SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
09. Květen 2025, 18:38

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Prislusenstvi (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: HPM-70??
Strana: [1] 2 3 ... 6
Poslat téma Tisk
Autor Téma: HPM-70??  (Zobrazeno 32731 x)
Luis
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE K800i + Memory Stick Micro 2GB

Zobrazit profil
« v: 20. Duben 2008, 14:30 »

Nedavno jsem si koupil SE K800i a poridil si do nej 2GB kartu hlavne proto, ze chci poslouchat hudbu. Ale nevim, jestli s k  tomu mam dokoupit jete nova sluchatka HPM-70. Nikdy jsem nemel tyto, ani zadne jine spunty v usich, pouze pecky. Podle me ty pribalena hraji docela kvalitne a tak vas prosim o radu, jestli do toho jit, nebo ne.  Huh
uložena
JURO8K
Uzivatel
Telefon: W890i Mocha Brown

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 20. Duben 2008, 16:43 »

Ku K800i su myslim dodavane sluchadla HPM-62, nejsom si tym celkom isty, ale su to sluchadla klasickej konstrukcie... Nikdy som ich sice neskusal, ale co som si nasiel na nete, tak vacsina recenzentov, ktori testovali K800i, odporucali dokupenie prave HPM-70, lebo hraju neporovnatelne lepsie... Kedze ja mam W890i, cize Walkman, tak su sucastou jeho balenia prave HPM-70 a hudbu prostrednictvom nich pocuvam dost casto a nemozem si na ne stazovat...  Mrknutí Mrknutí Mrknutí Praveze mi velmi vyhovuju, lebo spunty ta paradne odizoluju od prostredia a hlavne basy podavaju dost slusne, co mi maximalne vyhovuje... Ak chces fon vyuzivat primarne na hudbu, tak si si mal kupit Walkman a mohol si usetrit, ale ked uz mas K800i a chces s nim teda casto pocuvat kvalitnu hudbu, tak by som tu investiciu do HPM-70 podstupil...  Mrknutí Mrknutí Mrknutí Ale rataj s tym, ze ak chces paradne basy, tak K800i nepodporuje funkciu Mega Bass...  Smajlík Smajlík Smajlík
uložena

krecek™
Uzivatel
Telefon: Nokia N8

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 20. Duben 2008, 17:19 »

Nebo si kup HBH-DS980 a mas to bez kabelu do kapsy  Mrknutí
uložena
YAMATO
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 20. Duben 2008, 17:23 »

A jeste k tomu hraji mnohem hlasiteji nez HPM-70.
uložena

Kdyz zmizis, tak budes zmizelej, jinak te zmizim ja.
Luis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 20. Duben 2008, 17:52 »

Beru HPM-70. Protoze v soucasnosti se daj najit i za 300Kc, coz je podle me slusna cena. Jinak ten megabas mi tam vubec nechybi. Jo a k tem HBH-DS980 . O tom ani neuvazuju na ty proste nemam. Jen me zajmalo jak hrajou, kdyz jsou za tak dobrou cenu. A jeste mam jednu otazku. Jak hodyne ty HPM-70 ztlumi okolni zvuk? Mam strach, abych taky vubec neco z okoli zaslechl, jinak by to mohlo byt treba na ulici dost nebezpecne.
uložena
Luis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 20. Duben 2008, 17:58 »

Jo a jeste jedna rada  proc jsem si hned na zacatku nekoupil Walkman a nemel to bez starosti.           Fotograficky vyborne vybavene Cybershoty promenit na Walkmany plus minus jde, staci dokoupit velkou kartu, pripadne lepsi sluchatka. Opacny proces je nerealny, vymenit cocku, pridat krytku, blesk a pozmenit firmware telefonu,. aby si s tim vsim rozumel, to asi nebude ta prava zabava na dlouhe odpoledne.
uložena
JURO8K
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 20. Duben 2008, 18:27 »

Hmmm, nadherne odcitovane z clanku MobilManie...  Shocked Shocked Shocked Na ulici sa da s nimi v pohode zit, o to sa neboj, napriklad sanitku alebo nieco podobne urcite pocut budes, staci mat oci otvorene a nemusis sa bat, ze by ta zabili prave HPM-70...  Mrknutí Mrknutí Mrknutí To odizolovanie od okolia by si mal brat skor ako vyhodu a ne ako nevyhodu, urcite je lepsie, ked aj nieco z pocuvanej hudby mas a nemusis pocuvat hluk okolia...  Smajlík Smajlík Smajlík
uložena

