SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 08:31

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to
Strana: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 47
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to  (Zobrazeno 273368 x)
sandale
Anonym
« Odpověď #120 v: 20. Září 2005, 20:08 »

no a kdyz k tomu pripojim kabel tak to nereaguje na nic takze proto sem se ptal kolik by stal servis a jinak mam originalni k750
uložena
sandale
Anonym
« Odpověď #121 v: 20. Září 2005, 20:09 »

je to na ***** a to sem ho mel teprve 5 dni no nic porad sem chtel mit lepsi a lepsi a vono se to posere
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #122 v: 20. Září 2005, 20:25 »

je to na ***** a to sem ho mel teprve 5 dni no nic porad sem chtel mit lepsi a lepsi a vono se to posere

Zkousel jsi ten rezim obnoveni?
uložena
sandale
Anonym
« Odpověď #123 v: 21. Září 2005, 12:07 »

no ten rezim sem nezkousel ale vono to vubec nereaguje na kabel
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #124 v: 21. Září 2005, 12:32 »

no ten rezim sem nezkousel ale vono to vubec nereaguje na kabel

No ale tim bych zacal....
uložena
Abra
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #125 v: 21. Září 2005, 17:57 »

Zdravicko, uz asi po desaty si zkousim nahrat do K750i firmware a porad nic. Vzdycky mi to kiksne kdyz se mi ma objevit to hezky okynko, ktery chce mit nainstalovanou Javu. V IE mi to nerekne vubec nic a proste mam skoro prazdnou stranku na SE a ve Firefoxu mi to ukaze, ze chce naistalovat zasuvny modul (Javu), ale tu jsem se uz snazil tolikrat stahnout a naistalovat, ze po padesatym pokusu me to uz omrzelo :-D Vzdycky se tam pri instalaci stane chyba :-(

Help me please  Mrknutí
uložena
sandale
Anonym
« Odpověď #126 v: 21. Září 2005, 19:17 »

no rezim obnoveni nejde  :'(chudinek muj sony ericssonek je to totiz fakt best foun

a ty jak nevis jak nainstalovat to firmware tak to zkus na www.sonyericsson.com ne www.sonyericsson.cz no Mrknutí
uložena
Abra
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #127 v: 21. Září 2005, 19:31 »

sandale: Asi jsi necetl cely tohle forum vid Huh??  Grin Jako prvni tam mas odkaz na aktualizaci a kdyz si vezmes poradny pullitry, tak  si vsimnes, ze je tam .com :-D
Jinak te opravdu lituju, oddelat si mobil za desitku dost nasere!
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #128 v: 21. Září 2005, 19:48 »

Telefon neni urcite dead, staci jen kontaktovat technickou podporu a ta urcite pomuze s ozivenim....
uložena
sandale
Anonym
« Odpověď #129 v: 21. Září 2005, 21:32 »

s tim .com to vim no ale treba on to nevedel no tak sem chtel poradit  Smajlík no
jo a hele myslis ze mam hned zajit do servisu nebo kontaktovat tu podporu a dyztak kde ji mam kontaktovat (na jakym cisle)
uložena
sandale
Anonym
« Odpověď #130 v: 21. Září 2005, 21:33 »

a hele Martine (Vagnere) mas icq zdas se docele v pohode .... hrajes nejakou hru pres net?Huh?
uložena
jonza
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #131 v: 21. Září 2005, 21:35 »

Takze, pokud chci dekustomizovat D750 na W a pak budu chtit upgrade tak staci Technicka podpora? Oni mi zase preflashuji s novym FW?kolik bude TP uctovat za upgrade?Diky Shocked
uložena
.sandale.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #132 v: 21. Září 2005, 21:48 »

no nevim jestli ti to preflashnou, vim ze ti tam daj firmware preflahsnout asi neeeeeeeeeeee
uložena
LuckeR
Uzivatel
Telefon: SE K750i

Zobrazit profil
« Odpověď #133 v: 22. Září 2005, 16:38 »

Uspesna aktualizace SEmania rulez  Grin Grin Grin Grin Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy DIK
uložena

predminulost    minulost        pritomnost                  budoucnost
Alcatel 303 -> Sony J70 -> Sonyericsson K750i-> Sonyericsson K1000? =)
Bad.Man
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #134 v: 22. Září 2005, 16:57 »

Uspesna aktualizace SEmania rulez  Grin Grin Grin Grin Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy DIK

Taky se mi to povedlo ..... koukal jsem ze se aktualizoval i FW foÂťaku ..... jinak jedna moje zkusenost (mozna uz to tu bylo - opakovani matka .... atakdal... ) - a sice .... je lepsi nainstalovat si ty FLASH ovladace jeste pred pouzitim aktualizacni sluzby .... tzn. drzet C a pripojit foun ke kabelu (normalne jen pri behu Win) a pak az si to rekne tak nainstalovat ten spesl ovladac .... potom regulerne odpojit a pak projit celou procedurou updatu ..... pokud je budete instalovat az pri updatu (jako ja) tak az vas to vyzve k pripojeni founu s "C" tak si to rekne o ten ovladac - nainstalovat a potom odpojit a znova pripojit telefon s "C" - alespon u me to tak bylo ..... behem toho odpojeni neprerusovat nebo nestornovat tu aktualizacni sluzbu ..... prisel jsem na to kdyz jsem pripojil foun s "C" a nainstaloval ovladac .... a pak se nic nedelo ..... bylo tam to okno s prubehem aktualizace ale 0% a nehejbalo se to ..... cekam jak magor asi 15 minut a furt nic ..... tak jsem ho vyskubnul z kabelu a znova pripojil s "C" a najednou se to rozjelo ....... ted uz R1N035 rulezzz  Cheesy
uložena

Nebe je modry, voda je mokra a Satan Claus na nas ciha a je cim dal silnejsi... (The Last Boyscout)

NOK5110->NOK3210->SIE M35->MOT V55->SIE S55->NOK 6510->MOT V600->SE K750i+P910i+MS DUO 2GB+NaviLock+TomTom
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 47
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 18 dotazů.