SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
18. Květen 2025, 16:08
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
K750i/W700i/W800i/D750i
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Zvuk tlacitek
Strana: [
1
]
2
3
...
5
Vše
« předchozí
další »
Autor
Téma: Zvuk tlacitek (Zobrazeno 20706 x)
Victor
Uzivatel
Pohlaví:
Zvuk tlacitek
«
v:
23. Srpen 2005, 19:33 »
Nastavil jsem si cvaknuti jako zvuk tlacitek. Jenze to nejak divne blbne. Sem tam se ten zvuk totiz ozve docela slabe. Zhruba na deset zvuku normalni hlasitosti pripadne jeden slaboucky (temer neslysny), ale je to nahodne. Ne ze by na tom kdovijak zalezelo, ale pripadne mi to divne.
Mam D750i s FW R1J002. Ma nekdo podobnou zkusenost?
uložena
D750i v buvoli kuzi od Krusella a s firmwarem kacka od Vagnera
Victor
Uzivatel
Pohlaví:
Re: Zvuk tlacitek
«
Odpověď #1 v:
08. Září 2005, 10:09 »
Vidim, ze zvuk tlacitek tu zrejme nikdo nepouziva, ale asi jsem to uz rozlousknul. Prvni cvaknuti (nebo po kratsi pauze) je vzdycky tiche, nez se sluchatko staci patricne zesilit. Stejne to funguje i naopak. Kdyz zazni melodie nastavena na vyssi hlasitost a ja hned zmacku tlacitko, cvaknuti se ozve stejne silne nez se staci hlasitost ztisit na normalni uroven. Je to sice blbinka, ale aspon vim, kde je zakopany pes.
uložena
garfield001
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: XPERIA mini pro, W995, K800i.
«
Odpověď #2 v:
08. Září 2005, 11:04 »
To je opravdu blbinka. Uhadls, zvuk tlacitek nepouzivam
.
uložena
Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic
«
Odpověď #3 v:
08. Září 2005, 11:48 »
Nikdy jsem zvuk tlacitek nepouzival, protoze me to desne rozciluje... Prvni vec co na novem telefonu udelam je, ze vypnu zvuk tlacitek...
uložena
Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
WhoTheFuckIsThis
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #4 v:
08. Září 2005, 12:32 »
Presne tak... taky vzdycky rostu, kdyz jedu vlakem a naproti mne sedi babka v hackovanym kulichu a snazi se napsat SMSku. Samozrejme, ze vsechny zvuky ma na maxximum a pise hodne, HODNI dlouho. Nedej boze, kdyz ji nekdo zavola. Nez ji dojde, co ze se to vlastne deje a jak ze se ten hovor vlastne prijme, poslechne si celej vagon jeji melodii 5x dokola (a ze to bejvaj hity:-)) Navic pak do toho zacne rvat jak pavian nakopnutej do zadku, protoze ji vola dcera z Prahy a my sme az u Plzne:-)
Samozrejme je to kazdyho vec a nekdy se to opravdu hodi. A navic chapu starsi lidi, co na to sotva videj a tak jsou radi, kdyz jim klavesa aspon pipne. Urcite budu stejnej, nebo mozna jeste horsi... ale ted zasadne vypinam
uložena
garfield001
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #5 v:
08. Září 2005, 12:58 »
Dobry pribeh, jako ze zivota
))))).
Ja jsem nastesti hlasity tlacitka ve vlaku jeste neslysel
, ale kdyz jsme u toho vlaku, tak tam neslysim ani toho s kym volam
, bez sluchatek ani ranu. Asi jsem nahluchly
.
Jo od priste budu uz jezdit jen "pindolinem"
, tam je slyset uplne vsechno
.
uložena
Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
WhoTheFuckIsThis
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #6 v:
08. Září 2005, 13:12 »
Kdyz jedes v takovym tom novejsim otevrenym vagone, tak babka muze cvakat klidne o 4 sedacky dal a stejne to slysis (tyhle babky maj vetsinou nerozbitny 5110, protoze se jim na to dobre kouka a navic cihlu jen tak neztratis... a ty na max proberou mrtvyho:-)) Jinak ED jsou na volani fakt mazec. Vysoky tony (babku v kulichu) slysis v pohode, ale normalne volat se skoro neda. Takze radsi sluchatka a MP3. A stejne i tak poznas, ze babce nekdo vola, protoze kdyz rvou 5x dokola na plny kule "Holky z nasi skolky" a pod., taxe zacnou vsichni divat jednim smerem. No a kdyz se tam podivas taky, 100% tam tu babku najdes
uložena
garfield001
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #7 v:
08. Září 2005, 13:19 »
Jo babka v kulichu a hlasity tlacitka, to si musim zapamatovat
.
Jinak vlaky ED a SE mobily se nejak nemaji radi. Uz jsem prisel na to proc se nesmi volat v letadle, neni tam taky nic slyset
.
uložena
WhoTheFuckIsThis
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #8 v:
08. Září 2005, 13:38 »
Este ze ED nemaj taky letadla, to by byl teprv masakr:-) Pri jejich filozofii poslat nahradni lokomotivu, az kdyz ta stara zdechne behem jizdy, i kdyz uz pri odjezdu z ni litaj kusy...
