SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
14. Březen 2025, 21:16
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ2
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
BT stereo sluchatka
Strana:
1
[
2
]
3
Vše
« předchozí
další »
Autor
Téma: BT stereo sluchatka (Zobrazeno 11370 x)
goodoldalexSE
Uzivatel
Pohlaví:
Re: BT stereo sluchatka
«
Odpověď #15 v:
29. Srpen 2005, 11:43 »
Hm, ked sa pozriem sem
http://gadgets.mobilmania.cz/?q=node/588
a nasledne sem
http://www.ovislink.com.tw/BT-120AR.htm
tak je tam vyobrazeny BT adapter od OvisLink ktory s touto masinkou funguje a dokaze dodavat A2DP stero signal:
http://www.ovislink.com.tw/BT-120AD.htm
. Oznaceny je doslova Wireless Audio USB Dongle takze asi uplne bezna funkcia to nebude. Tu su specifikacie v PDF
http://www.ovislinkcorp.com/specsheet/Bluetooth/BT-120AD.pdf
, zvlastne ze sa nepise zeby ten adapter okrem prenosu audia dokazal este nieco ine. Drivery k dispozicii nie su, takze asi to nebude pouzivat ani bezne jadro Widcomm.
uložena
T10 (RIP), T100, ICE-25, T630, T290i,
P900@910, HBH-65
, T300, MCA-25, K750i, K750i + Sandisk 1 GB, MPS-60, M600i
Jozinzbazin
Uzivatel
«
Odpověď #16 v:
09. Říjen 2005, 13:58 »
Dost dlouho jsem se k tomuto prispevku nedostal a nyni, po urcitem laborovani jsem o kousek dale. Na zaklade prispevku v tomto threadu jsem to konzultoval v prodejne Kobe, kde jsem sluchatka zakoupil a tam mi doporucili koupit si BT adapter (od firmy Adicom), od stejne firmy jako jsou sluchatka. Po jeho instalaci jsem se postupne (za pomoci prispevatelu fora na webu Anycomu) dopracoval tak daleko, ze v pohode posloucham jak stereo hudbu z PC, tak i chatuji (Skype) a to vse bez problemu a v opravdu perfektni kvalite. Sluchatka na sobe maji tlacitka, kterymi lze prijmout hovor, zavolat posledne volane cislo, vratit se na zacatek skladby, predchozi ci dalsi skladba, ztisit nebo pridat hlasitost, stop a vse funguje spolehlive. Zatim jsem jeste nevychytal nasledujici:
1. Sluchatka propojena s founem, lze zatim pouzit jen pro telefonovani - kvalita poslechu i odchoziho hlasu velmi dobra. Zda lze pouzit i pro poslech (byÂť i mono) hudby, nemam provereno. Ale (cerstve) jsem v jednani s prispevatelem fora Anycom, ktery je majitelem P910i, tak doufam, ze to k necemu bude. Co mi ale dost vadi je, ze kdyz mi nekdo vola tak VYZVANENI je slyset pouze z founu a ne ve sluchatkach. Pak se muze stat, ze pri poslechu hudby, bych nemusel foun slyset zvonit. Sluchatka umoznuji mit pripojenych az 10 zarizeni. I kdyz jsem to zatim nezkousel, ale je to otazka casu. Jakmile prijde hovor do founu, stlacim tlacitko na sluchatkach a v poho telefonuju a z founu nejde slyset nic, jen ve sluchatkach.
Na zaklade shora zmineneho (hrozna formulace), mam dotaz na majitele headsetu, zda to je normalni a jestli nemaji nejaky napad, jak dostat to vyzvaneni primo do sluchatek. Mozna by se nasla nejaka analogie. Predem diky. Az budu zase o neco chytrejsi, dam vedet.
Pokud bych mel nekomu radit zda koupit, v pripade, ze by je chtel pouzivat pro poslech hudby nebo chatovani na PC, tak opravdu doporucuju. Netahas draty, chodis po byte a KECAŠ
Podotykam, ze nejsem prodejcem zarizeni firmy Anycom a nedelam ji timto vedomou reklamu. Pouze konstatuji fakta
JZB
uložena
Jozinzbazin
Uzivatel
«
Odpověď #17 v:
10. Říjen 2005, 09:33 »
K memu predchozimu prispevku: Tak jsem vyzkousel sluchatka spojit se dvema founy a PC - bez problemu fungovala. Pri prichodu na jeden ci druhy fount tento zacal nahlas zvonit a hovor se prijal tlacitkem na nich, cimz se zastavila hudba v PC. Po ukonceni hovoru se zase sama spustila z mista, kde prestala hrat, ale chvilku to trvalo.
