SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 15:34

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to
Strana: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 47
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to  (Zobrazeno 273437 x)
nothink_else
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #405 v: 17. Prosinec 2005, 15:15 »

konecne odpoved , dik moc uz som myslel ze budem musiet ostat s tymto firmwarom lebo som niekde cital ze mozno pre orange na nete ani nebude....
len nechapem ako je mozne ze to v servise zrobia a cez kabel sa to neda... v servise mi nahraju nejaky specialny firmware pre orange? alebo so vsetkych fonov davaju ten isty.. a ak davaju vsade ten isty.. preco sa to potom neda cez net?
uložena
ondras
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #406 v: 18. Prosinec 2005, 11:22 »

Mam problem!!! Stahnuti SEUS II. i jeho instalace probehla v poradku. Kdyz se mi podari pripojit se k programu (nehlasi se mi hlaska o pretizeni serveru), vyberu si jazyk (cz). Pak zacne neco nabihat (je tam logo Sony Ericsson a pod tim behaj zeleny ctverecky). Problem je, ze to nabiha hroooooooozne dlouho, ctverecky furt behaj a po dvou hodinach me dojde trpelivost a vypnu to Cheesy. Nevite nekdo, co s tim??? Shocked
uložena

Telefony: Philips Savvy -> Ericsson A2628i -> SonyEricsson T300 -> Sony Ericsson K750i (fw R1J002->R1L002->R1N035)
jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #407 v: 18. Prosinec 2005, 11:38 »

zdravim... tak jsem si prave kvuli aktualizaci fw instnul XP... Bohuzel se budu muset vratit k ME, pac ty XP mi to dost spomalujou, nemam pro ne delanej komp no... Jinak, se ted jeste chystam na instalaci vsech ovladacu pro K750i a jak to tak vypada, budu tu ted asi jako doma, pac pri mym stesti to neaktualizuju ani kdybych chtel...  Undecided prectu si tuhle diskuzi tady i pozpatku, ale... no, uvidime...  Sad

aha, hm, bo dobry... tak jsem se kouknul vejs a nekdo tu pise, ze aktualizace pro telefony od OSKARA jeste neni... co je na tom pravdy???  Huh Huh Huh Lips sealed Embarrassed
« Poslední úprava: 18. Prosinec 2005, 11:39 od jvees69 » uložena
Karel Attl
Uzivatel
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil
« Odpověď #408 v: 18. Prosinec 2005, 12:31 »

zkousel jsem upgradnout telefon od oksara pred hodinou, a porad tam byl jen r1n
uložena

XPERIA X10i 2.2
jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #409 v: 18. Prosinec 2005, 12:35 »

takze to nejde... sakra a ja kvuli tomu instaluju XPecka... Kdy myslite, ze by to mohli zprovoznit i pro OSKAROVI telefony???  Huh
uložena
Matrix44
Uzivatel
Telefon: HTC TyTN ~ Orange SPV M3100

Zobrazit profil
« Odpověď #410 v: 18. Prosinec 2005, 12:52 »

takze to nejde... sakra a ja kvuli tomu instaluju XPecka... Kdy myslite, ze by to mohli zprovoznit i pro OSKAROVI telefony???  Huh

neboj, to XP-ko nie je az take zle ! Kludne si ho naistaluj. Ja som mal na zaciatku taku averziu na XP-ko ze som o nom nechcel ani pocut. Stale som pouzival este Win98SK. Lenze co cert nechcel vsetci moji kamosi chceli XP-ko. A kedze sa im staram o PC-ka, tak som ho musel naistalovat a pracovat s nim. Nakoniem som doma mal sucastne v PC aj 98-ku aj XP-ko. Teraz pouzivam uz len XP-ko a som relativne spokojny.
No a aspon budes mat PC-ko pripravene ked bude novy firm. pre phony od Oskara  Mrknutí
uložena

HTC TyTN ~ Orange SPV M3100 | SanDisk MicroSD 2GB | BT HF SonyEricsson HBH-GV435 | BoxWave ClearTouch Anti-Glare™
ROM: TNT 2.0 WM6 Professional 4MB PagePool | Radio: 1.51.00.10 | IPL: 1.04 | SPL: 2.10 Olipro
GPS: Garmin nuvi 250W
jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #411 v: 18. Prosinec 2005, 12:59 »

takze to nejde... sakra a ja kvuli tomu instaluju XPecka... Kdy myslite, ze by to mohli zprovoznit i pro OSKAROVI telefony???  Huh

