SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 08:08

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: firmware- k750i
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: firmware- k750i  (Zobrazeno 13242 x)
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #15 v: 26. Srpen 2005, 13:41 »

Aktualizace pomoci internetu nezrusi zvuk fotoaparatu tecka
uložena
SilentHill2
Uzivatel
Telefon: Apple iPhone 8GB

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 26. Srpen 2005, 13:47 »

hm tak ja mam eurotel a pri pokusu o aktualizaci mi to napise ze to operator nepodporuje co s tim?Huh ma nekdo stejny problem se stejnym operatorem??? Huh Cry

Mam founa od Oskara a kartu Eurotelackou. Nema problema.
uložena

Sony CMD1000 > N5110 > N6150 > N6210 > N6310i > N6100 > N6230 > SE700i > N6230i > Nokia 6681 > SE K750i > SE K800i > SE K850i > Apple iPhone 8GB > Apple iPhone 3G 16GB 2.2 w/o JB
sven
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 26. Srpen 2005, 15:17 »

ta tecka by mela byt hoodne velka!!! Kdy uz konecne skonci ty vecne se opakujici diskuse na tema "mam stejny firmware, ale mne nejde vypnout zvuk..."  Cheesy Tisickrat zopakovane tema a stejne se nekdo zepta he he Cheesy  Mrknutí
uložena
D.U.K.E.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 26. Srpen 2005, 21:04 »

Ja su v klidu - mam d750i od T-Mobilu a zadnej zvuk u foÂťaku nemam (teda pokud mam tichy profil). Mozna je rozdilnej FW u D a K nebo to dela ta customizace, nevim??
uložena
Karel Attl
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 27. Srpen 2005, 08:32 »

Taky jsem si nahral novej firm - R1L, a rekl bych ze subjektivne se telefon jeste o neco zrychlil.. Ale co je vlastne v tom firmwaru novyho oproti R1J?
uložena

XPERIA X10i 2.2
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 27. Srpen 2005, 10:47 »

no ja som spozoroval znenu oproti Orange R1J a Original R1L:
-rychlejsia odozva telefonu
-rychlejsie menu
-rychlejsie ulozenie nafotenych foto
-omnoho vacsia stabilita (ani raz sa mi este neresetol)
-v radiu vyhladavam o 4 stanice viac! (normalne u orange fw boli len 4 a teraz ich mam 8! dokonca neaku polsku radio stanicu!)
-lepsie vyvazenie bielej
uložena

Sony Ericsson Arc
Karel Attl
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 28. Srpen 2005, 11:45 »

jjj, to zrychleni je docela znatelny (hlavne u fotek), a dalsi vec - prodlouzenej interval pred naskocenim hodin v pohotovostnim rezimu. driv mi naskakovaly hodiny jeste kdyz svitil displej, ted naskoci zhruba deset patnact vterin po zhasnuti (btw doba kdy displej sviti mi prijde taky o neco delsi - lepsi na cteni knizek Smajlík )
uložena

XPERIA X10i 2.2
raduz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 28. Srpen 2005, 14:32 »

ta tecka by mela byt hoodne velka!!! Kdy uz konecne skonci ty vecne se opakujici diskuse na tema "mam stejny firmware, ale mne nejde vypnout zvuk..."  Cheesy Tisickrat zopakovane tema a stejne se nekdo zepta he he Cheesy  Mrknutí
jo ja jsem tady sice novacek, ale po zkusenosti z motorola fora, ja fakt lepsi si nejdriv neco precist, ner se tisickrat ptat  Mrknutí
uložena
mnemonic
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 28. Srpen 2005, 20:44 »

tak ja se uz par dni snazim nahrat novy firm do me K750i mam eurotel s pausalem a vzdy mi to vyhodi tuhle hlasku a zrusi aktualizaci : "Vas pristroj nemuze pouzit tuto sluzbu
Vas operator neschvalil pouziti teto sluzby pro toto zarizeni.
Tesime se, az vam budeme moci znovu pomoci.
Dekujeme vam za pouziti Aktualizacni sluzby Sony Ericsson!" co s tim Huh Cry
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #24 v: 28. Srpen 2005, 21:07 »

2mnemonic: Nejlepe kontaktovat Technickou porporu SEManie a pozadat o prehrani FW od nich. Zaroven dokazou odstranit tento blok...Mrknutí
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Karel Attl
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 29. Srpen 2005, 08:12 »

Ale ted pozor! Pote co jsem udelal online update na R1L se mi VYPNUL ZVUK FOTAKU! Ale uplne! Nerve to pri zadnym profilu, ani v tichym, ani v netichym rezimu! Jediny co zustalo je pipnuti autofocusu, ale i toho se da zbavit nenamacknutim spouste. Takze jediny co je ted slyset je tichy hrabani mechaniky fotaku. Telefon od Oskara, kupovanej pred mesicem, mel jsem ho jako vymenu telefonu po roce [nebo kdy na to ma vlastne clovek narok]. V puvodni verzi R1J byl zvuk fotaku [jak jiste vsichni dobre vi] nevypnutelnej.
Doufam ze telefonu jen nejak "momentalne nepreskocilo" Smajlík
uložena

XPERIA X10i 2.2
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #26 v: 29. Srpen 2005, 08:53 »

Ale ted pozor! Pote co jsem udelal online update na R1L se mi VYPNUL ZVUK FOTAKU! Ale uplne! Nerve to pri zadnym profilu, ani v tichym, ani v netichym rezimu! Jediny co zustalo je pipnuti autofocusu, ale i toho se da zbavit nenamacknutim spouste. Takze jediny co je ted slyset je tichy hrabani mechaniky fotaku. Telefon od Oskara, kupovanej pred mesicem, mel jsem ho jako vymenu telefonu po roce [nebo kdy na to ma vlastne clovek narok]. V puvodni verzi R1J byl zvuk fotaku [jak jiste vsichni dobre vi] nevypnutelnej.
Doufam ze telefonu jen nejak "momentalne nepreskocilo" Smajlík

Charlie tohle ale neni normalni stav. Zvuk foÂťaku by se mel fungovat ve vsech rezimech krome ticheho.
uložena
Karel Attl
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 29. Srpen 2005, 09:01 »

Jo, me je taky jasny ze to neni normalni stav.. Ale rozhodne mi to vyhovuje Cheesy Zustalo to tichy dokonce i po zapnuti a vypnuti telefonu..
uložena

XPERIA X10i 2.2
mnemonic
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 29. Srpen 2005, 11:19 »

to ma nekdo stesti Roll Eyes
uložena
Foony
Uzivatel
Telefon: N6310i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #29 v: 29. Srpen 2005, 11:23 »

Ticho je preto lebo ti to dotycny kto ti nahraval sw vypol, da sa to aj zapnut samozrejme.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: firmware- k750i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.066 sekund, 18 dotazů.