SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Květen 2025, 00:05

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Hry & jine
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Hry & jine  (Zobrazeno 3423 x)
Dark
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 24. Srpen 2005, 11:43 »

Ahoj, chtel bych se zeptat.Pri nahravani nekterych her do K700i (pouzivam infraport) se mi nektere ulozi do slozky JINE misto do HER. Jenze v teto slozce nejdou hry spustit,ani premistit do slozky HER. Stalo se vam to nekomu? Vite jak hru nasmerovat do spravne slozky??? Diky moc Dark
uložena

N650,N3110,N3210,N8110i,N3310,S55,T310,K700i
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 24. Srpen 2005, 11:52 »

Telefony SE umi pri nahravani souboru pres BT nebo IrDA samy rozpoznat o jaky typ souboru se jedna a nasledne ho zaradit do spravne slozky. Pokud je neco zarazeno do slozky jine, jedna se o typ souboru, ktery telefon nezna.
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Dark
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 24. Srpen 2005, 20:43 »

Ano , vsimnul jsem si , ze telefon si zarazuje prijate soubory do slozek sam, proto se ptam jestli nekdo nevi, jak urcit cilovou slozku manualne. Ja jsem si stahnul hry (ODKAZ NA WAREZ SEM NEPATØI /MarekHajn ) a nektere jsou v pohode zarazeny do slozky HRY a nektere jako napr.: AfricanRally_301.jar me zlobi a ulozi se do JINE
« Poslední úprava: 24. Srpen 2005, 20:51 od MarekHajn » uložena

N650,N3110,N3210,N8110i,N3310,S55,T310,K700i
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 24. Srpen 2005, 20:50 »

Manualne to nejde... telefon si to urcuje sam...
BTW: Zkus tu hru otevrit v ZIPu, jestli nahodou ten spravny .jar neni az uvnitr a .zip je jen spatne pojmenovany. Obcas se to stane.
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
breeye
Anonym
« Odpověď #4 v: 28. Srpen 2005, 15:32 »

No, mam ten samy problem, a taky by me moc zajimalo, jak na to! Hru si stahnu do telefonu, do slozky jine a...problem je to, ze...se me telefon na nic nepta, jak tu pisete (ze by se mel zeptat, jestli to chci ulozit do slozky aplikace nebo hry) Ta sama hra kamaradce normalne slape...resp. jeji telefonek se zepta! Nu, fakt moc prosim...poradte!
uložena
p910
Anonym
« Odpověď #5 v: 29. Srpen 2005, 15:09 »

To bude tim ze tento telefon nepodporuje ten tip souboru, taky se mi to stava. Smajlík
 Varoval jsem te soukrome, nepomohlo to, tak musim verejne. Bud zacnes prispivat rozumne, ne to co predvadis, jinak te vyhodime.
uložena
Jajar
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 29. Srpen 2005, 20:20 »

No, mam ten samy problem, a taky by me moc zajimalo, jak na to! Hru si stahnu do telefonu, do slozky jine a...problem je to, ze...se me telefon na nic nepta, jak tu pisete (ze by se mel zeptat, jestli to chci ulozit do slozky aplikace nebo hry) Ta sama hra kamaradce normalne slape...resp. jeji telefonek se zepta! Nu, fakt moc prosim...poradte!

Zkus to vic specifikovat - popis typ souboru, zpusob, jakym to do mobilu posilas... Nebo mi ten soubor posli mailem a ja se na to kdyztak mrknu.
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
breeye
Anonym
« Odpověď #7 v: 01. Září 2005, 23:04 »

Nu, tak...uz se mi tenhle problemek podarilo vyresit, teda...ne mne! Ale...jeden moc sikovnej pan mi pomohl... Smajlík proste...jestli vas to bude zlobit podobne, jako me...stahnete si tenhle programek...DATEIMANAGER......papa... Kiss
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Hry & jine
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 18 dotazů.