SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 03:09

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to
Strana: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 47
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to  (Zobrazeno 273591 x)
pastynko
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #450 v: 23. Prosinec 2005, 15:37 »

nieco na tom bude, ale predsa len, nie kazdy si to moze dovolit... ja mam D750i iba ako docasne riesenie, cakam na P990, a na tento ucel mi postaci Mrknutí
uložena

SE C905 + MBW-150 Executive edition
sven
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #451 v: 23. Prosinec 2005, 16:00 »

...mi technik oznamil, ze mi to ani nepujde, neboÂť OSKAR jako jediny z nasich operatoru neposkytuje aktualizace pro sve telefony na internetu.

Neni to pravda - jediny problem je v tom, ze pro Oskara byvaji aktualizace na internetu uvolneny pozdeji nez pro necustomizovane telefony. Vyckej casu a uvidis, ze za cas bude mozne na SEUS aktualizovat na nejnovejsi verzi i telefon od Oskara. Mimochodem - tusim jiz dve predchozi verze byly pro Oskara uvolneny (i kdyz take se zpozdenim).
uložena
pastynko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #452 v: 23. Prosinec 2005, 16:03 »

len tak mimochodom... na esato som nasiel diskusiu k novemu firm R1AA088 a vraj ma podobny bug co si taky kopirovania, ale opacnym smerom Shocked ked chcete kopirovat z telefonu do PC, napriklad fotky, tak po par vraj vyhlasi nejaku chybu nechce to ist Undecided ma s tym niekto kto uspesne aktualizoval nejaku skusenost?  Huh
uložena

Yarda.Kortan
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #453 v: 23. Prosinec 2005, 16:15 »

Svene ja ti moc dekuji za informaci !!! Omlovam se vsem, kteri me asi spatne pochopili, ale ja jsem zde prezentoval pouze informaci, kterou jsem dostal od oficialniho zdroje tj. v autorizovanem servisu SE. A psal jsem, ze je treba ji brat jako informaci NE HOLY FAKT!!! Osobne s tim nemam zkusenosti neboÂť SE mam teprve tyden, sice v servisu kuli zamrzani menu a pri spousteni bluetooth, ale mam ho.
uložena
pastynko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #454 v: 23. Prosinec 2005, 16:24 »

tak to si asi nekupil najlepsi kus...  Undecided ale snad na SE nezanevries, su to najlepsie telefony!!!  Cool
uložena

Apocalypsa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #455 v: 23. Prosinec 2005, 16:26 »

Jak to vypada s eurotelem ? koukl sem na posledni 4 stranky a ani zminka o eurotelu si pak pridam jakobych ho mel jediny Smajlík
uložena
Samsonite
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #456 v: 23. Prosinec 2005, 22:36 »

Tak uz jsem to nevydrzel a tu svoji Oskarackou k700i preflesoval pomoci flesheru Davinci... Docela mazec... koupil sem si za 10 Euro kredit a hura do toho... Bohuzel jsem prehledl ze musi s firmwarem sedet i CID a tak misto  CID 26 flesnul firmare s CID 39, takze error a telefon byl tak akorat na h****... nabehl sice, ale hodilo to error a at se obratim na spravce site... Ale snazil jsem se moc nepanikarit a snazil se najit jak to opravit, mezi dostupnym firmeware jsem nasel jeden,ktery funguje jen pro pripad mrtvych telefonu a preklada CID z 26 na 39 a pak se to ma flesnout firmware s CID 39, tak jsem to udelal, a vse v pohode, tak jsem hned sel bouchnout sampanske. Nastesti to konto u Davinciho funguje tak, ze doku se cloveku nepodari proves korektni flash, tak muze vklidu stahovat, takze diky tomu jsem stahnul tu opravu a pak jeste ten novej firmware... Zaroven jsem si tim decustomizoval telefon, taze ted uz budu moct pouzivat snad i bezplatny SEUS 2... Ale jelikoz jsem byl nucen si tam nahrat R2AY004, tak jsem to hned znovu pripojil na SEUS2 a ackoliv je uz telefon dekustomizovany, nenabidlo mi to update na R2C001, ktery by mel byt pro k700i uz dostupny... no uvidim casem, ale kazdopadne sem ziskal perfektni zkusenost, takze Vesele Vanoce vsem  Mrknutí

