SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
02. Duben 2025, 04:15

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s aplikaci oskarek u P990
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem s aplikaci oskarek u P990  (Zobrazeno 3176 x)
Romaan
Anonym
« v: 29. Květen 2008, 14:20 »

Ahoj mam problem kdyz chci poslat sms pres oskarka tak mi to vubec nejde odeslat.Vzdy zadam kontakt ale nikde nevidim "odeslat" Shocked prej se tohle uz nekde resilo ale nic jsem nenasel..
uložena
Thomas2425
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 30. Květen 2008, 07:44 »

Nazdar, na strankach http://mobilecity.cz/java/oskarek/ je nejnovejsi verze, pokud ji nemas, tak skus tu. Jinak na me P910i to odeslat se objevilo pote, co jsem rucne vypsal telefonni cislo. uz nevim v jakem tvaru, ale pak uz jsem normalne vkladal cisla ze seznamu v telefonu. Jinak na me P1i to chybejici tlacitko vyresila novejsi verze.

Hodne zdaru, pak dej vedet jak to dopadlo.
uložena

SE P910i
Romaan
Anonym
« Odpověď #2 v: 30. Květen 2008, 19:04 »

Jo uz to facha ale obcas mi to napise "nedostatek pameti" nebo "neplatny prikaz" Angry
uložena
Thomas2425
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 31. Květen 2008, 11:09 »

Pokud P910i, tak vypinat, strasne vyzira baterku kdyz jede na pozadi. jinak oskarek si kledne vzal 3MB z ramek, kdyz jsem posilal, bez restartu oskarka. Jinak na P1i jede OK. Obcas spadne, ale je to T9tkou,takze staci vypnout a je to ok. Ja ji nepouzivam.
uložena

SE P910i
Bobmaster
Uzivatel
Telefon: P990i

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 31. Květen 2008, 22:09 »

Jo uz to facha ale obcas mi to napise "nedostatek pameti" nebo "neplatny prikaz" Angry

Toto je problem Javy. Dela to jen pri nastaveni. Pokud se tel. restartuje a hned skoci do nastaveni OSKARKA tak je to OK.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem s aplikaci oskarek u P990
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 19 dotazů.