SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 07:11

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 47
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to  (Zobrazeno 273356 x)
Karel Attl
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil
« Odpověď #60 v: 12. Září 2005, 11:18 »

Taky jsem aktualizoval a dokonce i fotak furt cvaka i v tichym rezimu  Undecided

Jo, psal.. Telefon je o neco rychlejsi, hlavne pri praci s fotkama.. Jinak jsem taky nenasel zadny jiny zmeny

Nj, to uz se resilo kolikrat ze online aktualizace zvuk fotaku nevypne, pac to je v jiny casti pameti, ktera se pri online aktualizaci neprehrava.. Coz je imho skoda..Smajlík
uložena

XPERIA X10i 2.2
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #61 v: 12. Září 2005, 11:40 »

tak prave jsem uspesne aktualizoval trikrat hura  Cheesy

By me tedy u tebe zajimalo kde byl zakopany pes...
uložena
JanRajt
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #62 v: 12. Září 2005, 16:57 »

Tak ja kdyz jsem tam pripojil founa tak se mi tam objevili dve neznama zarizeni ja myslel ze to je neco jinyho tak jsem to ani nezkousel ale jednou sem takhle sedel na gauci a uplne mi to problesklo hlavou a hle bylo to vono ja myslel ze ty dva otazniky jsou spatne naistalovany USB tak proto  Grin
uložena

,,Live by the gun - Die by the gun’’ - Tupac Amaru Shakur (16.6.1971-13.9.1996)
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #63 v: 13. Září 2005, 09:18 »

Tak ja kdyz jsem tam pripojil founa tak se mi tam objevili dve neznama zarizeni ja myslel ze to je neco jinyho tak jsem to ani nezkousel ale jednou sem takhle sedel na gauci a uplne mi to problesklo hlavou a hle bylo to vono ja myslel ze ty dva otazniky jsou spatne naistalovany USB tak proto  Grin

No to je fajn, jen ze jsme ti to neustale tady rikali, ze se mam objevit novy hardware a ty ho tam mas a nevsimas si ho. Co dodat....
uložena
MO-X
Anonym
« Odpověď #64 v: 13. Září 2005, 09:36 »

zdravim vsechny

mam teoreticky dotaz, mam k750i s fw w800i (z prodejny), chapu ze predelat to zpet na k750i nejde bez full flash (ktery se mi moc nechce), ale jde aktualizovat na novejsi fw w800i jinak nez on-line (kdyz nefunguje on-line aktualizace pro w800i)Huh Mate s tim nekdo nejake skusenosti?

Dekuji za radu
uložena
Torch
Anonym
« Odpověď #65 v: 13. Září 2005, 20:23 »

To mi chcete povedat ze ked mam K750i z ORANGE-u tak tam nenahram iny FW ako R1J002???  Angry
no to snad nie,... Embarrassed
uložena
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #66 v: 13. Září 2005, 21:17 »

To mi chcete povedat ze ked mam K750i z ORANGE-u tak tam nenahram iny FW ako R1J002???  Angry
no to snad nie,... Embarrassed

Pravda je kruta.
uložena

Sony Ericsson Arc
JanRajt
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #67 v: 14. Září 2005, 17:33 »

No to je fajn, jen ze jsme ti to neustale tady rikali, ze se mam objevit novy hardware a ty ho tam mas a nevsimas si ho. Co dodat....
dyt ti rikam ze jsem si myslel ze to jsou spatne nainstalovany USB ja uz jsem s nima mel problemy tak proto tak jak furt vypadam jak *****?  Smajlík
uložena

rise
Anonym
« Odpověď #68 v: 15. Září 2005, 10:48 »

Da se upgradovat K750 ve ktery je fw W800 na vyssi verzi fw W800?Diky
uložena
JanRajt
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #69 v: 15. Září 2005, 15:32 »

Da se upgradovat K750 ve ktery je fw W800 na vyssi verzi fw W800?Diky
jde to musis zadat ze mas W800 a ne K750i a myslim ze jeste online aktualizace jeste neni dostupna pro W800
uložena

Melory Daylight
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #70 v: 15. Září 2005, 15:36 »

No tak jsem taky zkousel aktualizovat. A sekl jsem se:

Vsechno je v poradku az do bodu, kdy mi nabehne Aktualizacni sluzba Sony Ericsson 1.47. Kliknu na dalsi a pak se objevi okenko: Probiha inicializace zarizeni. Eekejte prosim. a takhle to zustane. Pocitac nepracuje, nic se nestahuje...

