SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
17. Duben 2025, 22:46

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Hardware upravy w910i
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Hardware upravy w910i  (Zobrazeno 20020 x)
andrej8568
Uzivatel
Telefon: SE w980

Zobrazit profil
« v: 27. Březen 2008, 20:00 »

Nazdar, mate aj vy taky problem ako ja? Kedze foÂťak vykuka !? uz je puknuty!!! http://img99.imageshack.us/my.php?image=img6040ki9.jpg mate aj vy taky problem? viem to odstranit vymenou krytu? ako by ste to riesili vy?
uložena

JURO8K
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: W890i Mocha Brown

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 27. Březen 2008, 20:27 »

Podobny skrkanec som mal aj ja na mojej byvalej W910i...  Cry Cry Cry Ani nevem, ze jak sa mi tam dostal, kedze sa o fon vzdy dokladne staram, ale myslim, ze vymena krytu by to mala vyriesit...  Mrknutí Mrknutí Mrknutí Mne sa tam ten skrkanec objavil myslim, ze chvilu pred poslednou reklamaciou, takze som sa tym zaoberal len chvilu a to tak, ze som skusal sklicko lestit zubnou pastou, ako som sa docital v niektorom tipe, ale kedze bol ten skrkanec dost hlboky a ten tvoj vyzera este horsie ako ten moj, tak ti to myslim nepomoze, podobne, ako to nepomohlo ani mne... Ale pri foteni sa to u mojho fonu prejavovalo len vtedy, ked som fotil nieco oproti svetlu a to mierne inou drahou svetla v urcitom bode fotky... Ale nic hrozne to u mna nebolo, kto o tom skrkanci nevedel, tak si to ani nevsimol... Ale ak ti to strasne vadi, tak to podla mna vymena zadneho krytu urcite vyriesi... Ale nevem, ze ci sa ti oplati vyhadzovat ca$h, ak sa ti ten skrkanec neprejavuje nejakym velkym vplyvom pri foteni... Ale jak chces...  Cool Cool Cool
uložena

andrej8568
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 27. Březen 2008, 20:48 »

no na fotkach to tiez vidno len vtedy ked fotim proti svetlu a tiez o tom nikto nevie ale zaujimave je to, ze na mojom mobile by ste nenasli ziadny skrabancek ale ten fotak je puknuty, je to zvlastne. Ked uz budem kupovat kryt tak asi cierny a na koniec dam nejake gumicky na ochranu Cool
uložena

JURO8K
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 27. Březen 2008, 21:05 »

No na mojej W910i tiez nebol ani jeden skrabanec, samozrejme okrem toho na tom fotaku... Ale urcite sem potom hod nejake foto toho fonu, ked si tam das cierny kryt a predny bude cerveny, to bude zaujimavy vytvor...  Grin  Neviem sice, ze ake gumicky na ochranu mas na mysli, ale podla mna by mohla pomoct folia, ta by dokonca mohla na tom novom kryte aj byt, ale neviem ti povedat, ze ci bude mat nejaky vplyv na kvalitu fotiek, ale myslim, ze asi hej, ale vsak skus a uvidis...  Mrknutí  Ale ak s tym fonom moc nefotis, tak by som ten skrabanec nejak strpel a kupu toho krytu este zvazil, lebo asi nebude stat 2 koruny a ak sa ti tam ten skrabanec neskor objavi znovu (co je pri umiestneni tej optiky dost realne  Smajlík ), tak by ta to asi moc nepotesilo a boli by to len vyhodene ca$h...  Mrknutí
« Poslední úprava: 19. Květen 2008, 15:49 od $J.U.R.O.8K$ » uložena

andrej8568
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 28. Březen 2008, 12:10 »

Grin Grin Grin ty si ma pobavil. V zivote by som si nedal ten kryt len dozadu!! na cely fon, ale teraz je newska ze na w910i je biely kryt ked bude na SVK hned ho beriem. A uz som ten problem ako tak vyriesil aha-  http://zdielanie.sk/7l9XCqA-R.4sWgdbvyy.6g/Riesenie_Problemu_w910--.rar su tam dva obrazky   AHA PODPIS  Mrknutí
« Poslední úprava: 28. Březen 2008, 12:17 od andrej8568 » uložena

JURO8K
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 28. Březen 2008, 13:33 »

O W910i White Edition viem, ale myslim, ze ta sa na Slovensko len tak skoro nedostane... A kedze je ten fon slider a ty chces prekrytovat rovno cely fon, tak nevem jak je to riesene, ale na jednotlivych farebnych variantach toho fonu je dost vela farebne odlisnych casti... Napriklad White Edition ma oproti cervenej variante inej farby prakticky kazdy diel fonu, myslim, ze jedine obidva boky fonu su tiez  sede... Ale napriklad klavesnica, ten vystupok s hlasnym reprakom, spodny diel s napisom Walkman a obidva kryty su farebne odlisne... A dokonca zadny kryt je robeny z dvoch dielov, jeden kryje tu cast s fotakom a druhy kryje baterku, takze myslim, ze to kompletne prekrytovanie ta bud vyjde na dost ca$h, alebo sa dokonca ani nebude dat spravit... No minimalne klavesnicu a ten vystupok s hlasnym reprakom urcite menit nebudes a fakt nevem, ze jak je to robene pri tych ostatnych dieloch... A potom ten konecny vysledok asi nebude moc pekny...  Grin Grin Grin Ale ta tvoja gumena nalepka s logom Ferrari vyzera dost zaujimavo...  Grin Grin Grin Nemyslis, ze to tak trochu dost nici design toho fonu??? Shocked Shocked Shocked Take nalepky si davaju niektori typci na stare fony s hnusnym designom, ale na W910i by som to teda nedaval...  Mrknutí Mrknutí Mrknutí Ked si si kupoval ten fon v cervenej, tak sa ti bud pacil a uz sa ti nepaci, to ja nevem, alebo si ho dostal, alebo take nieco, ale ked teda chces urcite nieco s tou prasklinou robit, tak by som teda maximalne kupil tu cast zadneho krytu, ktora kryje fotak a to vo farbe fonu, cize v tvojom pripade v cervenej farbe...  A keby bola ta cocka chranena foliou, tak tu by som tam nechal a bolo by to vyriesene...  Mrknutí Mrknutí Mrknutí Ale kompletne prekrytovanie, no nevem, fakt si myslim, ze s vyslednym efektom by si vzhladom na farebne odlisne jednotlive casti fonu nebol tiez moc spokojny... Ale ked strpis hentaku gumovu nalepku, tak ti to mozno nebude ani vadit...  Grin Grin Grin
uložena

