SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
07. Květen 2025, 19:26

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Atomic time
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Atomic time  (Zobrazeno 6678 x)
Jenp900
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 25. Duben 2005, 19:19 »

Tahle dobra utilitka dokaze pres GPRS seridit hodiny v internetu. Jednou jsem ji zahlid na nejakych ceskych strankach, ted uz ji ale nenajdu. Setkal jste se s ni nekdo?
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #1 v: 25. Duben 2005, 19:36 »

Mas na mysli tohle : http://www.slunecnice.cz/product/Atomic-Time/?SID=B70FFB6E95042E3168FC0A843974F72A
uložena
maro.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 25. Duben 2005, 19:53 »

Nemyslel spis atomic time pro mobily SE ?
uložena

< Siemens C35, Siemens M55, Sagem myX5-2, Nokia 1100, SE K500i, SE K700i, SE K750 >

Me cassa, su cassa
Co mi neni rovno ... Po tom je mi hov**   -   Pulp Fiction
miramax
Anonym
« Odpověď #3 v: 25. Duben 2005, 20:37 »

Hmmm, tak to nevim nic sem o takovem prg pro UIQ neslysel ( to samozrejme neznamena, ze neexistuje ) ja mam NTPClient a ten synchronizuje  presny cas z NASA.
uložena
Jenp900
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 25. Duben 2005, 20:39 »

Hmmm, tak to nevim nic sem o takovem prg pro UIQ neslysel ( to samozrejme neznamena, ze neexistuje ) ja mam NTPClient a ten synchronizuje  presny cas z NASA.
Urcite jsem to videl,ale to je jedno. Muzes me dat link na ten tvuj program?
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #5 v: 25. Duben 2005, 20:45 »

No to nemuzu, protoze uz nevim kde jsem k tomu prisel, ale v mailu najdes jeden pozdrav  Mrknutí
uložena
girus
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 26. Duben 2005, 08:28 »

neviem ci si nemyslel tuto java aplikacijku? alebo to bolo nieco inee...Huh

http://girus.host.sk/wap/jgame/atomicclock.jar
uložena
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 26. Duben 2005, 11:38 »

http://my-symbian.com/uiq/download/search.php?name=NTPClient
uložena
girus
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 26. Duben 2005, 11:40 »

je to free len som asi zly link dal. skuste ten dufam ze uz pojde alebo ked nie tak na http://my-symbian.com/ nechat vyhladat "NTPClient"...

http://my-symbian.com/uiq/applications/applications.php?fldAuto=514&faq=31
uložena
Jenp900
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 26. Duben 2005, 15:21 »

NTPClient to je ono. Neco takoveho jsem si predstavoval. Dekuji.
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #10 v: 04. Květen 2005, 17:38 »

SymbianWave.com sveho casu vyvyjela AtomicTime i pro UIQ, ale vypada to, ze to nedokoncili a v dalsim vyvoji aplikaci nepokracuji. Asi jim vyschly financni toky. I kdyz MagicProfilesPro je genialni aplikace, bez ktere je pecko polovicni, *****y je zrejme pripravily o prijmy. Ja osobne jsem si MagicProfile (posleze i Pro) i MagicLauncher zakoupil, protoze byly za rozumnou cenu. Ale nechci nikomu sahat do svedomi, protoze je spousta jinych programu, ktere jsem si ne az tak uplne koupil a nikdy bych do nich ty penize nedal. Napr. se mi velmi libi QuickOffice Premier verze 3.0 ale 45 dolaru bych za to nedal, ani, kdyby byl dolar za 15 a kdybych nekde narazil na "upravenou" verzi, asi bych se nerozmyslel...
uložena
anawarr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 04. Květen 2005, 17:47 »

SymbianWave.com sveho casu vyvyjela AtomicTime i pro UIQ, ale vypada to, ze to nedokoncili a v dalsim vyvoji aplikaci nepokracuji. Asi jim vyschly financni toky. I kdyz MagicProfilesPro je genialni aplikace, bez ktere je pecko polovicni, *****y je zrejme pripravily o prijmy. Ja osobne jsem si MagicProfile (posleze i Pro) i MagicLauncher zakoupil, protoze byly za rozumnou cenu. Ale nechci nikomu sahat do svedomi, protoze je spousta jinych programu, ktere jsem si ne az tak uplne koupil a nikdy bych do nich ty penize nedal. Napr. se mi velmi libi QuickOffice Premier verze 3.0 ale 45 dolaru bych za to nedal, ani, kdyby byl dolar za 15 a kdybych nekde narazil na "upravenou" verzi, asi bych se nerozmyslel...

pokud vis, kde se da koupit Magic Profile Pro a Magic Launcher za ceske koruny bez nutnosti platby kartou posli mi SZ, rad te moznosti vyuziji Mrknutí
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #12 v: 04. Květen 2005, 18:28 »

Eece, tak to si nevzpomenu, protoze ja jsem to kupoval prave pres MasterCard. Ale vim, ze ta moznost existuje, jedna ceska firma nabizi, ze ten program pro Tebe koupi a ty to zaplatis v kackach. Fakt si ale nevzpomenu, kde jsem na to narazil. Bud ve starem foru tady, nebo na pandori konfere, nebo na kominikatorech.cz - no to jsem Ti asi moc nepomoh', co?
uložena
Kapr73
Redaktor
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 04. Květen 2005, 19:11 »

bylo to http://www.ahmobile.cz/inshop/shop.asp?url=/pdasoft/pdasoft.htm
ale to uz jsme s Anawarrem resili
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #14 v: 04. Květen 2005, 19:36 »

pokud vis, kde se da koupit Magic Profile Pro a Magic Launcher za ceske koruny bez nutnosti platby kartou posli mi SZ, rad te moznosti vyuziji Mrknutí

Porid si vyrtualni internetovou platebni kartu (umi ji treba eBanka) a jsi pro placeni kartou na netu dost vysmatej. Navic skoro vsude platis nizsi VAT, nez kdyz Ti to koupi nekdo u nas.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Atomic time
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 18 dotazů.