SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
05. Květen 2025, 11:58

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Cena, pameÂťova karta a kazda rada dobra
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Cena, pameÂťova karta a kazda rada dobra  (Zobrazeno 3923 x)
Atik
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 26. Srpen 2005, 19:56 »

Panove – budouci kolegove, mam v umyslu do 14. dni koupit SE P910i za 12.990,--Kc ( http://www.mobilkuryr.cz/telefon.php?id=248 ). Zajimalo by mne, co rikate teto cene ale zejmena jakou pameÂťovou kartu s mam dokoupit? Chci toto (podle mne SUPER)  zarizeni pouzivat pro bezny zivot, obcas nejake fotky nebo video, nekolik programu vcetne GPS a pod. Budu rad za kazdou radu a predem dekuji. Atik Mrknutí
uložena

SE P910i + 1 GB Sony MemoryStickPRODuo
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 26. Srpen 2005, 20:05 »

Cena to neni spatna, ale je to dovoz. S mobilkuryrem nemam zadne zkusenosti.  Jako karta staci 128 MB, ale dnes je vyhodnejsi koupit 256 MB( 1050 Kc) nebo 512 MB(1650 Kc). Se zarizenim budes urcite velice spokojen, je to fakt super. Tak preji prijemne porizeni  Smajlík
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
ZdenyT
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 27. Srpen 2005, 20:21 »

Pokud chces pouzivat GPS a tvoje penezenka to dovoli, tak si radsi porid kartu 512MB. Mapy prece jenom nejake to misto zaberou.
uložena

E-Ten M 700
miramax
Anonym
« Odpověď #3 v: 27. Srpen 2005, 20:40 »

Taky Ti doporucuji 512MB jestli chces pouzivat GPS. No a co se tyce tech fotek, tak asi moc nadsenej nebudes. Jinak je to fakt skvelej telefon.
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #4 v: 29. Srpen 2005, 06:47 »

kup si gigo. Ja mel pulku a uz mam taky gigo. Par map, mp3 a misto je fuc. Cim vic, tim lip.
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #5 v: 29. Srpen 2005, 08:20 »

Pokud budes pouzivat GPS, hodne cestujes a nebavilo by Te porad nahravat mapy podle toho, kam se zrovna chystas, kup si urcite min. gigovou kartu... Ja mam 512 a uz je to malo, uvazuju, ze se ji zbavim a koupim gigovou...
uložena
hvezdar
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 29. Srpen 2005, 14:41 »

Taky mam 512MB a je to malo. Mimo map pro pouziti GPS pozere dost pameti nejaky ten oblibeny film ve formatu pro Smart Mowie, coz je naproto bezkonkurencni aplikace. Je moc prijemne pustit si na cestach svuj film . Cely film je tak na 100MB a jen jeden je malo.
uložena
Purpur
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 29. Srpen 2005, 15:16 »

Ano, jdi urcite do 1G.
Mapy, nejaky filmik, par cd na mp3, par EBook (i kdyz ty tolik nezaberou..nicmene v souctu....kdyz jich mas treba nekolik desitek jako ja...) ...a 512 nestaci, ja ji kupoval nedavno..a uz lituju ze jsem nesel rovnou do 1G.
Telefon je jinak naprosto skvely a kdyz ted vezmu do rukou svuj stary Siemens S55 tak nechapu jak jsem s nim mohl byt tak dlouho spokojeny a nadseny z toho  "mnozstvi funkci ".. Mrknutí Mrknutí Mrknutí
« Poslední úprava: 29. Srpen 2005, 15:33 od Purpur » uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #8 v: 29. Srpen 2005, 16:38 »

Ano, jdi urcite do 1G.
Mapy, nejaky filmik, par cd na mp3, par EBook (i kdyz ty tolik nezaberou..nicmene v souctu....kdyz jich mas treba nekolik desitek jako ja...) ...a 512 nestaci, ja ji kupoval nedavno..a uz lituju ze jsem nesel rovnou do 1G.
Telefon je jinak naprosto skvely a kdyz ted vezmu do rukou svuj stary Siemens S55 tak nechapu jak jsem s nim mohl byt tak dlouho spokojeny a nadseny z toho  "mnozstvi funkci ".. Mrknutí Mrknutí Mrknutí

OT: na S55 nedam do ted dopustit. Pecko je proste neco vic, nez jen telefon, ale jako telefon samotnej je S55 nedostizna, a kdyz si ji clovek upravi ruznymi patchy k obrazu svemu, neni co resit. Dodnes ji pouzivam, kdyz jdu nekam na pivo a nejsem si sam sebou jisty, v jakem stavu dorazim  Grin Grin Grin - na to mam sovu P910i moc rad, abych ji bral na podobne "dobrodruzne" vypravy...
uložena
goodoldalexSE
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 29. Srpen 2005, 19:06 »

jako telefon samotnej je S55 nedostizna
Grin Grin Grin
uložena

T10 (RIP), T100, ICE-25, T630, T290i, P900@910, HBH-65, T300, MCA-25, K750i, K750i + Sandisk 1 GB, MPS-60, M600i
Purpur
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 29. Srpen 2005, 19:09 »

Ano, jdi urcite do 1G.
Telefon je jinak naprosto skvely a kdyz ted vezmu do rukou svuj stary Siemens S55 tak nechapu jak jsem s nim mohl byt tak dlouho spokojeny a nadseny z toho  "mnozstvi funkci ".. Mrknutí Mrknutí Mrknutí

OT: na S55 nedam do ted dopustit. Pecko je proste neco vic, nez jen telefon, ale jako telefon samotnej je S55 nedostizna, a kdyz si ji clovek upravi ruznymi patchy k obrazu svemu, neni co resit. Dodnes ji pouzivam, kdyz jdu nekam na pivo a nejsem si sam sebou jisty, v jakem stavu dorazim  Grin Grin Grin - na to mam sovu P910i moc rad, abych ji bral na podobne "dobrodruzne" vypravy...

Ja S55 taky stale beru jako super pristrojek...ale ta 910 to je proste neco....nicmene mas pravdu ze mozna srovnavam nesrovanatelne...S55 jsem venoval sve pritelkyni takze s ni chodi do hospody ona...a ja s 910..velice opatrne a ostrazite take  Cheesy Cheesy Cheesy
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #11 v: 29. Srpen 2005, 21:01 »

Zpet k tem kartam, jednoznacne doporucuji gigovou pro toho, kdo to mysli s GPS vazne, coz je i muj pripad, jelikoz jsem si nedavno poridil NaviLock BT 338. Do te doby mi 512 MB karta bohate stacila... Takze nyni davam svou 512 kartu k dispozici (pro zajemce, inzerat jsem hodil do mistniho bazaru).
uložena
p910
Anonym
« Odpověď #12 v: 31. Srpen 2005, 11:04 »

Myslim, ze 512MB by melo stacit, taky si ji budu kupovat a myslim ze nejlevnejsi je to na www.nakupni-dum.cz za 1555 s DPH (Memory Stick Pro Duo od SanDisk), jinak mobil je super. Smajlík
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Cena, pameÂťova karta a kazda rada dobra
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 18 dotazů.