andrej8568
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 28. Březen 2008, 22:26 »

ta nalepka je len docasne riesenie a mam ju tam preto lebo vykuka fotak. A mas pravdu kupil som si cerveny, pacil sa mi a nebudem to menit ale porad mi kde zozeniem tu zadnu cast- CERVENU!!!!!!
uložena

JURO8K
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 29. Březen 2008, 02:30 »

No som rad, ze ta nalepka je len docasne...  Grin Grin Grin A s tym krytom ti mozem poradit asi len autorizovany servis Sony Ericssonu, tam by ti to mali vymenit... Alebo este mozes skusit jeden e-shop, ktory som nedavno nasiel, ale nemam s nim ziadne skusenosti a myslim, ze ked si budes menit kryt doma sam, tak asi dojdes o zaruku, takze by som to asi neriskoval... A momentalne v tom e-shope ten kryt nemaju ani k dispozicii, ale mozno sa tam objavi, takze Tu to mozes skusit, ak by si chcel...  Mrknutí Mrknutí Mrknutí Ale servis je istejsi...
uložena

andrej8568
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 29. Březen 2008, 08:10 »

aha O.K dam na tvoju radu ale ten autorizovany servis je drahy nie? a kde vobec je? je to sonycentrum? (este v tom nemam prehlad)
uložena

JURO8K
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 29. Březen 2008, 13:22 »

No kedze si z Nitry (pisal si to v inej sekcii  Mrknutí), tak ti s tymto poradit nevem, lebo ja som z Blavy a tu je tych servisov niekolko... Ale ked si pisal v inej sekcii o prehravani softu, tak si s tym fonom asi bol v servise, ne??? A tam ti ten kryt vymenia, ale ak tam stoji soft 7 kil, tak kryt bude stat asi 5 litrov...  Grin Grin Grin Ale ak je niekde v Nitre normalny obchod Sony Ericsson, tak s tym fonom chod tam a mali by ti ten soft prehrat a podla mna zadarmo a tam by ti mali tiez vediet vymenit aj ten kryt... Nejsom si uplne isty, ale na 99,9 % som si isty, ze za prehratie softu vo fone, ktory je v zaruke sa neplati... Ale k tomu krytu este, skus si ceknut zarucny list od fonu a tam by si mal mat bud jeden autorizovany servis napisany, alebo by tam mal byt nejaky register tych servisov... A v Sonycentre by ti tiez mohli vediet povedat, ze kde v Nitre je nejaky ten servis, ale priamo v Sonycentre ti ten kryt asi nevymenia, lebo tam sa myslim skor zaoberaju telkami a tak a fony myslim len predavaju...
uložena

andrej8568
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 29. Březen 2008, 21:44 »

soft som chcel zmenit len preto ze mam fon z orangu ale v blave som kazdy druhy tyzden tak mozno si to dam urobit tam (este niesom rozhodnuty) ale nitra je velka RIT a nic tu nemaju tak niet divu za soft chcu 700sk sak to je drahsie ako bordel
uložena

JURO8K
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 29. Březen 2008, 23:51 »

Haaaaaaaaaaaa Grin Grin Grin No ked myslis, ale nevedel som, ze mas ten fon z Orangeu, lebo tam musis potom spravit decustomizaciu a to uz asi neni zadara... Ale 7 kil je vazne prehnane a myslim, ze ti to spravia aj s tym krytom v Blave na pockanie... Pri Poluse je autorizovany servis, keby si chcel a tam ti to na pockanie podla mna urcite spravia...  Mrknutí Mrknutí Mrknutí Alebo si nechaj spravit ten soft na dialku cez Filipa zo SEManie a kryt si nechas nahodit potom, ale jak chces...
uložena

andrej8568
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 30. Březen 2008, 07:45 »

Najradsej by som si to spravil cez Filipa ale neviem mu poslat peniaze. Uz treti den mu nedosli tak mu ich dnes idem poslat znovu ale ked mu nedojdu kaslem nato (mam nejaky sprosty ucet v Dexii) no a pri poluse ako sa vola ten servis? (mozno ma aj web stranku aby som si overil ci to robia)
uložena

JURO8K
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 30. Březen 2008, 11:15 »

Podla mna urcite robia, lebo je to autorizovany servis, ale Tu mas web a posli im teda pripadne mail...  Mrknutí Mrknutí Mrknutí
uložena

andrej8568
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 30. Březen 2008, 14:05 »

VIAKA Mrknutí navstivim ich.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Hardware upravy w910i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 17 dotazů.