SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
07. Duben 2025, 03:59
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Platforma A200
|
Ăada W
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Zmiznutie kontaktov zo SIM
Strana: [
1
]
2
Vše
« předchozí
další »
Autor
Téma: Zmiznutie kontaktov zo SIM (Zobrazeno 14374 x)
JURO8K
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: W890i Mocha Brown
«
v:
21. Duben 2008, 17:59 »
Pred nedavnom som zistil, ze mi zmizli kontakty zo SIMky... Najprv som skusal rozne triky, myslel som si, ze sa to stalo po tom, ako sa fon vypne, pripojim ho ku compu, vyberiem baterku, pridam novy kontakt, upravim uz existujuci kontakt, ale nic z toho to nezapricinovalo...
Odvtedy som dokonca aktualizoval soft a hned potom som si overoval, ci na SIMke kontakty su a boli tam, takze aktualizaciou to tiez neni zapricinene... Potom som si samozrejme kontakty nahral z pamate fonu naspat na SIMku a po case som zistil, ze zas tam z nicoho nic nejsu... SIMka je uplne nova, cize mechanickym poskodenim to urcite nebude a dokonca som ju z fonu este ani nevyberal, takze fakt netusim, co moze tento problem sposobovat... Sice mi to nejak extra neprekaza, ale keby nahodou niekto mal ulozene kontakty len na tej SIMke a nemal by ich zalohovane v compe, tak by mal slusny problem...
Ak niekto vie alebo si aspon mysli, ze co to moze sposobovat, kludne moze napisat...
Este len dodavam, ze ja a ani nikto iny tie kontakty urcite nezmazal...
uložena
roxetak
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Re: Zmiznutie kontaktov zo SIM
«
Odpověď #1 v:
22. Duben 2008, 10:23 »
A nemoze byt chyba v sim karte? Skusal si rozne triky vravis. Pouzivas napriklad My Phone Explorer, zobrazi ti tie kontakty na sim karte? Mozno, ze tam stale su, ale oni sa nezobrazuju spolocne s kontaktami na telefone, daval si v kontaktoch stav pamete, resp. ked si zobrazil kontakty na sim v menu telefonu? Skusal si aj inu sim kartu?
uložena
Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
JURO8K
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #2 v:
22. Duben 2008, 15:34 »
Pochybujem, ze chyba bude v SIMke, lebo ako som pisal, je uplne nova, prakticky nepouzivana a este som ju z fonu ani nevyberal, teda aspon mechanicke poskodenie nepripada do uvahy... My Phone Explorer nepouzivam a ani som nikdy kontakty z fonu do compu nezalohoval, viem, ze si koledujem o to, aby mi raz zmizli zo SIMky a z fonu naraz, ale nejak sa mi nechce...
Je dost tazke tento problem nejakym sposobom skumat, lebo tie kontakty odtial zmiznu z nicoho nic, bez akehokolvek mojho zasahu, potom si ich tam naspat nakopirujem z pamate fonu a su tam... Odkedy som ich tam poslednykrat nahral, co bolo vcera, lebo som pridaval do zoznamu nejake kontakty, tak na SIMke stale su, ale predtym som s nimi nehybal asi 2 dni a stale tam boli... Stav Pamate som po ich zahadnom zmiznuti tusim nedaval a ak aj hej, tak tam tie kontakty urcite nezobrazovalo, to by som si dufam pamatal... Viem, ze tento fonik nedokaze zobrazit naraz kontakty zo SIMky a aj z pamate telefonu... Inu SIMku tymto padom nema zmysel ani skusat, lebo tie kontakty sa odtial vymazu proste z nicoho nic, nema to ziadny pravidelny interval, teraz to dost casto kontrolujem, takze som fakt zvedavy, kedy a ci vobec sa to este stane... Vcera som s nimi hybal poslednykrat, takze som zvedavy... Podla mna to zapricinuje len nejaka drobnost, ale zistit, co to je, asi nebude take lahke...
