SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 21:42

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to
Strana: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 47
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to  (Zobrazeno 273512 x)
mars
Anonym
« Odpověď #615 v: 09. Září 2006, 16:48 »

ahoj mam tento problem Sad  : Incompatible Macromedia version. Required verision available from http://www.macromedia.com. Application will terminate
zkousel jsemnainstalovat vse potrebne ale stejne mi pise update servise toto a nevim jiz co s tim Sad
tak presne tohle mi napsala nejnovejsi verze SEUSu, tak jsem take velmi dlouho laboroval a stahoval a aktualizoval nejnovejsi verze vseho od Macromedie (i pres odinstalaci a vycisteni registru) a nic.  Angry Takze jsem nakonec zvolil starsi verzi, kterou jsem jeste mel v PC a ta jede v pohode.  Cheesy U soudruhu z SE asi opet nekde nastala chybicka.  Sad
uložena
w4tch0
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #616 v: 09. Září 2006, 18:47 »

hej tento problem sa po dlhej dobe znovu objavil Smajlík

nove riesenie je:
1. stiahnut a nainstalovat flash activex plugin verziu 9 pre internet explorer:
http://fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/current/licensing/win/install_flash_player_active_x.msi

2. spustit nasledujuci prikaz pomocou "Start -> Spustit" :
regsvr32.exe C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash\Flash9.ocx

Alebo mozete pouzit moj fixseus.exe subor ktory vlastne robi to iste len automatizovane:
http://www.w4tch0.net/wp-content/uploads/fixseus.exe

EDIT: jo, aby som nezabudol, testoval som to len na win XP, takze netusim ci to ide aj na win2k  (na win95, win98 a winME myslim SEUS nejde vobec)
« Poslední úprava: 09. Září 2006, 18:56 od w4tch0 » uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
mars
Anonym
« Odpověď #617 v: 09. Září 2006, 19:00 »

to w4tch0: tak to by mne opravdu nenapadlo. diky moc  Mrknutí
uložena
gasbag
Uzivatel
Telefon: K750

Zobrazit profil
« Odpověď #618 v: 09. Září 2006, 19:13 »

nove riesenie je:

Diky Smajlík Kazdopadne je to od SE mile a osvezujici, delat nove verze updatovaciho programu zavisle na novych verzich jinych produktu
uložena

mobilni telefon Sony Ericsson K750i + poutko a jine prislusenstvi
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #619 v: 09. Září 2006, 19:26 »

Nie som si isty, ze by to bolo tym, ze by SEUS potreboval flash9, mozno mu stale staci 8micka, problem je, ze nieco vo windowse "nezaregistruje"/"nespravne zaregistruje"/"odregistruje" flash activeX plugin a teda potom SUES o nom nevie (mozno to robi windows, mozno windows update, mozno bugnuty instalator macromedie a mozno je to vazne chyba SEUS, vazne netusim), ....

fix je zalozeny na flash9 pretoze to je aktualna verzia a popravde ani neviem kde stiahnut 8micku activeX msi subor a ako sa vola 8mickovy flash ocx subor Mrknutí
uložena

HPM-70 Sluchatka
Fester
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #620 v: 11. Září 2006, 23:15 »

nove riesenie je:
1. stiahnut a nainstalovat flash activex plugin verziu 9 pre internet explorer:
http://fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/current/licensing/win/install_flash_player_active_x.msi

Alebo mozete pouzit moj fixseus.exe subor ktory vlastne robi to iste len automatizovane:
http://www.w4tch0.net/wp-content/uploads/fixseus.exe

EDIT: jo, aby som nezabudol, testoval som to len na win XP, takze netusim ci to ide aj na win2k  (na win95, win98 a winME myslim SEUS nejde vobec)

Tak me nejde nainstalovat ani ten Flash... pise mi to : ,,eror1606.couldnot acess network location%allusersprofile%/nabidka start/programy/po spusteni/. "
vubec nevim co stim... nevite nekdo?
uložena

uzivej dokaÂť zijes :-)   K750i :-)
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #621 v: 12. Září 2006, 02:40 »

hmm, a ked si v internet exploreri otvoris tuto stranku:
http://www.adobe.com/shockwave/welcome/

co ti ukaze animacia pod napisom "adobe flash player" ked das mys nad zalozku "about"?
mas tam vobec tu animaciu?
ak nie, skus nainstalovat flash z tej stranky, ta stranka by mala nutit prehliadac vyziadat si aktualizaciu flashu ak nie je nainstalovana najnovsia verzia....
ak ano a mas tam verziu flashu 9, tak skus priamo iba krok 2 z toho postupu co som ti pisal:

