SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 18:02

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to
Strana: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 47
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to  (Zobrazeno 273465 x)
syko
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #600 v: 17. Květen 2006, 15:31 »

dal sem ti link na provedeni aktualizace jesli ches tak to zkus! prohlidni si celi forum pouzij fungci hledat! Mrknutí
hodne stesti! Cheesy Mrknutí
no dkujem ale mam troskuobavy co bude potom s mojim telefonom uvidime nechajme sa prekvapit. Prinajhorsom ho odpalim ?Cheesy
uložena

D750i > W800i neobmedzene SMS, camdriver 7.7, displaydriver, hlasitost reproduktoru, blikanie telefonu pri nepriatom horore + vela dalsieho Cheesy
Palee
Uzivatel
Telefon: SE XPERIA arc

Zobrazit profil
« Odpověď #601 v: 18. Květen 2006, 12:10 »

Ahojte mam na Vas otazku. Spustim SEUS II update service a ten na mna vybliakne jedno okno "Service download failed" a hlaska "1 out of 67 download(s) failed. Continuing to download" a tlacitko OK. Mal niekto z Vas takyto problem? A ked ano co s tym? Mam verziu 2.6.5.5 vopred vdaka.
uložena

R320s>T300>T610>K750i>W910i>W995>Xperia arc
Quicksilver-cz
Anonym
« Odpověď #602 v: 21. Květen 2006, 22:43 »

Ahoj mam SE K750i a aktulizace me po netu nejde vubec.Napise me to pak hlasku mate nejnovejsi firmware a pritom uz jsou asi 3 novy.Ach jo
Nekdo me uz napsal,ze me to nepujde,ze me nesouhlaseji nejake data takze prej mam jet do Prahy do technicke podpory
A chtel by jsem se optat na strankach SEmania.cz je tady ta adresa na nejakou firmu a ptam se,jestli by me tam prehrali firmware?
Nemate prosim nekdo skusenosti ? Dekuju.  Embarrassed

Radioking spol. s.r.o., Pospisilova 378, 50003 Hradec Kralove

Tel: 495 513 760, 777 076 867
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #603 v: 22. Květen 2006, 04:38 »

Ahoj mam SE K750i a aktulizace me po netu nejde vubec.Napise me to pak hlasku mate nejnovejsi firmware a pritom uz jsou asi 3 novy.Ach jo
Nekdo me uz napsal,ze me to nepujde,ze me nesouhlaseji nejake data takze prej mam jet do Prahy do technicke podpory
A chtel by jsem se optat na strankach SEmania.cz je tady ta adresa na nejakou firmu a ptam se,jestli by me tam prehrali firmware?
Nemate prosim nekdo skusenosti ? Dekuju.  Embarrassed

Radioking spol. s.r.o., Pospisilova 378, 50003 Hradec Kralove

Tel: 495 513 760, 777 076 867

Prehrati firmware ti nejde nejspise z duvodu customizace telefonu operatorem. Kazdy operator ma svoji specialni upravenou verzi firmware a pro SEUS vychazi nove verze pozdeji nebo vubec...
Nase technicka podpora pusobi v Praze, Brne a Plzni, takze je potreba se domluvit primo osobne s danou osobou, ktera ti pripadne firmware nahraje...
uložena
quicksilver-cz
Anonym
« Odpověď #604 v: 22. Květen 2006, 09:50 »

To bude presne ten problem,ale jsem z Jaromere u Hradce Kralove a tezko pojedu do Prahy nebo Brna ci Plzne tak jsem docela nahranej :_( Ach jo a moc by jsem chtel novy firmware.Nejsem zas vubec cestovatel ja jen,kdyby nekde v HK by firmware nekdo prehraval  Embarrassed Tak dik za radu.Ahoj
uložena
honza101
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #605 v: 27. Květen 2006, 15:21 »

Mam SonyEricsson K750i s customizaci Oskara FW R1AA008, SEUS ve verzi 2.6.5.5, Windows XP SP2. Pri aktualizaci postupuji presne podle pokynu¨, tzn: vypnu telefon, vyjmu sim kartu, vratim zpet baterii a pripojim k pocitaci vypnuty telefon spolu se stisknutou klavesou "c" na telefonu. Problem je ze telefon se sice po pripojeni kabelu zapne, ale nabehne okno "Vymenitelny disk" s nabidkou tuznych akci a SEUS na pripojeny telefon nijak nereaguje. USB ovladace nainstalovane mam. Nevite nekdo co s timto problemem?
uložena
jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #606 v: 27. Květen 2006, 18:52 »

Mam pocit ze jsou 2 ovladace, jeden na USB disk a druhy aktualizacni, ale uz je to davno, tak se musim znovu mrknout.

