SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 03:03

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Ostatni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Ikony hlavniho menu
Strana: 1 ... 7 8 [9]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Ikony hlavniho menu  (Zobrazeno 71393 x)
m3ph1st0
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W580i, Nokia N79+Koss Porta Pro

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #120 v: 12. Říjen 2009, 17:05 »

necituj posledni prispevek, pouzivej edit a pred kopirovanim systemovych souboru musis mit capswitch prepnuto na off ne on.
uložena

arxeiss
Uzivatel
Telefon: SE G900

Zobrazit profil
« Odpověď #121 v: 12. Říjen 2009, 21:29 »

Sorry, jsem se uklikl. Tak instalace do mobilu uz probehne v poradku, problem je s tim ze vetsina mistnich veci neni pro G900. A kdyz jsem stahl neco co bylo pro P1 vyexportoval obrazky z MBMTools a pak jsem chtel v jednom souboru menit obrazky za ty vyexportovane. Problem ze po ulozeni ma subor mbm 0kB.

Jsem v tomto totalni lama. Chtel bych si ho upravit. Ale totalne jsem se do toho zamotal.  Cry
« Poslední úprava: 12. Říjen 2009, 21:34 od arxeiss » uložena
arxeiss
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #122 v: 13. Říjen 2009, 17:57 »

Zdravim. Mel bych dotaz proc mi nejde vypnout animace u ikonek v menu? Udelal jsem vse podle navodu na 4 strance.  Stahl soubor z Z: prekopiroval, v kompu v PSPadu zmenil v tom vyrazu B na A (bylo to tam pouze jednou) nahral na C a po restartu jsou ikonky furt stejne.

P.S. Dal bych edit, ale to se pak neukaze ze se v tom tematu neco deje. Pokud se to nejakemu moderatorovi nelibi. Tak aÂť mi to slouci.

Edit:\\ MBMTools stale nechce ukladat. I kdyz obrazky si ulozi do TEMP tak ani potom to neulozi s obrazkama. Jsem fakt z toho zoufaly

Edit2:\\ Tak uz jsem zjistil kde je chyba. Slozka MBMTools nemuze mit v adresari zapsanou cestu s mezerou. Takze ani D & S coz znamena ani plocha. Takze jsem to dal do korenoveho adresare C:\ a uz to jede. Stale ale resim problem s tim ze se mi ikonky v menu nezvetsily, a jak zmenit ty ikonky co jsou na "plose". Nechapu jak zmenit tyto
« Poslední úprava: 13. Říjen 2009, 18:59 od arxeiss » uložena
m3ph1st0
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W580i, Nokia N79+Koss Porta Pro

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #123 v: 13. Říjen 2009, 20:27 »

Jestli se nemilim tak tohle g900 neumi. To je poze pro p1 a w960
uložena

arxeiss
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #124 v: 13. Říjen 2009, 20:39 »

Ja nemyslim aby se to takhle rozjelo. Na G900 jsou v rovine a ty mezi nima listujes. Vypada to jako tady

Jenom se to neda rozjet. To podle me v nejakem MBM souboru urcite bude. Jenom ja mam problem s MBMTools. podrobneji jsem ho popsal ZDE http://forum.semania.cz/index.php?topic=13196.135

Edit:\\ Tak da se to i na G900. Ovsem stale nevim kde se tam meni ty ikony.

Edit:\\ Tak uz se mi povedly zvetsit ikony hlavniho menu. Alaunch.r25 jsem prejmenoval na *.rsc a prepsal puvodni a je to OK. Ted uz jenom zjistit kde se daji zmenit ty ikony co popisuju vyse.
« Poslední úprava: 22. Říjen 2009, 21:24 od arxeiss » uložena
Mares
Anonym
« Odpověď #125 v: 27. Říjen 2009, 18:29 »

Poradili byste mi prosim, ktery soubor ukryva ikonu Spravce souboru. je to asi jedina ikona, kterou jsem jeste nenasel Sad
Diky za radu
uložena
arxeiss
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #126 v: 04. Listopad 2009, 18:54 »

Poradili byste mi prosim, ktery soubor ukryva ikonu Spravce souboru. je to asi jedina ikona, kterou jsem jeste nenasel Sad
Diky za radu
Jestli myslis kdyz vejdes do Organizatoru tak tam Spravce souboru? Tak je to soubor QFilesIcon.mbm a qfiles_loc na tu zmenu adresy.

Po dlouhe dobe jsem upravil ikonky hlavniho menu a dalsi. Vychazel jsem z tohoto
BlackBerry
Ale zmenil jsem i ikonky kalendare, kalkulacky, Wi-Fi, BT apod.

Timto dekuji Beatovi za pomoc, ikony a za puvodni navrh. VaRovi za horni listu ve ktere jsem take upravil par ikonek
« Poslední úprava: 04. Listopad 2009, 18:55 od arxeiss » uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 7 8 [9]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Ostatni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Ikony hlavniho menu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.034 sekund, 19 dotazů.