Zopakuji asi nesÂťastne formulovany dotaz z predchoziho prispevku: jak to funguje u klasickeho BT sluchatka? Taky zazvoni foun (nahlas) a zvoni tak dlouho, dokud se to tlacitkem nestahne do sluchatka, nebo to primo zazvoni ve sluchatku? Dost mi to vrta v makovici. Urcite to musi chodit primo do sluchatek, jinak by to totiz postradal trochu smysl. Snad neco v nastaveni founu, ci co.
No, uprimne receno takova tragedie to neni, protoze ucel, pro ktery byla zakoupena, to plni - jde poslouchat hudba a chatovat a v prubehu teto cinnosti i prijmout ci odeslat hovor. Ale jako perfekcionistu me to stve, skoro bych rekl s..e
Nejaky navrh, nebo poznatek bych uvital. Diky.
JZB
uložena
MartinH
Anonym
«
Odpověď #18 v:
10. Říjen 2005, 09:58 »
ve sluchatku to jednou prozvoni a pokud mas u volajiciho hlasove vytaceni, rekne Ti to jeho jmeno. Nastavuje se to v parametrech HandsFree (tlacitko dostanes treba po tuknuti na ikonku bt), kde vyberes ta svoje sluchatka a nasledne nastavis automaticke vyzvednuti hovoru po 5-ti sekundach. Nemam stereo ale mono HF, nicmene to nastaveni by snad melo byt stejne.
uložena
Jozinzbazin
Uzivatel
«
Odpověď #19 v:
10. Říjen 2005, 11:30 »
To MartinH: ano, jasna a konkretni odpoved. Tyto moznosti se mi skutecne nabizely, ja ale trval na automatickem zvednuti, takze tuto moznost jsem, apriori, nebral v potaz. Nicmene nemuzu nyni vyzkouset, sluchatka jsou doma. Po prichodu vyzkousim a bude-li to fungovat, nehynouci slava te za tuto radu nemine
. Diky.
JZB
uložena
Jozinzbazin
Uzivatel
«
Odpověď #20 v:
11. Říjen 2005, 11:24 »
To goodoldalexSE: vracim se k tvemu prispevku, ve kterem odkazujes na linky. Omlouvam se, ze jsem se k nim drive nedostal, az teprve vcera. Musim uznat, ze informace jsou zajimave z toho hlediska, ze jeste nedavno byla moznost splasit pouze ty sluchatka od Anycomu. Mozna to nekomu pomuze, kdyz se bude rozhodovat mezi Anycomem a OvisLinkem.
To MartinH: tak jsem to Martine zkousel cely vecer a dosel jsem k nasledujicimu:
- Po namluveni jmena volajiciho se skutecne ve sluchatkach nejdrive ozve namluveny hlas a potom hned zacne vyzvanet mobil, avsak ve sluchatkach nic. Coz by nevadilo, protoze avizo ze sluchatek, ze nekdo vola uz prislo a tak se muzu rozhodnout. Pokud vsak je nastaveno zvednuti po 5 vterinach, tak to mi moc nevyhovuje, protoze jakmile skonci hlas, tak se to v podstate skoro hned zvedne a to je problem, protoze me asi tak 5 clenu rodiny jenom prozvoni a ja volam zpet. To je prusvih, protoze kdyz me to prozvoni, tak jim to zvedne hovor. Ti by meli radost
. Proto je lepsi to nechat na automaticky a mit cas to zvednout.
- Potom je problemv tom, ze kdyz nejsem pripojeny na sluchatka, tak v normalnim rezimu, kdyz mi to zazvoni, se ozve ten namluveny hlas a to je neakceptovatelne. Nedovedu si predstavit, ze pokud bych pri jednani nevypnul foun tak by se ozvalo treba "vola matka" nebo tak neco. Musim vymyslet, nebo si nechat poradit jiny zpusob. Mas-li nejaky napad, nebo nekdo z ctenaru tohoto prispevku, tak bych ho docela uvital. Diky.
