SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 00:16

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to
Strana: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 47
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to  (Zobrazeno 273254 x)
xxhonzikxx
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #300 v: 08. Listopad 2005, 07:41 »

Prosim lidicky, poradte mi nekdo !!! Kde si muzu stahnout firmware do W800 ?? Mam D750.... pls odpovezte na mail: [email protected] nebo soukromou zpravou...diky moc !!!!  Mrknutí
uložena
KeNnY
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #301 v: 08. Listopad 2005, 09:42 »

Prosim lidicky, poradte mi nekdo !!! Kde si muzu stahnout firmware do W800 ?? Mam D750.... pls odpovezte na mail: [email protected] nebo soukromou zpravou...diky moc !!!!  Mrknutí

omfg dalsi noob  Grin ja uz z niektorych prispevkov nemozem furt to same  Grin Grin Grin

EDIT: Pretoze si mi poslal sukromnu spravu aby som ti poradil tak ti zodpoviem HLADAJ.

Marek H. alebo Martin V. hodilo by sa este jeden topic do ktoreho mozu pisat len moderatory a nahodit STICKY kde by sa vysvetlovalo velkym pismenom (tak 20 font cervena farba) ze zmena FW sa robi len cez TECHNICKU PODPORU a ze SI TO NIK NEMOZE UROBIT DOMA SAM pokym NEMA DOMA SPECIALNE ZARIADENIE ktore je TAZKO DOSTAT a stoji priblizne 9000KC.
« Poslední úprava: 08. Listopad 2005, 14:44 od MatejGorlicky » uložena

Sony Ericsson Arc
kremilek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #302 v: 09. Listopad 2005, 02:49 »

Jsem zklaman. Aktualizoval jsem si fw na w800 a mam velky problem s ukladanim dat na pametovou kartu. Data se mi z ni ztraceji nebo jsou poskozeny a nedaji se pouzit. Timto nikomu nedoporucuji tuhle aktualizaci provadet. Skoda jenom ze nemam moznost vratit do mobilu puvodni fw. Fakt me to stve...Ted jenom cekat na to kdy bude novy  Embarrassed Cry  Docela me prekvapuje to,ze v  SE nejsou schopni zprovoznit downgrade fw,kdyz uz to tak zmrsili. Je tu jedna moznost pres Da Vinci soft,ale nechce se mi za to davat 10 eur....
uložena
ententeak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #303 v: 09. Listopad 2005, 06:16 »

Jsem zklaman. Aktualizoval jsem si fw na w800 a mam velky problem s ukladanim dat na pametovou kartu. Data se mi z ni ztraceji nebo jsou poskozeny a nedaji se pouzit. Timto nikomu nedoporucuji tuhle aktualizaci provadet. Skoda jenom ze nemam moznost vratit do mobilu puvodni fw. Fakt me to stve...Ted jenom cekat na to kdy bude novy  Embarrassed Cry  Docela me prekvapuje to,ze v  SE nejsou schopni zprovoznit downgrade fw,kdyz uz to tak zmrsili. Je tu jedna moznost pres Da Vinci soft,ale nechce se mi za to davat 10 eur....
zkus si ho aktualizovat znova, ale tentokrat v rezimu obnoveni...
uložena

Osobni MOTTO: " Stejne se to sezere "
Euko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #304 v: 09. Listopad 2005, 09:04 »

Marek H. alebo Martin V. hodilo by sa este jeden topic do ktoreho mozu pisat len moderatory a nahodit STICKY kde by sa vysvetlovalo velkym pismenom (tak 20 font cervena farba) ze zmena FW sa robi len cez TECHNICKU PODPORU a ze SI TO NIK NEMOZE UROBIT DOMA SAM pokym NEMA DOMA SPECIALNE ZARIADENIE ktore je TAZKO DOSTAT a stoji priblizne 9000KC.