(a ta chyba co ti vyhadzuje ten instalator, naznacuje problemy s tvojimi registrami, popripade premennymi prostredia windows, popripade systemovymi priecinkami tvojeho windowsu ... pomalicky zacina hnit Mrknutí )

« Poslední úprava: 12. Září 2006, 15:58 od w4tch0 » uložena

HPM-70 Sluchatka
MetalKalic
Anonym
« Odpověď #622 v: 12. Září 2006, 17:37 »

Spise bych to tipnul na to, ze si instalator neporadi s ceskou diakritikou v ceste. Ja nevim, mam vsechny programy anglicky (i samotna Windows), takze problem nemam, ale kdysi davno, jak jsem zacinal s ceskymi Windows, sem tam se mi podobna chyba taky objevila. Jeste by to mohlo byt i zabezpecenim NTFS, jestli tam nemas nejake restrikce.
uložena
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #623 v: 12. Září 2006, 20:03 »

Spise bych to tipnul na to, ze si instalator neporadi s ceskou diakritikou v ceste. Ja nevim, mam vsechny programy anglicky (i samotna Windows), takze problem nemam, ale kdysi davno, jak jsem zacinal s ceskymi Windows, sem tam se mi podobna chyba taky objevila. Jeste by to mohlo byt i zabezpecenim NTFS, jestli tam nemas nejake restrikce.

jjmozne to je, preto pouzivam anglicky windows  so slovenskym MUI (protredie je potom sice po slvoensky, ale pod kapotou, a vsetky cesty zostanu v anglictine, ako v origosi) ...
uložena

HPM-70 Sluchatka
MetalKalic
Anonym
« Odpověď #624 v: 12. Září 2006, 21:07 »

Jeste bych dodal, ze vsechny cesty jdou v registrech zmenit, takze by treba nebylo spatne to zkusit, aby se vyloucila tato chyba. Nebo zkusit jiny pocitac.
uložena
Fester
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #625 v: 13. Září 2006, 17:10 »

proste to nejde zadnym zpusobem co jste tu rikali Sad nejde to... nemam nainstalovany zadny flash ani jeden mam novej PC a nejde to... na starym PC jsem aktualizoval stale Sad
ach jo
uložena

uzivej dokaÂť zijes :-)   K750i :-)
gasbag
Uzivatel
Telefon: K750

Zobrazit profil
« Odpověď #626 v: 13. Září 2006, 17:49 »

Tak me nejde nainstalovat ani ten Flash... pise mi to : ,,eror1606.couldnot acess network location%allusersprofile%/nabidka start/programy/po spusteni/. "

Jen takovy napad ... Nemas treba na WinXP nejak zasmoulany uzivatelsky ucet, kterym se do systemu prihlasujes? Prihlasujes se s pravy spravce pocitace?

Start/Nastaveni/Ovladaci panely/Uzivatelske ucty
uložena

mobilni telefon Sony Ericsson K750i + poutko a jine prislusenstvi
mars
Anonym
« Odpověď #627 v: 16. Září 2006, 18:27 »

tak ten registr evidentne bori novy SW od SE. Po instalaci noveho SEUSU mne to udelalo poprve, vyresil to programek viz nize. Vse bylo OK. Ted jsem naistaloval novy Suite pro P990 a to same, musel jsem to znovu opravit, to snad neni mozny, co SE posledni dobou provadi.  Angry
uložena
Jarek Volkeson
Anonym
« Odpověď #628 v: 22. Září 2006, 20:13 »

Zustanou po aktualizaci firmware v telefonu nastavene profily pripojeni k internetu a emailove ucty?
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #629 v: 22. Září 2006, 20:16 »

Zustanou po aktualizaci firmware v telefonu nastavene profily pripojeni k internetu a emailove ucty?
pokud pouzijes ofic. SEUS a neudelas master reset (obnovit nastaveni), tak ano, zustane tam vse. Osobne ale doporucuju pred aktualizaci onen master reset udelat.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 47
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.049 sekund, 18 dotazů.