SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
30. Duben 2025, 00:39

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: moje nove mp3 zvoneni :o
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: moje nove mp3 zvoneni :o  (Zobrazeno 15982 x)
MarekHajn
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #15 v: 27. Srpen 2005, 21:51 »

2miramax: Jsem tu jen samy chlapi, vid (nebo ze Cheesy)? Chtelo by to obcas nejaky ten svezi vitr...Mrknutí
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
miramax
Anonym
« Odpověď #16 v: 27. Srpen 2005, 21:57 »

jj moje rec  Cheesy
uložena
aNNe C.
Uzivatel
Pohlaví: Žena

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 28. Srpen 2005, 10:37 »

ahojky !

byla jsem od stredy do soboty na chate s kamosema a kamoskama ze skoly .x sesli se nam tam i dva oslavenci, takze asi tusite jak VELKA akce to byla Smajlík

no jak tak koukam, uz se tu bavite jen off topic :/ cekala jsem vic nazoru na tema, ale tak uz jich padlo dost :p

add 1 : nevim proc vam prijde tak divne ze sem pise holka, ja sem s technikou vyrustala diky mymu starsimu braskovi, on je do toho az moc strelenej, nekdy u toho sedi cely dny a ani nevyleze ven ! no doufam ze vy takovy nejste Shocked

add 2 : na fotce sem ja, ale je to dost stara fotka, asi bych ji mela uz trochu obnovit Smajlík az najdu nejakou novejsi urcite ji sem hodim :x

P.S.: Jo a jeste k mymu milaskovi ( k700i ) Smajlík tendle mobil se mi vlastne dostal do povedomi, kdyz si ho poridil braska, coz uz je tak 3 mesice zpet. ( predtim jsem mela nokii 3310 ) a me se na nem nejvic libilo, ze prehrava i mp3, a pac mi prijde zbytecne utracet tolik penez za kvalitni mp3 prehravac ( ty pod 3 tisice nestoji rozhodne za koupi ), tak sem ho od nej "vyskudlila" Cheesy dala jsem mu za nej asi 2k, takze si myslim ze to bylo velice vyhodne .x on si ted poridil nakou starsi nokii sx1 :x
Sice ten mp3 prehravac v mobilu neni nejkvalitnejsi, ale uz jen to ze to je mobil+mp3 me velice zaujalo Smajlík a tak ted vzdy kdyz nekam jedu, posloucham jedno album za druhym .)
Jeste jedna usmevna vec ( uz opravdu koncim .x ): Kdyz mi teda braska tne mobil prodal, byla sem z toho nejdriv vazne moc nadsena, ale kdyz mi pote rekl, ze mobil ma pamet 40 mb, byla jsem z toho hodne zase smutna, protoze jsem si predstavovala, jak tam nahraju 5 skladeb a je plno Smajlík ale pak me braska naucil skladby v mp3 ( coz je vetsina na mem pc ) prevadet ( konvertovat ) do formatu mp4 a od te doby sem nadmiru spokojena ! :p vejde se jich tam uz trikrat tolik Smajlík

tak to je vse, ajajaj jak tak koukam trochu sem to prehnala :p tak papa
uložena

<-------------------------------------------------------->
 aNNe`s  K700i ;p
lerch.petr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 29. Srpen 2005, 07:47 »

Jejej, tak to tu ctu a veta "posloucham jedno album za druhym" - ta mi tedy dala. Rad bych se vas vsech zeptal - jak to sakra delate, ze se vam do K700i vejde tolik skladeb. Ja jich tam mam sedm + tedy trochu mista na fotky a temata a je plno. A to je mam reenderovane 80kbps, coz uz je opravdu na hranici poslouchatelnosti. Takze jedine, co mne napada je, ze zkratka komprimujete muziku jeste vic a to mi nevykladejte, ze to vase usi mohou vydrzet. Nebo je jeste jine vysvetleni???
uložena
maro.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 29. Srpen 2005, 12:08 »