S tym by som az tak nesuhlasil. Zmana fw s K750i na W800i za 10Eur priamo doma. http://www.seuniverse.com/step1.php
uložena

K750i  -->  R1N035
Fester
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #305 v: 09. Listopad 2005, 09:12 »

http://www.seuniverse.com/step1.php
Cituji

taky jsem to na NETU NAŠEL ALE Bal bych se toho....
uložena

uzivej dokaÂť zijes :-)   K750i :-)
Euko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #306 v: 09. Listopad 2005, 09:38 »

Ja s toho tiez nemam barz najlepsi pocit, ale ak sa rozhodnem mat W800i tak to podla toho skusim. Vzdy lepsie ako sa s niekym dohadovat po tel., cestovat a este zato zaplatit. Takto je to lacnejsie. Smajlík
uložena

K750i  -->  R1N035
kremilek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #307 v: 09. Listopad 2005, 14:01 »

Cituji
Rezim obnoveni funguje pouze v pripade,ze je telefon nefunkcni po predchozi aktualizaci. Zkusil jsem to znovu pres rezim aut.overeni,ale problem s daty na pametovce mam stale Sad ...A problemy s timto ma spousta lidi...Staci projit ruzna fora  a vsude narazite na lidi kteri si na tento problem stezuji...Takze pokud mozno pockejte az vyjde novy fm.Doufam,ze to bude brzy
uložena
hraCZiczka
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #308 v: 09. Listopad 2005, 22:00 »

Cituji
Rezim obnoveni funguje pouze v pripade,ze je telefon nefunkcni po predchozi aktualizaci. Zkusil jsem to znovu pres rezim aut.overeni,ale problem s daty na pametovce mam stale Sad ...A problemy s timto ma spousta lidi...Staci projit ruzna fora  a vsude narazite na lidi kteri si na tento problem stezuji...Takze pokud mozno pockejte az vyjde novy fm.Doufam,ze to bude brzy
jj taky uz cekam
uložena

SE W800i + SanDisk MS PRO DUO 512 MB
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #309 v: 10. Listopad 2005, 07:25 »

S tym by som az tak nesuhlasil. Zmana fw s K750i na W800i za 10Eur priamo doma. http://www.seuniverse.com/step1.php

lepsie je asi mat pristroj ktory je nato stvoreny a nic neriskovat  Mrknutí

mna by ale zaujimalo ci nasa Technicka Podpora plati dane za tie REFLASHE  Grin Grin
uložena

Sony Ericsson Arc
jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #310 v: 10. Listopad 2005, 22:32 »

Lips sealed Doufam ze neplati, protoze oni delaji zazraky a ty by mely byt od dani osvobozene! Lips sealed
uložena
kremilek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #311 v: 10. Listopad 2005, 22:35 »

Nekde jsem zachytil informaci,ze novy fw by mel byt zacatkem prosince...
uložena
kolemjdouci
Anonym
« Odpověď #312 v: 12. Listopad 2005, 14:44 »

dnes jsem aktualizoval D750i. Nejdriv mi nesel fotak a byla tam jenom anglictina. Pak sem aktualizoval po druhe a uz mi chodi i fotak. Cestina ale ani po ctvrte aktualizaci nenaskocila.  Cry  Poradite co ted s tim? Dik
uložena
richart
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #313 v: 12. Listopad 2005, 18:06 »

Embarrassed Ked preinsaluvavam na vyssiu verziu SE Update service, po kliknuti na tlacitko install sa nezacni nic diat.... Co mam urobit??? Prosim pomozte... (Mam nainstalovanu aj java, a ked chcem SEUS verziu 1.18 odinstalovat stane sa to iste po kliknuti na unisntall) V com je chyba?HuhHuh  Cry
« Poslední úprava: 13. Listopad 2005, 12:56 od richart » uložena

W800i-W900i-W950i-W960i
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #314 v: 12. Listopad 2005, 18:11 »

dnes jsem aktualizoval D750i. Nejdriv mi nesel fotak a byla tam jenom anglictina. Pak sem aktualizoval po druhe a uz mi chodi i fotak. Cestina ale ani po ctvrte aktualizaci nenaskocila.  Cry  Poradite co ted s tim? Dik

V tomto threadu je navod jak na to, staci jen hledat
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 47
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 18 dotazů.