Luis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 20. Duben 2008, 19:04 »

Hm asi mas pravdu. Promin za tu kopii z mobilmanie, ale ja to myslel dobre.
uložena
JURO8K
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 20. Duben 2008, 19:12 »

Ja som to nemyslel v zlom, len som sa ta pytal na tvoj nazor a ne na nazor MobilManie, ale to je jedno... Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Ak mas moznost kupit HPM-70 za 3 kila, tak to je velmi slusna cena vzhladom na kvalitu, ktoru maju, takze by som asi nevahal... Mrknutí Mrknutí Mrknutí
« Poslední úprava: 20. Duben 2008, 19:14 od $J.U.R.O.8K$ » uložena

JURO8K
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 21. Duben 2008, 14:01 »

Neviem, ze ci to je este aktualne, ale dneska som si cestou zo skoly pri pocuvani hudby cez HPM-70 zvlast vsimal to odizolovanie od okolia cestou v elektricke (tramvaj, keby si nevedel Mrknutí) a je teda dost slusne... Hluk okolia je pocut len v tichsich pasazach tracku a aj to len vo velmi malej miere, takze ak si zapocuvany do hudby, tak ho ani neregistrujes... Cize tieto sluchadla posluzia okrem ineho aj ako velmi dobry izolant okoliteho hluku... Mrknutí Mrknutí Mrknutí
uložena

Luis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 21. Duben 2008, 17:27 »

Hm dik. Ja jsem zase dneska narazil na nabidku, kde je maj za 220Kc. Mrknutí Mrknutí Mrknutí
uložena
Laki
Uzivatel
Telefon: P1i Silver Black

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 21. Duben 2008, 18:04 »

Mam tiez HPM-70 a myslim, ze to odhlucnenie az take dokonale nie je.

Spociatku sa aj mne zdalo, ze je to uplne ako stupeÂľ do ucha, ale po case mi zacalo pripadaÂť, ze to odizolovanie na mna zaposobilo najma v porovnani s klasickymi sluchadlami, oproti ktorym je fakt dobre, ale clovek si nan rychlo zvykne. Teraz nemam problem pocuÂť na ulici hluky z okolia, aj ked je pravdou, ze su celkom dobre tlmene a v saline/tramvaji/elektricke nemam problem so sluchadlami v usiach pocuÂť aj rozhovory Âľudi.

Bud sa mi zazracne zlepsil sluch alebo som si na to nie-uplne-dokonale odhlucnenie sluchadiel len zvykol. Iste ale je, ze pocuvaÂť hudbu s klasickymi sluchadlami mi uz pripada strasne divne Smajlík
uložena

T230i >>> T610i >>> P910i >>> W610i >>> C702 >>> K550i@W610i >>> W200i >>> P1i
JURO8K
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 21. Duben 2008, 18:13 »

Ide asi o to, aky styl hudby pocuvas a na akej hlasitosti, lebo som pisal, ze v tichsich pasazach je trochu pocut hluk okolia, ale urcite to neni nic strasne... Ak pocuvate hudbu a ne okolie, ani si to nevsimnete...  Mrknutí Mrknutí Mrknutí Ja mam standardne hlasitost nastavenu na mojej W890i na 7/8 a mam zapnutu funkciu Mega Bass, takze asi aj to robi svoje...  Smajlík Smajlík Smajlík
uložena

MiKi^
Uzivatel
Telefon: t650i - HPM-75 - 2GB MMC

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 21. Duben 2008, 18:30 »

nj ja to mam vetsinou na nejhlasitejsi uroven a trochu sem si pohral s ekvalizerem Mrknutí. jinak si budu kupovat HBH-DS980 bo jak se menuji
Mrknutí
uložena
Luis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 21. Duben 2008, 19:01 »

A myslite, ze je teda v HPM-61(no proste ty standartni) a HPM-70 takovej rozdil, abych si ty HPM-70 poridil???
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 ... 6
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni  |  Prislusenstvi (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: HPM-70??
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.061 sekund, 17 dotazů.