Na SEManii mluvime slusne...Mrknutí Takze si "*****" a podobne sposÂťarny pro priste odpustim...Mrknutí
« Poslední úprava: 09. Únor 2006, 22:47 od MarekHajn » uložena
pastynko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #457 v: 23. Prosinec 2005, 23:18 »

no dobra skusenost, ale teraz ti uz asi seus nepojde...  Undecided aspon kzm niekto nevyriesi ako ho oblbnut Huh pretoze seus spozna nezhodu tvojho firmware a zakladnej dosky(alebo IMEI) neviem presne, a tym padom ta nenecha updateovat Undecided

taka drobnost... ale uzivaj si novy firm!

ja som dnes presiel z D750 na W800  Mrknutí
uložena

Samsonite
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #458 v: 24. Prosinec 2005, 13:07 »

Kdyz to tak vezmu, tak snad mi ten SEUS ani chybet nebude, protoze to co se da delat s Davincim, to je proste uzasny, vcera jsem si koupil jeste jeden credit a updatoval dal na R2C001, takze ted jsem jeste spokojenesji a kdyz to cllovek podela, tak to muze znovu preflesovat, protoze to jde... A tech 300 kterych za to dam zase nejdou takovy penize. A buh vi kdy zase vyjde nejakej dalsi firmware na k700i. Pokud mohu doporucuit, vyzkousejte Davinciho, je to mnohem snadnejsi nez SEUS a navic, kdyz se neco podela, tak se to da vzdycky spravit...
uložena
Fester
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #459 v: 24. Prosinec 2005, 13:42 »

Kdyz to tak vezmu, tak snad mi ten SEUS ani chybet nebude, protoze to co se da delat s Davincim, to je proste uzasny, vcera jsem si koupil jeste jeden credit a updatoval dal na R2C001, takze ted jsem jeste spokojenesji a kdyz to cllovek podela, tak to muze znovu preflesovat, protoze to jde... A tech 300 kterych za to dam zase nejdou takovy penize. A buh vi kdy zase vyjde nejakej dalsi firmware na k700i. Pokud mohu doporucuit, vyzkousejte Davinciho, je to mnohem snadnejsi nez SEUS a navic, kdyz se neco podela, tak se to da vzdycky spravit...

na druhou stranu je zase SEUS ale zadarmiko...a to je dost podstatny,ne? naco vyhazovat zbytecne 300?
uložena

uzivej dokaÂť zijes :-)   K750i :-)
pastynko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #460 v: 24. Prosinec 2005, 13:56 »

no ale pri troske sikovnosti a studovania roznych for zistis, ze to mozes robit za ten jeden kredit do nekonecna, staci kupit este jeden kabel, ktory stoji do 500Kc...  Grin
uložena

Samsonite
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #461 v: 25. Prosinec 2005, 00:44 »

Citace : "na druhou stranu je zase SEUS ale zadarmiko...a to je dost podstatny,ne? naco vyhazovat zbytecne 300?"

No ale pokud mas customizovany telefon, tak ti to je na prd... Mel jsem pres rok starej firmware a telefon od oskara, od te doby vyslo mrte firmwaru a ani jeden nesel aktualizovat, takze za ty nervy mi to nestoji.Takhle mam svoji jistotu, i kdyz jsem ztratil zaruku tim, ze jsem tam nedal firmware, ktery je customizovany oskarem...

Citace : "no ale pri troske sikovnosti a studovania roznych for zistis, ze to mozes robit za ten jeden kredit do nekonecna, staci kupit este jeden kabel, ktory stoji do 500Kc... "

A to ten kabel umi oblbnout heslo s login Huh
uložena
pastynko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #462 v: 25. Prosinec 2005, 00:53 »

nie, pracuje to na inom principe Mrknutí ak chces vediet o tejto operacii viac, posli mi sukromnu spravu, alebo ma kontaktuj na ICQ/MSN  Lips sealed
uložena

djgate
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #463 v: 25. Prosinec 2005, 21:48 »

Jde ten kredit koupit i jinak nez placenim kartou na internetu? Me to totiz nejde mam Maestro a tam takova karta neni :-(( Mam ted v haji tel. Pozapnuti hlasi "Configuration Error.........."  Do servisu se mi nechce...   300 za to klidne dam ale jak kdyz to nemuzu koupit? :-((   Poradte.....
uložena
Samsonite
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #464 v: 25. Prosinec 2005, 23:32 »

Jj Configuratio error mi to hlasilo taky, ale v pohode jsem to pres davinciho spravil... Povedlo se mi to tak, ze jsem tam omylem nahral firmware s CID 36 misto 29.... ale spravil jsem to pomoci toho prekladaciho main firmwaru a pak nahral ten CID36... Obavam se ze se to zaplatit neda, ja si taky musel pujcit kreditku od taty, prtoze obe moje karty nejsou embosovane.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 47
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.039 sekund, 16 dotazů.