SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Květen 2025, 00:37

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zvuk tlacitek
Strana: 1 [2] 3 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zvuk tlacitek  (Zobrazeno 20758 x)
WhoTheFuckIsThis
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 08. Září 2005, 14:35 »

Havl.Brod-Plzen Mrknutí 250km dvakrat do tejdne...to zazijes veci:-) Na roman by to za ty roky mozna fakt dalo. Nektery prihody sou fakt dobry. Posledni 1,5km do cilovy stanice pesky, couvani z hlavniho na Smichov a hned zase zpatky, jednou nam pred vlakem ukradli koleje atd... S ED se clovek aspon nenudi. Kdyz uz to nejede, taxe aspon pobavis... Ale to uz sem bohuzel nepatri. Mejte se...
Jinak super pokec Mrknutí
uložena

MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #16 v: 08. Září 2005, 15:27 »

2garfield001: Odkundapak si??? Cheesy e k vam vlak jezdi jen jako na konecnou??? Shocked Jinak s "pindulinem" to vypada blbe, maji technicky problemy. Ten vlak generuje nejaky proud, ktery posila do koleji a vyhazuje tak z provozu navesti... Grin

2WhoThe****IsThis: Jojo, taky dobrej pripad...Grin

Jinak ja jsem cca dva roky jezdil Melnik > Stara Boleslav > Melnik... Kazdy den... Taky jsem si uzil spousta srandy a toho zpozdeni, to byste neverili...Grin
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
garfield001
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro, W995, K800i.

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 08. Září 2005, 15:33 »

2MarekHajn: Hejtman sliibil, ze do 10 let bude nase nadrazi na hlavnim tahu Praha- Lysa n.L.- Mlada Boleslav- Liberec. No a proc neverit, kdyz si to tak hezky nakreslily, nebo naÂťukali svymi tlacitky.
uložena

Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 v: 08. Září 2005, 15:50 »

2garfield001: No, predpokldam, ze to byl p. Bendl, nebo-li hejtman stredoceskeho kraje, je to tak? Tomu bych neveril ani nos mezi ocima...Mrknutí

Jooo, jinak jsem si vzpomnel, ze zvuk tlacitek jsem pouzival u Siemensu C35i. Ten mel totiz tak neskutecne mekkou klavesnici, vysoky zdvih a nejisty stisk, ze bylo potreba zapnout cvakani, abych vubec vedel, jestli jsem tlacitko domackl nebo ne.
Ale to byl asi jediny kus v tom dloooouhem zastupu, jinak jsem zvuk nepouzival...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
garfield001
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 08. Září 2005, 20:46 »

2MarekHajn: Ty jsi ale jasnovidec. No jiste ze to byl nas Bendl. Tvuj komentar nekomentuji, ale souhlasim, zlata slova  Smajlík.

Zvuk tlacitek, tedy klaves jsem snad pouzival u sveho prvniho compu. Bylo to ATARI 800.
A ted uz nam to urcite zavrou  Mrknutí.
uložena

Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
Victor
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 08. Září 2005, 21:10 »

2garfield001: Proc by to zavirali? Proste jen zmenin titulek napr. na "Cesta vlakem" a bude to v klidu.  Smajlík
uložena

D750i v buvoli kuzi od Krusella a s firmwarem kacka od Vagnera Mrknutí
garfield001
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 09. Září 2005, 06:02 »

2Victor: Ja bych mel lepsi nazev (aby to vubec proslo  Smajlík). "Cesta v vlakem se Sony Ericssonem". Bomba!!! Nezni to jako reklama. Jo a ty tlacitka by se tam klidne taky vesla  Mrknutí.

Tos asi necekal, ze otevres takovou bohatou diskuzi, co?
uložena

MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #22 v: 09. Září 2005, 07:06 »

A co takhle "Cesta vlakem se Sony Ericssonem a hulakajici babou v hackovanym kulichu" Grin Grin Grin

Ve vlaku to neni tak hrozny... Preci jen ty cesky jsou tak kvalitni, ze delaji neskutecny bengal a to diky kolejim, ktere bych kvalitou prirovnal k ceskym silnicim...
Ale fakt me dokazou vytocit lidi, kteri cvakaji v autobusech... Nejlepsi jsou takovy ty pipky s 3310, ktery maji zapnuty zvuk klaves, porad cvakaj a jeste se u toho pitome hihnaj...
uložena

garfield001
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 09. Září 2005, 07:31 »

2MarekHajn: Tak ten tvuj nazev je nejvystiznejsi  Smajlík Grin.

