SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 03:33

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Nastaveni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: sporic P1 a navigace
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: sporic P1 a navigace  (Zobrazeno 4904 x)
RenEdi
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Arc S, P1i, Xperia X1

Zobrazit profil
« v: 17. Červen 2008, 08:54 »

muzete mi prosim nekdo poradit jak mate nastaven sporic (iPhoneLock 0.5) v P1i tak aby behem navigace nesporil a nezamykal klavesnici, tedy jedna se mi o Tomtom a Trekbuddy (podobny problem snad mate i s prehravanim filmu)

byl jsem zvykly z PDA, ze kdyz navigovalo, tak nesporilo a kdyz jsem aplikaci vypnul, tak vse bezelo jak bylo nastaveno (zamek klavesnice, sporic )

a jeste jedna doplnujici - pri navigaci TT primu hovor a nasledne Miroslav zmeni hlas ( zpomaleny, tlumeny, jakoby ze zahrobi), jste na tom stejne, nebo se hlas casem opet upravi
uložena
test
Anonym
« Odpověď #1 v: 17. Červen 2008, 09:18 »

co se tyce ilock vs. navigace, zatim jsem neprisel na nic jineho, nez (ve swiss manageru) pred spustenim navigace ilock ukoncit
uložena
Ros.ta
Anonym
« Odpověď #2 v: 21. Červen 2008, 22:25 »

Vypnuti iPhoneLock pres Spravce ukolu ani pres Swiss Manager mi nejde.
Ve Spravci ukolu je iPhoneLock pouze v nabidce POSLEDNI. V nabidce OTEVØIT neni a nemuzu ho ukoncit.
Ve Swiss Manageru sice iPhoneLock vidim ale v nabidce TASK  je u nej hvezdicka a taky nejde ukoncit (Nothing to end).
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #3 v: 21. Červen 2008, 22:30 »

Ted jsem zkusit iPhoneLock v P1-ce ve Swiss Manageru (v.1.70) ukoncit a vse probehlo (po dotazu na ukonceni aplikace) korektne...  Mrknutí
uložena
RenEdi
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Arc S, P1i, Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 22. Červen 2008, 05:41 »

Muzu potvrdit  P1 a Swiss Mgr 1.70 lze iPhoneLock ukoncit (Kill task).

Diky vsem za rady, neni to sice to prave orechove, ale snad bude casem iPhoneLock umet spolupracovat i s Tomtomem.
uložena
Ondrejisko
Anonym
« Odpověď #5 v: 19. Únor 2009, 11:27 »

Kluci, nainstaloval jsem si take tomtoma a iphone lock mi ho dycky prekryje, takze mam stejny problem jako Vy. Instaloval jsem tedy SwissManagera1.7, ale tam Iphonelock vubec nevidim! Mam spatny tel? nebo spatne nastaveny Iphonelock? anebo su slepej? Poradte mi,prosim, nekdo, pripadne poslete link na fungujici swissmanager ktery vidi iphonelocka.
Diky, O.
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #6 v: 19. Únor 2009, 11:33 »

Pokud chces killnout iPhonelocka, napr. pred pouzitim navigace, staci jen tahnout posuvnikem iPhonelocka 2x tam a zpet (pri stalem drzeni prstu, stylusu na displeji). Tzn. doprava->doleva->doprava->doleva (od kraje do kraje a iPhoneLock je vyplej... neni treba nejak slozite ho zavirat...).  Mrknutí
uložena
olico
Uzivatel
Telefon: SE m600i

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 17. Březen 2009, 15:33 »

nevidis ho pre to lebo musi s i v Settings nastavit aby si videl v Swiss Managerovi aj system applications a potom by to malo ist  Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Nastaveni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: sporic P1 a navigace
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 17 dotazů.