SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 01:36

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to
Strana: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 47
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to  (Zobrazeno 273526 x)
bromhexin
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #435 v: 19. Prosinec 2005, 21:46 »

Tak sem uspesne presel na novej firmware... =) a korat mi to zformatovalo kartu...jeste ze sem si udelal zaloho, protoze to tady nekdo napsal... timto ti rikam DIIIIIIK za info =) Cheesy
od koho ten telefon mas? (nejakej operator, sedivka nebo volnej prodej?)

LIDI PROSIM, UVADEJTE VZDY OD KOHO TEN TELEFON MATE.dekuju
 To pismo se mi ani za mak nelibi, zduraznit jsi to mohl jnym zpusobem......!!!
uložena
matrad
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #436 v: 19. Prosinec 2005, 22:31 »

Mas na mysli: Update USB ovladac K750i, D750i, W800i?
ano presne tak

a ten stahnutej soubor mam zkopirovat do /system 32/driver/??Nebo kam.dik
tenhle driver se tam mel narvat kdyz jsi poprve pripojoval telefon a drzel to "C" ty jsi tam na 99 procent narval jinej driver a ne ten "update service USB driver"
ted ho tam dostanes timto zpusobem
pravym tlacitkem tento pocitac
vlastnosti
hardware
spravce zarizeni
tohle okno si trochu natahni na vejsku a rozbal si radice sbernice USB (bude ti to tam trosku blikat tak aby jsi lepe videl)
ted si vypni founa, zmackni "C" a pripoj USB kabel
na chvilku se ti tam ukaze zarizeni "USB flash"
u tohodle preinstaluj ovladac tim "update service USB driver" kterej si sosnes z sonyericssonu
pak to bude ok a misto zapnuti telefonu ti  zacne update firmware  Mrknutí
uložena

Mraky telefonuuch - posledni K750i
Andre.11
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #437 v: 19. Prosinec 2005, 23:13 »

Mas na mysli: Update USB ovladac K750i, D750i, W800i?
ano presne tak

a ten stahnutej soubor mam zkopirovat do /system 32/driver/??Nebo kam.dik
tenhle driver se tam mel narvat kdyz jsi poprve pripojoval telefon a drzel to "C" ty jsi tam na 99 procent narval jinej driver a ne ten "update service USB driver"
ted ho tam dostanes timto zpusobem
pravym tlacitkem tento pocitac
vlastnosti
hardware
spravce zarizeni
tohle okno si trochu natahni na vejsku a rozbal si radice sbernice USB (bude ti to tam trosku blikat tak aby jsi lepe videl)
ted si vypni founa, zmackni "C" a pripoj USB kabel
na chvilku se ti tam ukaze zarizeni "USB flash"
u tohodle preinstaluj ovladac tim "update service USB driver" kterej si sosnes z sonyericssonu
pak to bude ok a misto zapnuti telefonu ti  zacne update firmware  Mrknutí

ano ano konecne mi to funguje Cheesy parada,mnohokrat dekuji
uložena

K800i (Vodafone)
LuckeR
Uzivatel
Telefon: SE K750i

Zobrazit profil
« Odpověď #438 v: 20. Prosinec 2005, 15:18 »

To pismo se mi ani za mak nelibi, zduraznit jsi to mohl jnym zpusobem......!!!
A jak treba?[/shadow][/glow][/s][/u][/i][/b]
uložena

predminulost    minulost        pritomnost                  budoucnost
Alcatel 303 -> Sony J70 -> Sonyericsson K750i-> Sonyericsson K1000? =)
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #439 v: 20. Prosinec 2005, 21:04 »

WTF Huh

Ludia preboha sa spravajte,

kazdopadne, objavila sa nova verzia update klienta (2.2.11b), da sa stiahnut bud na tej starej linke co som pastoval na stranke 24 tohto threadu, alebo ked tak priamy link tu:
http://www.sonyericsson.com/downloads/UpdateService_Inst_2.2.11b.exe  Cool

Moj prvy poznatok:
klient stale nehlasi, ak je FW uz aktualny, proste to cele prebehne ... takze som uspesne "reaktualizoval" svoji K750 na R1AA008

Inak som si vsimol, ze ked verziu 2.2.10 spustite, stiahne nejake aktualizacne subory (pre sebe) takze sa update klient zrejme aktualizuje sam. Takze ty co mate uz verziu 2.2.10 asi najsor stahovat na novo nemusite. (ale na 100% si tym nie som isty).