Este ma napadla mozno dost zasadna vec, ze tie kontakty zo SIMky nezmizli vsetky, 3-4 asi zostali, takze to je dost divne... Len doplnim, ze sa mi to zahadne zmiznutie stalo asi 2 alebo 3x...
uložena
JURO8K
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #3 v:
22. Duben 2008, 19:16 »
Medzitym som si kontakty pre istotu zazalohoval do compu cez Sony Ericsson PC Suite...
Uz som s fonom od toho posledneho prispevku robil hocico a kontakty na SIMke stale su, takze fakt som zvedavy, ci este zmiznu...
uložena
roxetak
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
«
Odpověď #4 v:
23. Duben 2008, 09:35 »
Tak bude nejaka chyba v citani tych udajov , v kontakoch medzi mt a sim kartou, po tom vypadku udajov, si si preveroval stav pameti na sim karte v kontaktoch, resp. skusil sim v inom mt?
uložena
Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
JURO8K
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #5 v:
23. Duben 2008, 13:18 »
No to ma nenapadlo, skusit hodit SIMku do ineho fonu, ale myslim si, ze by na nej tie kontakty asi neboli... Ako hovorim, je to uplne nova SIMka, ale nezarucuje to, ze nemoze byt chybna... Osobne si myslim, ze nejakou operaciou v tom fone, sa akurat v danom momente nieco stane a tie kontakty sa jednoducho vymazu... Ale zistit, ze ktora operacia to sposobuje, bude asi dost tazke alebo nemozne... Jedine, ze by niekto tento problem poznal, co ale pochybujem, kedze je to take dost komplikovane... Nejsom si vedomi, ze by som v dobe, ked tie kontakty zmizli, robil s fonom nieco neobvykle, co by som odvtedy nerobil znovu, takez fakt neviem... Keby sa to stavalo aspon v pravidelnych intervaloch, ale kedze tie kontakty zmiznu len tak, z nicoho nic, tak nemam v podstate ani ako odsledovat, co to sposobuje...
Zatial tam tie kontakty stale su, ale ak sa to stane nahodou znovu, tak skusim SIMku hodit do ineho fonu a uvidim, co sa stane...
uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví:
Telefon: LG G7
«
Odpověď #6 v:
23. Duben 2008, 13:40 »
kontakty si muzes zalohovat i v telefonu na pametovou kartu pokud svuj telefon nechces porad pripojovat k PC. Jinak jsi rikal ze ti pro tom zmizeni kontaktu tam nejake zustanou, co kdyz za to mohou prave ty kontakty ? Nahrej na simku vsechny co mas a ty kontakty co ti po zmizeni zustaly ze simky smazej.
uložena
JURO8K
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #7 v:
23. Duben 2008, 13:52 »
To akoze zavirovane kontakty???
Uz aj tak presne neviem, ze ktore to boli, ale myslim, ze tam zostaly asi 3-4 hned zo zaciatku zoznamu a pochybujem, ze keby uz aj boli niektore tie kontakty nejakym sposobom chybne, tak by to boli kontakty, ktore idu akurat v abecednom poradi po sebe... Stalo sa mi to asi 2x, takze som to moc nesledoval... Ale vzdy zmiznu tie kontakty len z pamate SIM, vo fone zostanu, takze nemusim fon vobec ku compu pripajat...
Len mi ide o to, ze mne nerobi problem si tam tie kontakty znovu nahrat, ale stava sa to len tak, proste zmiznu bez mojho pricinenia a to mi nejde do hlavy...
O tom zalohovani na memory kartu viem, ale v tomto pripade mi to nepomoze... Staci, ked mi zostanu v pamati fonu a mam ich pre istotu zazalohovane uz aj v compe, takze v tomto problem nevidim, len jednoducho nechapem, ze ako mozu len tak zmiznut...
uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví:
«
Odpověď #8 v:
23. Duben 2008, 14:07 »
jo tu zalohu to mas jen kdyby ti nahodou zmizly i ty v telefonu, slovo zavirovane bych nepouzival muzou byt treba jen nejak poskozene a jejich poskozeni muze znemoznovat telefonu jejich spravne cteni a tak ten seznam proste smaze.