neboj, to XP-ko nie je az take zle ! Kludne si ho naistaluj. Ja som mal na zaciatku taku averziu na XP-ko ze som o nom nechcel ani pocut. Stale som pouzival este Win98SK. Lenze co cert nechcel vsetci moji kamosi chceli XP-ko. A kedze sa im staram o PC-ka, tak som ho musel naistalovat a pracovat s nim. Nakoniem som doma mal sucastne v PC aj 98-ku aj XP-ko. Teraz pouzivam uz len XP-ko a som relativne spokojny.
No a aspon budes mat PC-ko pripravene ked bude novy firm. pre phony od Oskara  Mrknutí

jojo, jasny... to je fakt, ze budu aspon pripravenej... snad to taky nekdy zprovozni... jinak ty XP me dost spomalujou, nemam na ne vhodnej komp, kdybych mel, nebylo by co resit... ale v poho, tak budu muset cekat az to na oskarovi founy rozjedou... cus
uložena
joe.tlach1
Anonym
« Odpověď #412 v: 18. Prosinec 2005, 13:35 »

na internetu uz neni moznost stahnout si 30MB instalator pro update service, asi kvuli tomu zatizenemu serveru...ted sece neni zaneprazdneny, ale stale se to nacita, ale nacitaji se data, nebo to jede na prazdno? Shocked
uložena
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #413 v: 18. Prosinec 2005, 13:43 »

takze to nejde... sakra a ja kvuli tomu instaluju XPecka... Kdy myslite, ze by to mohli zprovoznit i pro OSKAROVI telefony???  Huh
Podla mna, pokial mas pocitac ktory zvlada win XP, tak pouzivat win95, win98 ci winME je uplna sprostost ... jedine este win2k sa da prepacit Mrknutí ... uz len koli tomu ze starsie verzie tohto OS uz v dnesnej dobe nikto nechce podporovat (vid priklad SE)
uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #414 v: 18. Prosinec 2005, 14:41 »

Podla mna, pokial mas pocitac ktory zvlada win XP, tak pouzivat win95, win98 ci winME je uplna sprostost ... jedine este win2k sa da prepacit Mrknutí ... uz len koli tomu ze starsie verzie tohto OS uz v dnesnej dobe nikto nechce podporovat (vid priklad SE)

no, asi na tom neco bude.. co jsem puvodne myslel, ze to az tak spomaluje, tak to bylo asi nejspis tim, ze to bylo prave doinstalovany a ja na tom rozjel internet a proste to bylo pomale, ted co si natahal informace uz to frci, takze asi zustanu u XP... a s tim, jestli budou delat update i pro jiny systemy je to uz pase, proc by se tim vubec zabejvali... mas recht Cool
uložena
Filipekk
Anonym
« Odpověď #415 v: 18. Prosinec 2005, 15:14 »

Tak jsem se konecne pripojil a doklikal az na stranku "vyjmi simku, zapni telefon a pripoj USB kabel" a dal nevim co delat, mam moznost pouze tlacitko Back. Vi nekdo co s tim? Jak spustim samotnou instalaci? Dik.
uložena
bromhexin
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #416 v: 18. Prosinec 2005, 15:38 »

Tak jsem se konecne pripojil a doklikal az na stranku "vyjmi simku, zapni telefon a pripoj USB kabel" a dal nevim co delat, mam moznost pouze tlacitko Back. Vi nekdo co s tim? Jak spustim samotnou instalaci? Dik.
co se treba ridit instrukcema?
vypnout telefon,
vyndat simku
drzet Ccko a pripojit ke kabelu?

sakra, to je tak tekzy postupovat podle toho co je tam napsano, nakresleno a naanimovano?
uložena
Filipekk
Anonym
« Odpověď #417 v: 18. Prosinec 2005, 16:18 »

To jsem samozrejme udelal  Sad a co ted  Shocked?
uložena
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #418 v: 18. Prosinec 2005, 16:28 »

tak nejspis si to asi neudelal, nebo neudelal spravne .... protoze pote uz nasleduje flashovani telefonu ...
drzel si tlacitko "C" na telefonu kdy si pripojoval usb kabel ? (k vypnutemu telefonu? )
uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
Andre.11
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #419 v: 18. Prosinec 2005, 16:44 »

co se treba ridit instrukcema?
vypnout telefon,
vyndat simku
drzet Ccko a pripojit ke kabelu?

sakra, to je tak tekzy postupovat podle toho co je tam napsano, nakresleno a naanimovano?

Mam ten samy problem,delam vse podle instrukci od bodu 1 do 5 a nic se nedeje zadne flashovani nezacne Cry
uložena

K800i (Vodafone)
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 47
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 18 dotazů.