PS: pan moderator, tie prispevky by mozno bolo dobre zmazat ... skoro cela strana navyse a zbytocne...
« Poslední úprava: 20. Prosinec 2005, 21:22 od w4tch0 » uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
dayvee
Anonym
« Odpověď #440 v: 20. Prosinec 2005, 23:03 »

no, ja kdyz pustim seus2 tak vsechno probiha v naprostym poradku... zapnu to, na 165461646x pokus se mi povede ze server neni bussy, vyberu si jazyk, chvilicku si pockam a najednou vydim obdrazky telefonu a dve tlacitka. krasa, ale ma to jedinou chybicku... neni nikde zadnej text (ani na tech tlacitkach ani na dalsi strance - predpokladam ze tam budou nejaky podminky)...
nevite nekdo co s tim?
DIKY Mrknutí
uložena
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #441 v: 20. Prosinec 2005, 23:05 »

no, ja kdyz pustim seus2 tak vsechno probiha v naprostym poradku... zapnu to, na 165461646x pokus se mi povede ze server neni bussy, vyberu si jazyk, chvilicku si pockam a najednou vydim obdrazky telefonu a dve tlacitka. krasa, ale ma to jedinou chybicku... neni nikde zadnej text (ani na tech tlacitkach ani na dalsi strance - predpokladam ze tam budou nejaky podminky)...
nevite nekdo co s tim?
DIKY Mrknutí

No ja som pri instalaci zvolil jazyk Anglictinu, no a ku podivu potom bolo vsetko po slovensky ... tak to skus preinstalovat zo zvolenou anglictinou a mozna ti to taky pak hodi jazyk OS ...

(OT: proc 25pt ? 12 by snad uplne stacilo, ne?)
« Poslední úprava: 20. Prosinec 2005, 23:08 od w4tch0 » uložena

HPM-70 Sluchatka
dayvee
Anonym
« Odpověď #442 v: 20. Prosinec 2005, 23:12 »

no, ja sem takovyhle zaklady uz zkousel a asi mi nezbude nic jinyho nez se zacit stourat v pitomy aplikaci zevnitr... no nic...

btw: pt 12 by nastacilo, ja sem chtel hezky dodrzet tradici velkejch fontu...  Smajlík
uložena
yenkie
Anonym
« Odpověď #443 v: 20. Prosinec 2005, 23:47 »

Takze pani, hlavne zo Slovenska, prave som aktualizoval svoj soft v mobile K750i ktory bol zakupeny v Orange a aktualizacia prebehla v poriadku na verziu R 1AA008. Daju sa teda aktualizovaÂť softy prisposobene operatorom /aspon teda Orangeom/. Takze hura do toho a pevne nervy /trvalo mi to tri hodiny nez sa to cele rozbehalo.../ Smajlík
uložena
585
Anonym
« Odpověď #444 v: 21. Prosinec 2005, 04:03 »

OK, takze som tam nakopcil cez kabel asi 200MB mp3 ... a jak koukam, tak koukam, zadna se nestratila Smajlík

Ztrata dat na pametove karte je u mne ve FW R1AA008 Opravena !  Cool
...jednoducho mi neda NEreagovat na tuto "stratu dat"...
ano, mam FW R1N035 a tiez mi asi tak chvilu (=5 min. kym som nepouzil staru klasiku) robilo problem so subormi-stracali sa a pod.
NAJJEDNODUCHSIA PREVENCIA JE-spravne odpajanie !!!
ehm, spravne... skor za cias RANNYCH vymenitelnych medii a la ZIP. STACI PRAVY KLIK MA PISMENO DISKU A ZVOLIT /EJECT/ (ODPOJIT) a radsej este aj
v system tray /Safely Remove Hardware/ (Bezpecne odpojenie zariadenia-asi, nemam SK win.).
to je vsetko. mne toto pripada ako samozrejmost a urcite(?) nie som prvy, kto to takto robi !!!
(samozrejmost vyskusania a ni ako samozrejmost takeho odpajania, bo inak sme uz v case inom, nez v r1998, ze?)