Jeste mam dotaz pridaval jsi do telefoniho seznamu v te dobe kdy to zmizelo nejake kontakty ? Pri pridavani kontaktu si muzes v nabidce zvolit jestli si je muzes zaroven nechat ulozit i na sim, mas tu moznost zapnutou nebo vypnutou ?
«
Poslední úprava: 23. Duben 2008, 14:30 od Ganimed
»
uložena
JURO8K
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #9 v:
23. Duben 2008, 14:16 »
No mna napadlo vela veci, ale ak by mal fon nejaky problem s ich nacitanim, tak preco tam teda napriklad teraz su???
Vyssie som pisal, ze akurat predvcerom som pridaval nejake kontakty, ale pred nahravanim a aj po nahravani na SIMke kontakty boli... A tu moznost automatickeho ukladania na SIMku mam zapnutu a bola urcite zapnuta aj vtedy, ked mi tie kontakty zmizli...
uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví:
«
Odpověď #10 v:
23. Duben 2008, 14:31 »
Nevim snazim se pomoct zkus tu moznost ukladani na sim vypnout
uložena
JURO8K
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #11 v:
23. Duben 2008, 15:16 »
To si cenim, ale tento problem sa bude asi dost tazko riesit... Uvidim, ak sa to este nahodou stane, tak skusim hodit SIMku do ineho fonu a poskusam nejake veci... Hlavne odsledujem, ze co som s fonom pred tym robil a ceknem si urcite stav pamate a podobne veci...
«
Poslední úprava: 23. Duben 2008, 18:02 od $J.U.R.O.8K$
»
uložena
JURO8K
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #12 v:
24. Duben 2008, 15:48 »
Dneska som si do fonu nahadzoval zopar novych kontaktov, pricom som mal zapnutu funkciu automatickeho ukladania kontaktov na SIMku a aj tie nove kontakty sa bez problemov ulozili ako do pamate fonu, tak aj do pamate SIM, takze uz tento problem asi nebudem dalej nejakym sposobom riesit, nebudem uz tak casto kontrolovat, ci na tej SIMke kontakty su alebo ne... Nema to podla mna zmysel, kedze som v dobe ich zmiznutia vtedy s fonom urcite nic take neobvykle nerobil... Jedina moznost, ktora ma napada, ale nejsom si isty, ci som to aj v case zmiznutia tych kontaktov robil je, ze kontakty ulozene na SIMke maju obmedzeny pocet znakov v nazve kontaktu na 12 a kedze mam vo fone ulozenych dost vela kontaktov, ktore tuto hranicu 12 znakov prekracuju, tak som si ich v pamati SIM roznym sposobom premenoval a to samozrejme nezavisle od pamate fonu, cize na karte SIM boli ulozene tie iste kontakty ako vo fone, len boli inac pomenovane... No a z toho mi vyplynulo, ze fon mozno mal nejaky problem s kontaktami, ktore som pravdepodobne pridaval vtedy do fonu a pocas ukladania na SIMku mu mozno nesedeli uz existujuce kontakty medzi SIMkou a pamatou fonu a nejako to asi zblblo, ina moznost ma fakt nenapada, kedze teraz som si uz kontakty po ulozeni na SIMku neupravoval...
Ak to sposobovalo to, cim si ale nejsom isty, tak to uz jednoducho nebudem robit a raz zacas este tie kontakty na SIMke skontrolujem, ci este existuju alebo ne a uvidim...
uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví:
«
Odpověď #13 v:
24. Duben 2008, 18:46 »
Ale prez to i kdyz se ti to zase stane zkus se podivat co ti po zmizeni na te sim zustalo a to pak smazat a dal uz je tam ty same nekopirovat.
uložena
JURO8K
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #14 v:
24. Duben 2008, 19:28 »
No uvidim, ak sa to stane, tak budem experimentovat...
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
2
Vše
Fórum SEMania.cz
|
Platforma A200
|
Ăada W
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 18 dotazů.