EDIT: Je to tak. Stahnes je na SE strankach.
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #607 v: 27. Květen 2006, 19:00 »

Mam SonyEricsson K750i s customizaci Oskara FW R1AA008, SEUS ve verzi 2.6.5.5, Windows XP SP2. Pri aktualizaci postupuji presne podle pokynu¨, tzn: vypnu telefon, vyjmu sim kartu, vratim zpet baterii a pripojim k pocitaci vypnuty telefon spolu se stisknutou klavesou "c" na telefonu. Problem je ze telefon se sice po pripojeni kabelu zapne, ale nabehne okno "Vymenitelny disk" s nabidkou tuznych akci a SEUS na pripojeny telefon nijak nereaguje. USB ovladace nainstalovane mam. Nevite nekdo co s timto problemem?

tak, tak, chyba bude nekde v tom stisku C, teprve az se spusti tak jak ma, nainstaluje se jiny ovladac jen pro update. Pokud nechavas, v mobilce pameÂťovku, zkus vyndat i ji. Co si pamatuju, kdyz jsem mel K750, tak taky nechtela nabehnout do spravneho rezimu (vzdy az na nekolikaty pokus), a nakonec jsem zjistil, ze u meho PC zlobilo, pokud jsem jej dal do prednich USB v bedne pocitace, tak se mi to nikdy nechytlo, pritom normalni rezim tam bezel v pohode.  Angry
uložena
honza101
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #608 v: 29. Květen 2006, 10:51 »

Diky moc. Po vyjmuti pameÂťove karty se nahraly zbyle ovladace a vse uz funguje jak ma.
uložena
paulo78
Anonym
« Odpověď #609 v: 29. Květen 2006, 17:09 »

Nevie mi niekto poradit ci moj telefon zvladne aktualizaciu firmwaru pomocou internetu,neriskujem neake trvale zablokovanie telefonu??
Telefon mam kupeny hned s prvym softverom z juna 2005 od nemeckeho operatora O2. Telefon ma vsak klasicke menu SE, nemyslim ze neako specialne customizovany pr O2:
 R1N005  prgCXC 125952  EU 1 CL  EMEA 2
uložena
romark
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #610 v: 31. Květen 2006, 09:16 »

Cry  (W800i) Dik za radu ale ja som z SR takze vase sluzby vyuziÂť nemozem. Škoda pretoze opaÂť som navstivil servis nie SE a znovu som si dal prepaliÂť software tentoraz kedze nemali novsi ako ten slavny s bugom, dali mi tam starsi R1L002, CDA mi teraz vykazuje 102430/2. ziadal som aby mi urobili decustomizaciu z T-mobilu SR, kvoli moznosti updatu na stranke SE. Na moje veÂľke pocudovanie mi update nejde a znovu mi pise ze mam najnovsiu verziu softu. Why HuhHuhHuh Pomozte niekto, prosim vas  ....

Pretoze si to davas robit k nejakym neschopnym quazi tachnikom Cheesy

w4tcho: uz veeelmi davno som ta prosil na tvojom webe aby si tam hodil tvoje nastavenie BT driverov od widcomm alebo ms, zatial si sa k tomu nedostal a dokonca ani tvoj web nejde, dufam ze to rychlo rozchodis a hodis tam aj tie nastavenia, dikes tipek
ps. dobre foto
uložena
Lukas - K750i
Anonym
« Odpověď #611 v: 18. Srpen 2006, 14:52 »

Asi to sem nepatri, ale chci se zeptat co noveho dela firmware R1CA021?
uložena
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #612 v: 29. Srpen 2006, 23:10 »

Ak vies po anglicky:
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=92737

A myslim ze sa to tu urcite niekde pisalo aj na semanii v cestine, ale to nemam v bookmarkoch Smajlík takze tak.
uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
Mirek
Uzivatel
Telefon: SE K750i

Zobrazit profil
« Odpověď #613 v: 07. Září 2006, 14:57 »

Zdarec. Tak jsem prave aktualizoval svou K750i od Oskara a vse probehlo super.Mel jsem R1J002 a ted mam nejnovejsi R1CA021.Staci se drzet navodu jak napsal Martin Vagner. Diky vse zatim funguje.
uložena
Fester
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #614 v: 09. Září 2006, 16:45 »

ahoj mam tento problem Sad  : Incompatible Macromedia version. Required verision available from http://www.macromedia.com. Application will terminate
zkousel jsemnainstalovat vse potrebne ale stejne mi pise update servise toto a nevim jiz co s tim Sad
uložena

uzivej dokaÂť zijes :-)   K750i :-)
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 47
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.056 sekund, 18 dotazů.