SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
11. Květen 2025, 18:58

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Poznatky (W890i)
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Poznatky (W890i)  (Zobrazeno 15580 x)
JURO8K
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: W890i Mocha Brown

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 18. Červenec 2008, 16:52 »

Ok, ale na taketo veci tu su sukromne spravy...  Mrknutí
Kazdopadne uvidim, co sa da na tych prispevkoch zmenit, zatial som sa pokusil prerobit ten moj posledny...  Roll Eyes Sice som sa vzdy snazil pisat normalne suvisle vety a nepisat v bodoch a pomlckach, ale ok, je to teda takto lepsie?

Dostupny novy soft na SEUSe - R1FA035...  Smajlík

V servisnom menu sa prakticky nic nezmenilo, verzia softu fotaku, videa, javy a podobnych veci zostala povodna...

Zmeny:
  • o nieco rychlejsie reakcie mobilu
  • dynamickejsia reprodukcia hudby
  • zjemnenie toho typickeho ,,praskania" pri zastaveni prehravania hudby

Ine zmeny som zatial nezaznamenal a samozrejme, bug v Mediach zostal zachovany, ale toto uz viac-menej neriesim...  Roll Eyes

No je to lepsie alebo mam este nieco zmenit?  Roll Eyes
uložena

Joza
Anonym
« Odpověď #16 v: 18. Červenec 2008, 17:21 »

sice jsem nepatril mezi kritiky tvych prispevku, ale troufam si tvrdit, ze mohu mluvit za ostatni a prispevky jsou takto vyrazne prehlednejsi. Jak rika  DaveBury, ze kdz nekdo hleda nejake info, potrebuje se neceho chytit. Samozrejme ze je dobre, ze na SEManii pises svoje poznatky, ale sam by si mel chtet, aby tvoje prispevky byly pro ostatni co nejuzitecnejsi Smajlík U prispevku na 3-4- radky o jedine veci to nutne neni, ale pokud je v prispevku vice informaci, je lepe jej delit.
uložena
Makyna
Uzivatel
Pohlaví: Žena

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 26. Srpen 2008, 13:52 »

Chtela bych se zeptat, je mozne nejakym zpusobem "nastavit" aby i v klidovem rezimu (kdyz neni aktivni pohotovostni display a obrazovka je tmava) byly videt hodiny, prichozi zpravy, zmeskane hovory a pod? U K700i to slo, ale bohuzel u W890i jsem to nenasla a celkem mi to chybi  Sad . Diky
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #18 v: 26. Srpen 2008, 13:56 »

standardne to neni mozne. mohu to provest specialnim zakrokem, mozne i na dalku. pro info staci napsat soukrome.
uložena
Makyna
Uzivatel
Pohlaví: Žena

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 26. Srpen 2008, 22:28 »

Dekuji, celkem by me to zajimalo  Mrknutí
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #20 v: 26. Srpen 2008, 22:46 »

jaky kdybych nic nepsal, ze? napsat soukrome zname psat stale do fora?  Cool
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #21 v: 27. Srpen 2008, 07:55 »

napis sama. nebudu psat prvni
uložena
hoobbe
Anonym
« Odpověď #22 v: 03. Únor 2009, 22:13 »

Ahoj, mam zajem o tento telefon. Mel bych jeden dotaz - kamarad mi rikal, Âźe se kryt tohoto telefonu po case soupe a vypada nevzhledne jako ostatni plastove telefony - vysvetloval to jakymsi nalisovanim kovu na plast. Jake mas zkusenosti Ty? drzi Ti ten telefon jak ma?:-)

Diky za odpoved a pravidelne info a firmwaru;-)
uložena
JURO8K
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 03. Únor 2009, 22:51 »

Nastastie s nicim podobnym problem nemam a co sa tyka vseobecne kvality konstrukcie, tak W890i ti mozem jedine odporucit...  Smajlík
uložena

freezer
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson NEO silver

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 03. Únor 2009, 23:09 »

jojo, kartacovanej hlinik - uz nechci nic jinyho. taky doporucuju
uložena

drive ve vlastnictvi: Motorola T2288, Motorola T192, Motorola C350, SE K700i, HTC S710i, SE W580i, SE W910i, W890i Sparkling silver,  HTC HERO white, SE NEO silver
hoobbe
Anonym
« Odpověď #25 v: 04. Únor 2009, 14:31 »

Dekuji vsem za rychlou odpoved, potesili jste me ;-)
uložena
Hl@w@OO7
Uzivatel
Telefon: SE w610i R6BC002; SE w302; SE k310i; SE w850i

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 11. Únor 2009, 08:18 »

Taky se mi tenhle mobil libi, asi bych ho bral v barve Mocha brown. Ve stribrny ale taky nevypada spatne.
uložena

hoobbe
Anonym
« Odpověď #27 v: 20. Únor 2009, 10:07 »

Zdravim,

jeste bych mel jeden dotaz - na zahranicnich forech si spousta lidi stezovala na samovolne restarty telefonu, poruchy vyzvaneni (nekdo volal, ale tel. nezvonil) a dalsi bugy - ma nekdo z Vas nejake problemy podobneho razu? Anebo vse slape jak ma? Je totiz dost mozne, ze ti co to tam psali meli dotovane telefony a neznali SEUS:-) Dneska prodavam svou C702, ktera mi nesedla, tak bych nechtel dalsi telefon, ktery bych po par mesicich musel prodat:-)

Dekuji za odpoved,

Honza
uložena
Sasakr
Uzivatel
Telefon: Nokia E5

Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 20. Únor 2009, 16:46 »

Mne na W910 (coz je to samy) nekdy nezvonil budik, pokud jsem si zvolil jako zvoneni neco v aac. Pomohl restart.
uložena

JURO8K
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 20. Únor 2009, 20:28 »

2 hoobbe: Samovolnych restartov som zazil za skoro rok pouzivania len par (mozno by sa dali spocitat na prstoch jednej ruky) a co sa tyka zvonenia, nic podobne sa mi este nestalo, prakticky s W890i nemam absolutne ziadne problemy...
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Poznatky (W890i)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 18 dotazů.