtil,jak to bylo s vydrzi baterie?A nejake nove blizsi informace o dostupnosti jsi nedostal? Na netu nikde zadne aktualni informace nejsou.
uložena

TONY
crystal Dare
Uzivatel
Telefon: w880 w910 k800 k850 HTC Hero, Desire HD

Zobrazit profil
« Odpověď #74 v: 24. Září 2008, 08:18 »

na oficialnej stranle SE sa pri tomto modely pise, ze podporuje pametove karty len do 8 GB, je to pravda? a aky typ kariet podporuje? zoberie aj microSD ako K850i??
uložena

i love open source
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 12
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson C905 - jak se vam libi?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 17 dotazů.