SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
02. Duben 2025, 02:19

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: NEJDOU MI INSTALOVAT PROGRAMY
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: NEJDOU MI INSTALOVAT PROGRAMY  (Zobrazeno 3544 x)
Zbyna
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 25. Duben 2005, 20:21 »

Nemuzu do sve p900 nainstalovat zadny program. Cry  Kdyz to zkousim z PC tak me to program nejdriv instaluje a pak ke konci mi to nahlai nejakou chybu. Kdyz chci instalovat v p900 tak se me to zepta jestli chci instalovat potvrdim pak to napise ze tento software nemusi byt kompatibilni s telefonem a jestli chci pokracovat potvrdim ale nic se nedeje. Nevite nekdo co s tim?? Dik za vsechny rady Smajlík
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #1 v: 25. Duben 2005, 20:32 »

Co je to nejakou chybu ? Bud konkretnejsi. Mas v telefonu dost mista ?
uložena
Zbyna
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 25. Duben 2005, 20:40 »

Vlastne ted mi doslo ze sem instaloval SERIES60 a ne UIQ. Mam p900 od vcerejska tak se zatim moc nevyznam. Driv sem mel 6600 tak proto sem zkousel SERIES60. Diky moc!! A jeste nevis prosim te kde se daji stahnout nejaky dobry programy do p900?? Nejlepe free dik
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #3 v: 25. Duben 2005, 20:49 »

Vlastne ted mi doslo ze sem instaloval SERIES60 a ne UIQ. Mam p900 od vcerejska tak se zatim moc nevyznam. Driv sem mel 6600 tak proto sem zkousel SERIES60. Diky moc!! A jeste nevis prosim te kde se daji stahnout nejaky dobry programy do p900?? Nejlepe free dik

Roll Eyes Mrknutí se stane. No free toho moc neni, zkus mne napsat SZ.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: NEJDOU MI INSTALOVAT PROGRAMY
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.034 sekund, 17 dotazů.