SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
01. Květen 2025, 14:57
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ2
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
BT stereo sluchatka
Strana: [
1
]
2
3
Vše
« předchozí
další »
Autor
Téma: BT stereo sluchatka (Zobrazeno 11498 x)
Jozinzbazin
Uzivatel
BT stereo sluchatka
«
v:
26. Srpen 2005, 11:12 »
Tak jsem chtel udelal radost dceri k 19. narozkam (a potazmo i sobe) a zakoupil jsem stereo BT sluchatka BSH-100 od firmy Anycom (dovozce -
www.kobe.cz
). Pokud jde o jejich zpracovani a vzhled tak jsou perfektni. Vzhledem k tomu, ze navod na jejich pouziti je VELMI chudy a navic jen v A a N, tak se mi zatim podarilo zprovoznit jen propojeni s P910 a to jeste jen telefonovani (prichozi i odchozi), pricemz zvuk je fskt prtfektni. Prestoze jsou kompatibilni se vsemi BT zarizenimi, tak i kdyz jsem je sparoval s PC, tak se mi tam nepodarilo dostat do sluchatek muziku. Muziku jsem nedostal ani z founu, tak s tim budu muset laborovat, protoze jak jiz bylo receno, navod je nedostatecny. Pokud je nekdo ma a rozchodil je, tak bych privital radu. Jestli ne, tak se domluvim asi s Filipem Ludvikem, ze bychom to rozchodili a pak to sem dali do fora.
JZB
uložena
Kapr73
Redaktor
Pohlaví:
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD
Re: BT stereo sluchatka
«
Odpověď #1 v:
26. Srpen 2005, 11:33 »
Co se tyce muziky do sluchatek u Pecka tak to IMHO musi byt podporovano primo prehravacem a co vim tak to umi jen UltraMP3 od Lonelycatgames.com
uložena
hudik
Uzivatel
«
Odpověď #2 v:
26. Srpen 2005, 11:38 »
Telefon musi krome standartnich profilu Headset a Handsfree podporovat take profil A2DP (Advanced Audio Distribution Profile).To Pxx0 neumi,takze si myslim,ze hudba nepujde prehravat.
uložena
hudik
Uzivatel
«
Odpověď #3 v:
26. Srpen 2005, 11:52 »
Profil headset je samozrejme na poslouchani mp3 naprosto nepouzitelny. A to nejenom z duvodu pouze monozvuku, ale i jeho znacne nekvalite. Frekvence a bitrate takto prenaseneho zvuku staci opravdu tak na ten hlas volajiciho, ale rozhodne ne na poslech hudby........
uložena
Jozinzbazin
Uzivatel
«
Odpověď #4 v:
26. Srpen 2005, 12:05 »
To kapr: no, ja zrovna tento prehravac pouzivam
To hudik: hm, tam by asi mohl byt ten zadrhel u ty 910. A nevis, jestli to podporuje K700i. Ty sluchatka jsou primarne pro holku a ona tento foun vlastni.
Nicmene, hlavne by mely tyto sluchatka byt vyuzivany pro pripojeni k PC na chatovani a vyuziti hlasoveho prenosu (Skype, ICQ) a tam je jasne napsano, ze lze mit pripojena sluchatka najednou az k 10 zarizenim. Konkretne je tam uvedena situace, ze lze poslouchat hudbu z PC a kdyz prijde tlf. hovor do founu tak ho lze uskutecnit, pricemz po ukonceni hovoru hudba pokracuje z toho mista, kde byla prerusena.
JZB
uložena
Jozinzbazin
Uzivatel
«
Odpověď #5 v:
26. Srpen 2005, 12:13 »
To hudik: jsem pouze beznym konzumentem takovych vymozenosti jako je PC, founy atd. a nejsem si zcela jist, zda jsem spravne pochopil tvoji odpoved. Ale tato sluchatka jsou (dle vyrobce) urcena pro prenos stereosignalu a zejmena hudby ve formatu mp3. Je tam konkretni pripad pouziti prehravace pri sportu apod. Tak nevim
.
JZB
uložena
goodoldalexSE
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #6 v:
26. Srpen 2005, 19:39 »
Tie sluchatka su genialne, take nieco by som bral ku kompu (doteraz som pouzival kablove sluchatka pripojene do druhej zvukovky na voice chat), ale s mobilmi to pojde naozaj iba v kvalite telefonneho hovoru, a s pocitacom zrejme tiez nie, kedze napr. ja v zozname profilov podporvanych mojim adapterom ziaden A2DP nevidim. Existuju mp3 prehravace (myslim hardwarove krabicky, nie aplikacie) s podporou bluetooh, ma ich v ponuke napr. MSI, ale ci dokazu BT signal aj vysielat, toboz v A2DP, to netusim.
uložena
T10 (RIP), T100, ICE-25, T630, T290i,
P900@910, HBH-65
, T300, MCA-25, K750i, K750i + Sandisk 1 GB, MPS-60, M600i
hudik
Uzivatel
«
Odpověď #7 v:
27. Srpen 2005, 14:19 »
Na i-netu jsem hledal sluchatka nebo adapter,ktery by podporoval profil A2DP.Nasel jsem pouze BT sluchatka od Nokie,adapter zadny.