PS: este ma veeeelmi zaujima, ci je v novom FW ODSTRANENA (chyba?) "nepristupnost" k BT v Jave!!!!!
      ak to niekto uz mate overene, pls, sendnite mi emaila. vdaka...
uložena
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #445 v: 21. Prosinec 2005, 13:36 »

By som povedal, ze sa to tu riesilo, v dost dlhych threadoch, tiez sa to riesilo v dost dlhych threadoch i na esate (zahranicne forum) a mozem ti zarucit, ze tvoje odporucanie v 90% objavenia sa tohoto bugu nepomahalo. Ziadne safety remove hardware, ani Eject bohuzial nezabralo,... po odpojeni telefonu proste doslo ke korupci dat ...
uložena

HPM-70 Sluchatka
LuckeR
Uzivatel
Telefon: SE K750i

Zobrazit profil
« Odpověď #446 v: 21. Prosinec 2005, 16:20 »

WTF Huh
PS: pan moderator, tie prispevky by mozno bolo dobre zmazat ... skoro cela strana navyse a zbytocne...

A ja prosim moderatora aby smazal vsechny prispevky od w4tch0. kdyby nemel tak velkej popis tak by se mohlo psat vestima fontama =)
uložena

predminulost    minulost        pritomnost                  budoucnost
Alcatel 303 -> Sony J70 -> Sonyericsson K750i-> Sonyericsson K1000? =)
SEforEver
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #447 v: 21. Prosinec 2005, 20:54 »

Tak jsem aktualizoval K750i od oskara (R1J002, EMEA_2, CDA 102338/60) pomoci SEUSII (ver.:2.2.11b) a dopadlo to tak ze na konci update to hodilo chybu, do telefonu se nahral R1N035 a zmizela cestina a nefunguje fotak (Wrong camera driver (0.9). Please update camera driver to 4.5 or later).... Tak nevim co s tim? Ma nekdo podobny problem?
Cituji
Ericsson 1018-2618s-T65-T610-T630-K700i, nyni k750i, !PLEASE DESTROY NOKIA!
uložena

Ericsson 1018, Ericsson A2618s, Siemens C35i, Ericsson T65, Sony Ericsson T610, T630, K700i, K750i, M600i,K800i and now P1i (R9J005)+MS M2 4GB+HBH-DS970...
pastynko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #448 v: 22. Prosinec 2005, 14:25 »

Prosim lidicky, poradte mi nekdo !!! Kde si muzu stahnout firmware do W800 ?? Mam D750.... pls odpovezte na mail: [email protected] nebo soukromou zpravou...diky moc !!!!  Mrknutí

omfg dalsi noob  Grin ja uz z niektorych prispevkov nemozem furt to same  Grin Grin Grin

EDIT: Pretoze si mi poslal sukromnu spravu aby som ti poradil tak ti zodpoviem HLADAJ.

Marek H. alebo Martin V. hodilo by sa este jeden topic do ktoreho mozu pisat len moderatory a nahodit STICKY kde by sa vysvetlovalo velkym pismenom (tak 20 font cervena farba) ze zmena FW sa robi len cez TECHNICKU PODPORU a ze SI TO NIK NEMOZE UROBIT DOMA SAM pokym NEMA DOMA SPECIALNE ZARIADENIE ktore je TAZKO DOSTAT a stoji priblizne 9000KC.

tak neviem ci len ja som ten co tu cita, alebo ako mam tomu rozumiet, ale myslim ze tu je celkom dobry navod ako si flash spravis doma a specialnu vec potrebujes iba kabel za asi 900Sk... tu je link http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=108200&start=0

BTW uz to tu aj bolo pisane...  Mrknutí
uložena

SE C905 + MBW-150 Executive edition
Yarda.Kortan
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #449 v: 23. Prosinec 2005, 15:25 »

Damy a panove, nevim jake mate vy informace, ale ja kdyz jsem se jen tak mimoreci v autorizovanem servisu zeptal na to, ze mi nejde aktualizovat SW telefonu, tak mi technik oznamil, ze mi to ani nepujde, neboÂť OSKAR jako jediny z nasich operatoru neposkytuje aktualizace pro sve telefony na internetu. Sam se mi pritom priznal, ze nezna duvody proc tomu tak je, kdyz T-MOBILE i EUROTEL jej poskytuji bez problemu. Berte toto prosim pouze jako informaci z autorizovaneho servisu. Pokud jde o me, tak ja pockam po Novem roce, jestli se do te doby preci jenom neobjevi ta aktualizace na internetu. A pokud ne, tak OSKAROVI telefon vratim. Protoze operator, kterej mi brani v aktualizaci SW MEHO TELEFONU mi muze ... Angry

Klidne si priplatim za nedotovany telefon, a budu to mit bez problemu. Uz nikdy dotovany telefon od jakehokoliv operatora. Jsou s tim jedine problemy.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 47
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.056 sekund, 18 dotazů.