SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 08:17

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sluchatka z W800i(HPM-70)
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sluchatka z W800i(HPM-70)  (Zobrazeno 9630 x)
Mark
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 24. Srpen 2005, 10:54 »

Zajimali by me uzivatelske zkusenosti se sluchatkama z W800i(HPM-70). Jake jsou vyhody a nevyhody? Doporucili by jste majitelum K750i/D750i aby si zakoupili tyto sluchatka?Huh
« Poslední úprava: 24. Srpen 2005, 11:41 od Mark » uložena

SonyEricsson D750i -> FW W800i - R1AA008, MS PRO DUO 512MB, HPM-70
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #1 v: 24. Srpen 2005, 16:40 »

Sluchatka jsou fajn, zasouvaji se zcela do ucha a gumove tesnici gumicky nepusti nic ven. V baleni jsou 3 velikosti. Zvuk je dobre bassovy a o kousek lepsi nez u beznych. Ale dle me to zase neni tak vyrazny skok.

Otazka zni zda jit do takove vcelku drahe investice.
uložena
fido_cz
Uzivatel
Telefon: HD2

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 24. Srpen 2005, 16:47 »

Otazka zni zda jit do takove vcelku drahe investice.

Ja uz sem pevne rozhodnuty, ze do nich jdu. Nikde je ale nemaji skladem  Sad
uložena
lukyn.v
Anonym
« Odpověď #3 v: 24. Srpen 2005, 22:06 »

Taky jsem rozhodnuty, ze do nich pujdu. Ty pridavane k telefonu se mi zdaj na pecky hodne slusny a verim, ze ty od W800i nebudou horsi. Akorat se trochu bojim, aby v tom uchu fakt drzely. Jdu do nich hlavne proto, ze IMHO lepe izoluji od okolniho hluku nez klasicka otevrena sluchatka, coz se v terenu hodi. Jsem z Prahy a tramvaje vcetne metra nejsou zrovna moc tiche.  Undecided
uložena
JanRajt
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 24. Srpen 2005, 22:14 »

Ja do nich pujdu asi taky uz jenom ze moc pekne vypadaji a maj tu redukci Smajlík
uložena

,,Live by the gun - Die by the gun’’ - Tupac Amaru Shakur (16.6.1971-13.9.1996)
Mark
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 25. Srpen 2005, 08:01 »

Zajimalo by me jak ty spunty z W800i sedi v usich? Ty pecky z D750i/K750i me osobne moc v usich nesedi, dost vypadavaji.
No neslyset alespon nepatrny zvuk z okoli taky asi neni nejlepsi co?
Taky me napadlo, ze kdyz propojim D750i s autoradiem prostrednictvim redukce z W800i a pustim z telefonu mp3 a potom nekdo zavola,,tak by hlas volajiciho mel byt slyset normalne v repracich auta a ja s nim budu moc mluvit pres HF, ktery je ve valecku s redukci ne?...Pokud to v aute nenarusi zpetna vazba....
uložena

MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 25. Srpen 2005, 08:40 »

A nevite nekdo jak to vypada s tou samotnou redukci? Nekdo tu nekde psal, ze bude jiz brzy v prodeji, ale nikde nic a nejak se o tom nemluvi.
Nechci si kupovat tyhle sluchatka, kdyz mam doma normalni s 3,5 jackem, kvalitni. Opet by se mi jen valely v supliku. To si radsi koupim redukci.
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
Mark
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 25. Srpen 2005, 10:46 »

Samotna redukce je taky dobra, vyhoda je v tom, ze redukce je kousek od Fast Portu narozdil od redukce, ktera je u W800i.
Jako nevyhoda samotne redukce mi prijde absence Handsfree. Kdyby ta redukce za 200Kc mela v sobe jeste HF, tak bych sel taky do ni.
uložena

kopista
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 25. Srpen 2005, 16:39 »

JJ, ta sluchatka dodavana ke Kacku nejsou oproti ocekavani vubec spatna, ale Weckova budou hrat urcite obecne o neco lepe a vice basove, coz se treba pri radiu hodi. Vychazim z rocniho poslechu obdobneho modelu EX-LP51. A hlavne jsem si na ty spunty ani za mesic uplne nezvykl, kdezto tamty clovek zastri do ucha jako nic a je klid&zvukova pohoda (velkych repraku primo v hlave)...hned! Ale kdybych musel vazit kazdou vydanou korunu, zustal bych bez velkych problemu u tech defaultnich!
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 25. Srpen 2005, 18:00 »

Me bude samotna redukce stacit.Handsfree od toho vazne nevyzaduju.Bud volam normalne nebo pomoci BT HF.A hlavne jestli by ta sluchatka mela stat kolem tisicovky,tak to teda nedam ani omylem.Neverim,ze budou srovnatelny s beznymi sluchatky ve stejne cenove hladine.
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
YAMATO
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 25. Srpen 2005, 18:50 »

Taky uz se te redukce nemuzu dockat, pak bude ma K750 dokonala Mrknutí
uložena

Kdyz zmizis, tak budes zmizelej, jinak te zmizim ja.
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 25. Srpen 2005, 21:12 »

2YAMATO: Tak tak... sluchatka co byla v baleni mi fkat nevyhovuji. Nedrzi mi v uchu a tak je pro me poslech utrpenim, protoze pri prudsim pohybu mi vypadnou z usi...Sad Bezne pouzivam Panasonic co se nacvkanou na uchu a ty drzi i kdybych delal kotrmelce a hrajou fakt skvele, takze uz se tesim na redukci
uložena

Mark
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 26. Srpen 2005, 10:03 »

Zajimalo by me, kdy budou originalni  sluchatka z W800i (HPM-70) a samotna redukce volne v prodeji?Huh?
Zrejme to bude to same jako s ceskou distribuci K750i/W800i,,,takze to bude nejspis buhvi kdy.
uložena

WhoTheFuckIsThis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 26. Srpen 2005, 11:33 »

Zdavim. Ja osobne si sluchatka u W800 nemuzu vynachvalit. Perfektne mi sednou a jeste se mi nestalo, ze by mi nekdy sluchatko samo vypadlo z ucha. Navic si ho opravdu strcite az dovnitr (to zni divne co? Grin) a okolni ruch zmizi, takze mate neruseny "svuj svet." ale bacha pri prechazeni silnice, auto fakt neuslysite Mrknutí Predtim jsem mel MP3 prehravac od Panasonicu, u kteryho byly original takovy ty klasicky pecky. Hraly dobre, ale porad vypadavaly a navic ve vlaku sem vzdycky musel dat hlasitost pomalu na maximum, abych z toho vubec neco mel. S W800 je to parada. Na maximum sem to zatim nikdy dat nemusel. Nebylo proste treba. A ze s vlakem dokazou CD delat divy:-)  A co teprve se zapnutym MegaBassem. Fakt poprvy sem slysel pecky opravdu basovat. Takze za sebe - muzu jen doporucit Mrknutí
uložena

MartinVagner
Anonym
« Odpověď #14 v: 26. Srpen 2005, 11:41 »

Ten Megabass je silenej se sluchatky k W800i, nevydrzel jsem to, hned jsem to zrusil, nemuzu doporucit....obcas vylezaji oci z dulku
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sluchatka z W800i(HPM-70)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 14 dotazů.