Tak jsem spustil spravce spustenych aplikaci (CTRL+ALT+DEL) a pokousel jsem se ukoncit program. Nabehla mi informace s tim, ze program ceka na odezvu ode mne (a ze jej muzu ukoncit, ale ztratim data). Je tohle normalni?

Diky moc.
uložena

Jeera
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #71 v: 16. Září 2005, 16:12 »

Tak jsem bud naprosta lama, nebo jsem narazil na docela novy problem:

Chtel jsem aktalizovat z webu. Cca pred mesicem jsem to delal, v pohode se  to aktualizovalo, ale verze zustala stejna (R1J005). Telefon mel tehdy jeste customizaci od Oskara.

Tak jsem si nechal prehrat customizaci a FW (R1N005) v servisu. Tel. nepada, vse OK.

Ted se ale snazim aktualizovat z webu a pokazde skoncim v okamziku, kdy vypnuty tel. se zmacknutym C pripojim ke kabelu (tesne pred samotnou aktualizaci) - naskoci hlaska "Chyba v komunikaci se zarizenim", po jejim odklepnuti naskoci "Vyjmete a znovu zasunte baterii" a na strance SE se vypise, ze aktualizace se nazdarila....

Zkousel jsem to uz na 3 masinach (Win2000 i Win XP), na IE6 i ve Firefoxu: mam tam vzdy nainstalovany Suite, vsechny drivery pro kabel i driver pro aktualizaci (ano, ten ktery se instaluje po "drzet C, zasunout kabel..."), aktualizace zinicializuje zarizeni, pak stahne novy FW a pote to krachne ve vyse popsanem okamziku  Undecided  Sad  Angry

Zkusil jsem to za posledni 3 dny tolikrat a na tolika masinach, ze ted uz me napada jen to, ze je neco spatne v telefonu a vzniklo to decustomizaci  Angry

Anebo jsem fakt *****  Mrknutí

A ted babo (Martine! Filipe! Jarmilo!) rad!  Mrknutí
« Poslední úprava: 16. Září 2005, 16:16 od Jeera » uložena

K800i (UK deOranged) | FW: R1JG001
Victor
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #72 v: 16. Září 2005, 16:35 »

Mracna se stahuji. Vypada to, ze nova verze aktualizacni sluzby si uz hleda IMEI telefonu v databazi a hned pozna, kdo ma (mel)Oskara, T-Mobile, Orange. Nepomuze ani decustomizovany telefon. Proste uz nas maji dokonale prectene. Škoda.  Cry
uložena

D750i v buvoli kuzi od Krusella a s firmwarem kacka od Vagnera Mrknutí
Jeera
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #73 v: 16. Září 2005, 16:40 »

Mracna se stahuji. Vypada to, ze nova verze aktualizacni sluzby si uz hleda IMEI telefonu v databazi a hned pozna, kdo ma (mel)Oskara, T-Mobile, Orange. Nepomuze ani decustomizovany telefon. Proste uz nas maji dokonale prectene. Škoda.  Cry

To me poser zada!!!! To jen fabulujes nebo to mas necim podlozeny?!? Jestli je to pravda, tak ma u me SE minus jako cune!  Angry Angry Angry
uložena

K800i (UK deOranged) | FW: R1JG001
Victor
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #74 v: 16. Září 2005, 16:52 »

Proc bych fabuloval, jsem ve stejne situaci. Mam decustomizovanou D750i. R1N035 do nej pres net uz asi nedam. Jedine si to zase nechat od nekoho z podpory nahrat. Ale neni to jejich chyba. Takovy postup Sony Ericssonu nemohl nikdo predpokladat.
uložena

D750i v buvoli kuzi od Krusella a s firmwarem kacka od Vagnera Mrknutí
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 47
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 17 dotazů.