S SE mam problem, kdyz volam v hlucnejsim prostredi, ze vubec neslysim, jestli to zvoni nebo ne... driv sem mel ruzny Nokie (uz nikdy vic:-)) a tam se mi to nestavalo. Tady mi prijde ten vyzvaneci ton nejakej tissi. Hovor uz jakz-takz jde (respektive pokud se jede po kolejich novejsich nez z dob Marie Terezie). HandsFree jsem zatim u W800 na volani nezkousel. Ja urcite uslysim v pohode, ty sluchatka k W800 fakt nemaji chybu, ale nevim, co uslysi ten druhej... Mozna jen pravidelny tuc-tuc...tuc-tuc... (a v pozadi babku v kulichu, samozrejme:-))
uložena
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic
«
Odpověď #9 v:
08. Září 2005, 13:45 »
2WhoThe****IsThis: Naprosty souhlas... podobnou scenku uz jsem si nekolikrat zazil a to nejen u babky v hackovanym kulichu...
Obcas se najdou i mladsi jedinci...
Jinak ED bych sebral i tylokomotivy a dal bych jim trakare aumoznil bych vstup nestatni spolecnosti na trh...
2garfield: No, cert vi kdy "pindulinem" budes jezdit, zatim to moc nevypada, ne? Ale je pravda, ze uz jsem ho videl na trati u Usti nad Labem...
Jinak ve vlaku nevolam, kazdy hovor rovnou tipnu a zavolam az kdyz vlak zastavi nebo z nej vylezu. Nema to smysl, malokdy slysim sam sebe...
uložena
Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
garfield001
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #10 v:
08. Září 2005, 13:58 »
To by byla znacka ED Airlines, to ma zvuk, kam se hrabe Helios Airways, budiz jim zem lehka.
2MarekHajn: HPB-60 (pro nas chudsi) ve vlaku plne postacuje a na druhy strane dratu (MT vln) je slyset vse (ja, zminovany tuc-tuc...tuc-tuc, baba v kulichu). Jeste ke zvoneni, u mne teda super, je slyset nejen v ED, ale i na fotbale kdyz se mic houpe v siti.
To "pindolino" jsem jeste nezlousel, doufam ze brzo zavita i do nasi Dolni Horni, kam jeste nevedou ani troleje, jo koleje mame, ale jen jednim smerem (definitivni konecna).
A aby to nebylo offtopic, tak musim konstatovat, ze se clovek divi kam az ho zavedou takove ty obycejne zvuky klaves
.
uložena
WhoTheFuckIsThis
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #11 v:
08. Září 2005, 14:10 »
Uživatel: MarekHajn 08. Září 2005, 13:45
2WhoThe****IsThis: Naprosty souhlas... podobnou scenku uz jsem si nekolikrat zazil a to nejen u babky v hackovanym kulichu...
Obcas se najdou i mladsi jedinci...
Pravda. Nejde jen o babky v kulichu. Nejhorsi varianta je nervozni dedek v radiovce s tlustejma prstama, ktery by si do nosu nenarval ani Yetti
Takovyho sem jednou zazil a to byl narez. Nejdriv mu nekdo volal...klasika, 5 minut hrala dokola silene uknapana melodie nekde na dne dedkovy igelitky. Kdyz mu doslo, ze na nej vsichni koukaj a ze to teda asi nejspis bude jeho, vyrovnal z tasky na sedacku rizky, chleba, nuz a lahvace, nez mobil nasel. Pak na nej pul minuty koukal, nez si uvedomil, co zmacknout no a potom zaclo peklo.... Je zajimavy, ze lidi, ktery spatne slysej, vzdycky strasne rvou. Ale da se to pochopit, protoze spatne slysej i sami sebe. No ale tim to zdaleka nekonci. Protoze deda asi ztratil signal a vypadalo to, ze uz par minut rve do telefonu naprazdno (dokola opakoval jednu vetu, ktera koncila "slysis me?!"), poslala mu ta chytra hlava na druhy strane radsi SMSku. No a kdyz deda signal zase chytil, udelala mu Nokie takovy to klasicky pip-pip...pip-pip. A protoze uz mel nacviceny, jak prijmout hovor, vystartoval po telefonu, narval ho k uchu a zacal do toho rvat "halo":-)) Myslim, ze co to je SMS , netusi ten chudak dodnes.
uložena
Victor
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #12 v:
08. Září 2005, 14:17 »
Obavam se, ze tenhle thread je offtopic pocinaje tretim prispevkem.
Ale to nic, aspon jsem se pobavili. Ja taky zrovna nefandim tem tonum, co se pouzivaji pri vytaceni digitalni ustredny. Pokud si tohle nekdo nastavi na tlacitka a pak datluje SMSku, je to fakt o nervy. To cvaknuti se da ve vlaku prezit. Navic maji nektere founy tak hlasitou klavesnici, ze se bez cvakani z reproduktoru v pohode obejdou.
uložena
garfield001
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #13 v:
08. Září 2005, 14:23 »
2WhoThe****IsThis: Neprozradis nahodou na jaky trati jezdis? Ja bych taky chtel nekdy ty tvoje hrabalovsky figurky pozorovat live. Treba by to bylo na povidku, mozna i na roman.
Telefon lidi nerozdeluje, telefon je sblizuje. Jo a nektery je schopen, ten nezbedny sluzebnik, svleknout do spodek, treba i ve vlakovem vagonu
.
uložena
garfield001
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #14 v:
08. Září 2005, 14:28 »
2Victor: Ty jsi nejak prisny
. Nech mi prosim te tech poslednich 5 minut, nez vyÂťukam do tlacitek (bez zvuku) THE END. Mimochodem uz mi houka parnik do Nymburka. Loucim se a AHOJ
.
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
2
3
...
5
Vše
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
K750i/W700i/W800i/D750i
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Zvuk tlacitek
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 18 dotazů.