Vysvetleni je urcite ve formatu mp4. sklatby maji oproti mp3 jen zlehka mensi kvalitu, zato ale o hodne mensi velikost. Takze proc ne ?
2aNNe C. : Jaky program na konvertaci pouzivas ?
uložena

< Siemens C35, Siemens M55, Sagem myX5-2, Nokia 1100, SE K500i, SE K700i, SE K750 >

Me cassa, su cassa
Co mi neni rovno ... Po tom je mi hov**   -   Pulp Fiction
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #20 v: 29. Srpen 2005, 12:17 »

2aNNe C.: Hle... a je zpet...Smajlík

Proc nam to prijde divne, ze sem pise zastupce nezneho pohlavi? Proste na to nejsme zvykli. Jsme tu samy chlapi, na starem foru to bylo taky tak, drive na T610.cz nejinak. Proste, co si budeme povidat, zenska je tu neco jako zjeveni...Mrknutí

Jinak skok z 3310 na K700i je docela zajimavej...Mrknutí
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
p910
Anonym
« Odpověď #21 v: 29. Srpen 2005, 15:04 »

Me se to moc nelibi, ale kdyz myslis. Smajlík
uložena
lerch.petr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 30. Srpen 2005, 08:01 »

Vysvetleni je urcite ve formatu mp4. sklatby maji oproti mp3 jen zlehka mensi kvalitu, zato ale o hodne mensi velikost. Takze proc ne ?
2aNNe C. : Jaky program na konvertaci pouzivas ?

to maro: Jeee, kvalitu urcuji ve chvili, kdy zvukovy soubor reenderuji - MP3-jku prece mohu take zkomprimovat na libovolnou velikost, treba stejnou jako maji vami vzpominane MP4. Chtel bych ale vedet, jaky bitrate MP4-rek povazujete za poslouchatelny - a to bych si pak prave rad zkusil a zhodnotil Mrknutí.
Diky!

to AnneC: Ahoj! Trosku jsem si vsiml, ze tohle je vlastne tve tema, takze se chci zeptat - to je tva vlastni muzika?
uložena
automachr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 06. Listopad 2005, 11:00 »

;)Hezky vyzvaneni  Smajlík super
uložena
MMarkus
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 24. Prosinec 2006, 13:28 »

To vyzvaneni tam uz neni, chtel bych take nejake, nemate nejake super, dejte sem i svoje
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #25 v: 24. Prosinec 2006, 13:53 »

Zkus napsat autorce threadu na mail, co ma v podpise, mozna ti to svoje posle...
uložena
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #26 v: 25. Prosinec 2006, 00:04 »

@ aNNe C.: Fotka nikde, zvoneni nikde..Nejsi trochu vetroplach? Mrknutí

@ all: Ale vysvetlete mi 1 vec: Neni MP4 format videa? (Pokud ano, jak je mozne prevadet audio format na video???)
« Poslední úprava: 25. Prosinec 2006, 00:08 od alterego » uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
Jajar
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 25. Prosinec 2006, 00:20 »

Ehm, jen takova poznamecka - zkuste se mrknout na data prispevku (krome poslednich tri)  Smajlík . Jestli ten avatar a mp3-ka byly na hostingu zdarma, tak se nemuzete divit, ze uz jsou fuc.

ad MP4 - je to i zvukovy format (vice je znamy jako AAC, nebo Nero Digital Audio), stejne jako MP3 - to je taky vlastne "vedlejsi" produkt videoformatu Smajlík .
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 25. Prosinec 2006, 09:51 »

Nezbyva nez jedine kontaktovat autora threadu, protoze jste prakticky ozivili 1,5 roku starej thread  Smajlík
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
theo
Anonym
« Odpověď #29 v: 25. Prosinec 2006, 10:13 »

Tak se pochlubte s tim vhodnym programkem na konverzi do MP4 - taky bych mel v K700i "jedno album vedle druhyho"  Cheesy
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: moje nove mp3 zvoneni :o
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.036 sekund, 16 dotazů.