No ja jsem vzdy ve vlaku tak vykolejenej  Smajlík, ze jsem rad za kazdou zabavu typu hulakajici baby s hlasitymi tlacitky  Grin. Musim konstatovat, ze autobusy jsou omoc lepsi, hlavne ty velky zluty s hezkyma "letuskama" co jezdi do Liberce a taky do Brna (firmu nejmenuji kvuli skryte reklame  Mrknutí).
uložena

MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #24 v: 09. Září 2005, 08:06 »

2garfield: Diky...Mrknutí

Ja mam vlaky od malicka rad, takze jsem ochoten jim cokoli prominout... Naopak nesnasim autobusy a to i ty hezky zluty s jeste hezcimi "letuskami" a uplne nejhur s cvakajicimi pipinkami...Grin
uložena

garfield001
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 09. Září 2005, 09:35 »

Mobily a tlacitka?
Jo vlacky ja taky mam moc rad. Jako dite jsme s tatou staveli zeleznici TT Made in GDR. Jo to byly casy. V modelari kdyz dostali zbozi a zrovna meli novy vagonky.

Jo k tem mobilum. Ja myslel ze zeleznicari maj nejaky vysilacky, takovy ty supr. Motoroly a oni chlapci od nas z dvojmotoraku maji Nokie a od Eurotelu. To jsem tedy byl paf. Takze az se priste nekde utrhne vagon a ET zas nepujde, tak to bude nekde (abych nebyl sprosty). Jinak z busu byli "nejlepsi" coudici madarsky Ikarusy  Grin.

Zpatky k tematu, minuly tyden jsem videl Siemens SX1 u naseho sofera autobusu, vyÂťukaval za jizdy SMS a jeste stacil tocit kolem. Chlapik rekl bych 25 let, asi nejaky zaskok, uz jsem ho nastesti nikdy nevidel. Zrejme uz dotelefonoval  Smajlík.

2WhoThe****IsThis: Where are you friend?
uložena

WhoTheFuckIsThis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 09. Září 2005, 09:44 »

2garfield001: No ja kdyz sem videl, jaxe to tady zacina zvrhavat, taxem to sel radsi zapit Grin
Jinak abych prispel k tematu, tak ja jsem jednoznacne pro vlaky. Sice s ED malokdy dojedes vcas, ale za tu srandu to nekdy stoji Mrknutí Babka s kulichem ve vlaku spis pobavi, ale v primo autobuse nase*e:-))
uložena

garfield001
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 09. Září 2005, 10:17 »

Tak jsem si tedy zapl ten zvuk tlacitek abych vyzkousel jestli to nekomu nevadi  Smajlík. Jo a nevadi a nikdo se ani nepohorsoval, asi jsem vsem ukradeny  Cry Grin.

2WhoThe****IsThis: Na zdravi  Smajlík. Jo baba s kulichem a mobilem v ulicce ve vlaku je uplne neco jinyho nez v autobuse. Jo urcite bude taky chtit pustit sednout a zrovna na moje misto. Holt jsem moc velky slusnak, takze v ty ulicce telefonuji zase ja. Jo v autobuse to vic hazi, takze se musim furt drzet a to neni to pravy. Jinak pohled na obtloustlyho sofera taky neni nic moc (masinfyra ma vyhodu neni videt). To je napad az pojedu priste vyuziji svuj D750i a tu babu i sofera vyfotim, foto dam sem, aÂť nejsem za kecala  Mrknutí.
uložena

WhoTheFuckIsThis
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 09. Září 2005, 10:26 »

No ze bude chtit na tvoje misto je tutovka. A to te este "nahodou" pretahne pres koleno holi, az se tam bude misto tebe cpat. Pak ti rekne "nezlobte se mlady muzi" a zacne si zpivat "Jsem duhova vila..." A to je nejvyssi cas se nekam ztratit:-) Jinak s tema fotkama dobrej napad Mrknutí
uložena

garfield001
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 09. Září 2005, 10:47 »

Jo to musim u svyho D750i vypnout zvuk spouste pri foceni, jinak to nebude jen rana berli  do kolena  Smajlík. No pani, ja vas nefotim, to jen pisu SMS a mam zapnuty zvuk tlacitek  Grin.
Takovy to video jak mne tluce baba v kulichu by nebylo spatny, treba bych za to dostal i nejakou tu ceno od Rychlyho  Grin.

Oni ti starsi spoluobcane treba nerozeznaji prichozi SMS od hovoru, ale kdyz jsou dotceny jejich prava to se vzdy probudi. Jinak zvoneni "Holky z nasi skolky ..." je vice vlezle nez "Ja jsem duhova vila..."  Mrknutí
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zvuk tlacitek
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 16 dotazů.