JZB
-
uložena
MartinH
Anonym
«
Odpověď #21 v:
11. Říjen 2005, 11:55 »
hm, tak to musi byt temi sluchatky. Ja kdyz nastavim vyzvednuti jinak nez automat, tak mi sluchatko vyzvani do ucha, dokud nezvednu. Mam ale neprijemny pocit, ze to neni vyzvaneni posilane pckem, ale ze ho generuje samo sluchatko (mam hbh-662)
Add jednani: tam nastavuji vzdy tichy profil v MP a navic (mam pocit, ze jsme to i zde diskutovali s kmozisem) ten hlasovy oznam hraje z pcka dost potichu.
uložena
Kapr73
Redaktor
Pohlaví:
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD
«
Odpověď #22 v:
17. Prosinec 2005, 15:45 »
Vyhrabam tento stary thread, protoze se objevil prehravac, ktery by mel umoznovat streamovani stereo zvuku pres BT s A2DP sluchatky (nebylo by od veci, kdyby nejaky majitel A2DP sluchatek potvrdil funkcnost)
MSI Blue player -
http://www.itechdynamic.com/
edit: jeste link na download samotneho prehravace (free)
http://www.robertwebbe.nl/MSI%20BluePlayer%201.zip
«
Poslední úprava: 17. Prosinec 2005, 15:49 od Kapr73
»
uložena
Jozinzbazin
Uzivatel
«
Odpověď #23 v:
20. Prosinec 2005, 12:51 »
To kapr: po precteni tveho prispevku jsem si stahl uvedeny prehravac. Po rozbaleni ma v sobe 3 soubory SIS (a, b, c), pricemz v navodu je uvedeno, ze v 1.3c SIS je urcena pro Pxx. Bohuzel, po stazeni do founu mi to pri instalaci hlasilo nekompatibilni aplikaci. Tak jsem vyzkousel vsechny 3, ale nechytacka - hlasi nekompatibilni. Škoda, mohlo to byt vychodisko, pro poslouchani hudby via BT stereo sluchatka
Nicmene, kdyby nekdo narazil na neco podobneho, rad tu info zrealizuju - tedy pokud to pujde.
JZB
uložena
Majkl_M_2
Anonym
«
Odpověď #24 v:
20. Prosinec 2005, 15:17 »
Ten program je pro S60, ale jeste nikdo to s tim nevyzkousel! Ja je nemuzu nikde sehnat, abych to zkusil s Nokii 6260.
uložena
Jozinzbazin
Uzivatel
«
Odpověď #25 v:
20. Prosinec 2005, 16:20 »
To Majkl_M_2: Tento prehravac je urcen cele prehrsli founu, nejen pro Nokii 6260. Podivej se do jednotlivych User Guide..... ve formatu PDF, ktere jsou soucasti jednotlivych souboru SIS. Pricemz ve verzi 1.3c je jasne napsano, ze je urcen pro platformu UIQ!!! Asi jsi se prehledl
JZB
uložena
Kapr73
Redaktor
Pohlaví:
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD
«
Odpověď #26 v:
21. Prosinec 2005, 00:16 »
nevo takoveho jsem cekal, nejspis by to chtelo zkusit "instalaci" UnMakeSis-em
uložena
Pipa
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: iPAQ614c
«
Odpověď #27 v:
21. Prosinec 2005, 02:20 »
Uživatel: Kapr73 21. Prosinec 2005, 00:16
nevo takoveho jsem cekal, nejspis by to chtelo zkusit "instalaci" UnMakeSis-em
Pro me hloupejsiho a to je co?
uložena
MTX770,MD520,N6110,N7110,N6310+IPAQ3630,P800,P910i+MPX220,P1i,iPAQ614c
Jozinzbazin
Uzivatel
«
Odpověď #28 v:
21. Prosinec 2005, 09:23 »
Jo, Kapriku: tak jako Pipovi, ani mne to nic nerika. Rozsir nase technicke obzory, pls.
A ja to za to zkusim rozchodit
. Diky.
JZB
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví:
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone
«
Odpověď #29 v:
21. Prosinec 2005, 09:54 »
je to soft vdaka ktoremu mozes dekomprimovat .sis subory, ktore potom mozes nakopirovat rovno do tel, nepotrebuje to instalaciu a miesto na c:\
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
[
2
]
3
Vše
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ2
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
BT stereo sluchatka
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 16 dotazů.