uložena
hudik
Uzivatel
«
Odpověď #8 v:
27. Srpen 2005, 14:22 »
To Jozinzbazin: To je pravda ze to ty sluchatka umi.Druha vec je aby to umel foun a nebo adapter pripojeny k PC.Pokud nebude umet profil A2DP nebude zvuk ve sluchatkach stereofonni.
uložena
MartinH
Anonym
«
Odpověď #9 v:
29. Srpen 2005, 06:41 »
myslim, ze staci aby adapter na pc podporoval profil audio gateway.
uložena
Jozinzbazin
Uzivatel
«
Odpověď #10 v:
29. Srpen 2005, 09:20 »
To hudik a MartiH:
vase odpovedi jsou vzhledem k mym chabym technickym znalostem velmi kvalifikovane
. Rozumim-li tomu spravne, tak bych pro prenos stereosignalu z PC, mel jeste zakoupit nejaky soft nebo HW? Prosim oba vyse zminene prispevatele o "polopaticke" vysvetleni ci radu pac fakt nevim "vo co go"
. Dekuji i za pripadne rady od dalsich navstevniku tohoto fora.
JZB
uložena
MartinH
Anonym
«
Odpověď #11 v:
29. Srpen 2005, 10:01 »
no, pokud chces mit bt sluchatka pripojena k pc, tak holt potrebujes nejaky bt adapter. Pokud jej nemas, musis si jej koupit. K nemu dostanes CD se softem a ten si nainstalujes. Nasledne nekde v nastaveni (podle softu) najdes, jake typy pripojeni Tvoje zarizeni podporuje (pokud pujdes kupovat az ted, je dobre tyto profily znat jeste pred koupi, aby treba neco nechybelo).
Jinak o BT se toho da spousta precist na netu, rozepisovat se tady podrobneji se mi uz nechce.
uložena
Jozinzbazin
Uzivatel
«
Odpověď #12 v:
29. Srpen 2005, 10:36 »
To MartinH: V prve rade se omlouvam, ze jsem svym dotazem nevystihl podstatu veci. Pres sve chabe technicke znalosti, jsem jiz asi pred pul rokem zakoupil adapter na BT a uspesne jej pozivam jak doma (na pripojeni 2 founu) tak i v praci na P910i. Oba adaptery jsou MSI s dosahem do 10 m. Musim rici, ze tento zpusob propojeni jednoznacne preferuji. Co je zajimave, ze doma, kdyz si chce dcera neco presypat z nebo do founu prostrednictvim BT, tak musi byt vzdy ten druhy foun (tudiz muj) odparovany. Stejne to je i v pripade, kdy to chci udelat ja. Ale to neni tak podstatne. Tuto chybicku jsem vychytal a BT slouzi spolehlive.
V mem predchozim dotazu jsem se mel zeptat jinak
Ja myslel, zda je nutne zakoupit jeste jiny HW nebo SW kvuli tomu A2DP (jak uvadel hudik) nebo kvuli te podpore audio gateway jak pises ty Martine. Tak se omlouvam za ten predchozi nepodareny dotaz.
Ja totiz myslel, ze kdyz do normalnich sluchatek jde stereosignal, ze do sluchatek s BT to bude bezproblemove taky. A koukam, ze to asi jen tak nepujde. V tom je ten muj problem, ktery, jak verim, se mi tady s vasi podporou podari vyresit. Dik.
JZB
uložena
MartinH
Anonym
«
Odpověď #13 v:
29. Srpen 2005, 10:43 »
no, kdyz uz neco mas, tak zkus v podporovanych profilech najit, zda tam audiogateway je. Nebo si ta sluchatka pujc a zkus je sparovat. Budou-li se hlasit v PC jako headset, budes mit jistotu, ze Ti stereo hrat nebudou, budou-li se hlasit jako audiozarizeni, budou na 90% hrat dobre.
uložena
goodoldalexSE
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #14 v:
29. Srpen 2005, 11:13 »
Uživatel: Jozinzbazin 29. Srpen 2005, 10:36
V mem predchozim dotazu jsem se mel zeptat jinak
Ja myslel, zda je nutne zakoupit jeste jiny HW nebo SW kvuli tomu A2DP (jak uvadel hudik) nebo kvuli te podpore audio gateway jak pises ty Martine. Tak se omlouvam za ten predchozi nepodareny dotaz.
Proste sluchatka sice umoznuju cez BT prijimat a spracovat kvalitny stereo signal, ale musis mat aj nieco co ten signal dokaze vysielat. P910 to nie je a pokial viem tak USB BT adaptery tiez nie (v tomto sa mozem mylit). Ked pripojis tiet BT sluchatka k zariadeniu ktore dokaze pracovat iba s profilmi Headset a/alebo Handsfree, tak do nich budes dostavat iba mono zvuk kvalitou zodpovedajuci telefonnemu hovoru.
Na skusku ci tvoj MSI adapter nahodou nepodporuje A2DP urob to co ti radi Martin - vyskusat ich ako ich pocitac rozpozna. Ak nie tak musis hladat adapter (t.j. HW) ktory dokaze vysielat signal A2DP ak taky existuje. Podla mna to bude pouzitelne iba s mp3 prehravacmi (krabickami) ktore podporuju BT.
uložena
T10 (RIP), T100, ICE-25, T630, T290i,
P900@910, HBH-65
, T300, MCA-25, K750i, K750i + Sandisk 1 GB, MPS-60, M600i
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
2
3
Vše
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ2
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
BT stereo sluchatka
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 16 dotazů.